35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ja zbieram ołówki - ale tylko z miejsc, w których osobiście byłam... i zaczęłam to robić późno - szkoda, bo w niektóre miejsca już raczej nie wrócę...
Aasiula, kapturnica, Bozia3, kkisia, Mega, moremi, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:jaki cud kurwa
przeciez każdej minuty na Ziemi rodzi sie w chuj dzieci tzn każdej minuty zachodzi w chuj lasek tak?
Heretyczka wrote:no juz dobrze....fajne zdarzenie na ovu:)gretka, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Bozia3, kkisia, moremi, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja zbieram ołówki - ale tylko z miejsc, w których osobiście byłam... i zaczęłam to robić późno - szkoda, bo w niektóre miejsca już raczej nie wrócę...
mam kuku na punkcie pior, dlugopisow, olowkow i notesow, zeszytow roznej masciiwcia77, Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, Pusurek, Sabina, Reni, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no właśnie pisałam, że się nie zabezpieczam. Poczytałam kilka artykułów w necie, że podczas karmienia, jeśli nie ma @ - to raczej szans nie ma...więc poszłam na żywioł. Ale dziewczyny mnie tu już odpowiednio ustawiły i muszę pomyśleć o zabezpieczeniu. Prezerwatyw nie cierpię... tabsy nie bardzo...nie wiem - coś wymyślę...
iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bursztyn wrote:u mnie np. nie ma takiego znaczenia skad sa, tylko musza byc nietypowe
mam kuku na punkcie pior, dlugopisow, olowkow i notesow, zeszytow roznej masciAasiula, Bursztyn, iwcia77, kkisia, MartaDidi, Pusurek, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Bo ja dzisiaj notke od mojego gina znalazlam, wkladka Jaydess-podobno nowosc i niezla albo Implanon- tfu... co za nazwa okropna....
a Ty teraz na czym jedziesz? - że tak zapytam w stylu Ewci?kkisia, moremi, caffe, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
iwcia77, Mango, Aasiula, Bozia3, kapturnica, gretka, kkisia, moremi, paszczakin, caffe, Pusurek, Sabina, Mega, Elfik, SolarPolar lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyEndo stwierdził, że mam dobre wyniki i on już nie ma pomysłu dlaczego ciaży ni ma
Dał mi namiary i list polecający do jakiegoś profesora w Warszawie coby mnie tamten zechciał obejrzeć i wyrazić swoje zdanie.
Nie wiem jeszcze co z tym zrobię, natomiast teraz kropnę się spać z nadmiaru wrażeń.
Brawo dziewczyny !!!!Aasiula, Bozia3, iwcia77, MartaDidi, kapturnica, kkisia, gretka, malgos741, moremi, caffe, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe ma jakąś wkładkę i chyba jest zadowolona...ale z tego co pamiętam, to chyba cena hmmm dosyć se taka
a Ty teraz na czym jedziesz? - że tak zapytam w stylu Ewci?kapturnica, Aasiula, kkisia, Bozia3, iwcia77, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
macduska wrote:Endo stwierdził, że mam dobre wyniki i on już nie ma pomysłu dlaczego ciaży ni ma
Dał mi namiary i list polecający do jakiegoś profesora w Warszawie coby mnie tamten zechciał obejrzeć i wyrazić swoje zdanie.
Nie wiem jeszcze co z tym zrobię, natomiast teraz kropnę się spać z nadmiaru wrażeń.
Brawo dziewczyny !!!!kkisia, macduska, moremi, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:chyba CIę Bóg opuścił..
MartaDidi, kkisia, gretka, Aasiula, malgos741, iwcia77, Pusurek, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny