35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
te z ikea tez?Bozia3 wrote:ja zbieram ołówki - ale tylko z miejsc, w których osobiście byłam... i zaczęłam to robić późno - szkoda, bo w niektóre miejsca już raczej nie wrócę...
Aasiula, kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciała być twarda do końcaHeretyczka wrote:jaki cud kurwa
przeciez każdej minuty na Ziemi rodzi sie w chuj dzieci tzn każdej minuty zachodzi w chuj lasek tak?
ale wymiękłaHeretyczka wrote:no juz dobrze....fajne zdarzenie na ovu:)
gretka, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
u mnie np. nie ma takiego znaczenia skad sa, tylko musza byc nietypoweBozia3 wrote:ja zbieram ołówki - ale tylko z miejsc, w których osobiście byłam... i zaczęłam to robić późno - szkoda, bo w niektóre miejsca już raczej nie wrócę...

mam kuku na punkcie pior, dlugopisow, olowkow i notesow, zeszytow roznej masci
iwcia77, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Bo ja dzisiaj notke od mojego gina znalazlam, wkladka Jaydess-podobno nowosc i niezla albo Implanon- tfu... co za nazwa okropna....Bozia3 wrote:no właśnie pisałam, że się nie zabezpieczam. Poczytałam kilka artykułów w necie, że podczas karmienia, jeśli nie ma @ - to raczej szans nie ma...więc poszłam na żywioł. Ale dziewczyny mnie tu już odpowiednio ustawiły i muszę pomyśleć o zabezpieczeniu. Prezerwatyw nie cierpię... tabsy nie bardzo...nie wiem - coś wymyślę...
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Mój A. zbiera pióra - ma różne - i zegarki też...Bursztyn wrote:u mnie np. nie ma takiego znaczenia skad sa, tylko musza byc nietypowe

mam kuku na punkcie pior, dlugopisow, olowkow i notesow, zeszytow roznej masci
Aasiula, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe ma jakąś wkładkę i chyba jest zadowolona...ale z tego co pamiętam, to chyba cena hmmm dosyć se takaMartaDidi wrote:Bo ja dzisiaj notke od mojego gina znalazlam, wkladka Jaydess-podobno nowosc i niezla albo Implanon- tfu... co za nazwa okropna....
a Ty teraz na czym jedziesz? - że tak zapytam w stylu Ewci?
nick nieaktualny, moremi, caffe, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
A ja zbieram lajki na ovu..Bozia3 wrote:ja zbieram ołówki - ale tylko z miejsc, w których osobiście byłam... i zaczęłam to robić późno - szkoda, bo w niektóre miejsca już raczej nie wrócę...
iwcia77, Mango, Aasiula, Bozia3, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Elfik, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndo stwierdził, że mam dobre wyniki i on już nie ma pomysłu dlaczego ciaży ni ma

Dał mi namiary i list polecający do jakiegoś profesora w Warszawie coby mnie tamten zechciał obejrzeć i wyrazić swoje zdanie.
Nie wiem jeszcze co z tym zrobię, natomiast teraz kropnę się spać z nadmiaru wrażeń.
Brawo dziewczyny !!!!
Aasiula, Bozia3, iwcia77, MartaDidi, kapturnica, nick nieaktualny, gretka, malgos741, moremi, caffe, nick nieaktualny, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Jade na zywiole, haha i haha juz test ciazowy kilka razy robilam. Niby dni bezpieczne sobie wyliczam bo mam o dziwo regularne cyke, co 26 dni...Cena jest mlot- ta wkladka 520 ale na 3 lata a implant 1000 tez na 3Bozia3 wrote:caffe ma jakąś wkładkę i chyba jest zadowolona...ale z tego co pamiętam, to chyba cena hmmm dosyć se taka
a Ty teraz na czym jedziesz? - że tak zapytam w stylu Ewci?
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
No zawsze marzylam miec takiego zjebanego bocianaMega wrote:Kapta widze ze suwaczek dałaś

Bursztyn, MartaDidi, Mango, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Reni, Elfik lubią tę wiadomość

-
Macdu a chUopa badalas????macduska wrote:Endo stwierdził, że mam dobre wyniki i on już nie ma pomysłu dlaczego ciaży ni ma

Dał mi namiary i list polecający do jakiegoś profesora w Warszawie coby mnie tamten zechciał obejrzeć i wyrazić swoje zdanie.
Nie wiem jeszcze co z tym zrobię, natomiast teraz kropnę się spać z nadmiaru wrażeń.
Brawo dziewczyny !!!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

-
Ale Tobie takie ładne boziątka wychodzą. Zrób jeszcze jednoBozia3 wrote:chyba CIę Bóg opuścił..

MartaDidi, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny