X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bete maa pod wykresem w komentarzach..Ponad 200
    beta 286 u Elfika :)

kapturnica, Aasiula, MartaDidi, iwcia77, kkisia, gretka, Mega, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A ja bym powiedziała tak, teraz nich Kapta znajdzie parę i Elfik znajdzie parę tobl będzie czwórka a nie dwójka
    to juz bedzie orgia.... :)

kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia, gretka, Mega, caffe, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fajnie :)
    ja tez :)
    Jakies specjalne? Dlugopisy slawnych ludzi? Liczy sie ilosc karatow czy co? Cos fajnego moze sie poszuka.

Aasiula, iwcia77, Bursztyn, kkisia, moremi, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Muszę chyba doczytać temat :). Bo po pobieżnym przeleceniu neta wychodzi na to, że zajść w ciążę karmiąc - jest niezwykle trudno - na dodatek ja nie mam @ ani żadnej rzeczy, która jego jest....;) Poza tym to moje bzykanie jest tak rzadko, że porównując to do starań - to po prostu nic...
    A jak sie zabezpieczasz? To ostatnio moje ulubione pytanie...

iwcia77, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • gretka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    gretka nie wnerwiaj mnie już...:)
    że tak zmienię temat....wybrałaś się do Ludwinów? Nie wiem, czy widziałaś wcześniej - pisałam - drożność u nich 900 zł. Termin do ginki dostałam dopiero na 20 stycznia...

oj tam ja z troski :-)
    dzieki widzialam, ale tez dzwonilam- m ma seminogram w piatek
    tak sprawdzanie droznosci tyle ale od razu droznosc robia a to plus 450i jeszcze wizyta przed- to sie robi 1500
    zobacze jak tam u mnie- bo czesc mi pojdzie na franczyze to moze lepiej na miejscu 8 takie cuda w necie ze 600, coz)
    a kobietka w rejestracji mnie troche wnerwila bo juz mi chciala rezerwowac termin- tlumacze wyjezdzam, jestem w 2 fazie cyklu, zobaczymy co u m wyjdzie no i gin mi dal 2 miechy czasu jak by nic sie ni wydarzylo- dopiero jak uslyszala cala litanie to dala sobie spokoj; ale mnie natarczywoscia zniechecila....

Aasiula, kkisia, Bozia3, Mega, moremi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

gretka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jakies specjalne? Dlugopisy slawnych ludzi? Liczy sie ilosc karatow czy co? Cos fajnego moze sie poszuka.
    w dupie mam slawnych ludzi :)
    jesli sie karat trafi to milo, ale nie jest to priorytet
    moze nie tyle zbieram, co lubie i no i wychodzi na to ze sie uzbieralo troche :)
    piora stylo i olowki tez :)
    musza miec to cos w sobie :)

iwcia77, Bozia3, kapturnica, kkisia, Mega, moremi, Pusurek, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ja tylko od swarovskiego dlugopisy kolekcjonuje ;D

Bozia3, kkisia, Mega, moremi, Aasiula, Pusurek, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde jak Elf ma taka bete to moze ona miejsce po Simbie zakosila a Kapta po Mamie :)

Bozia3, gretka, kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, macduska, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A jak sie zabezpieczasz? To ostatnio moje ulubione pytanie...
    no właśnie pisałam, że się nie zabezpieczam. Poczytałam kilka artykułów w necie, że podczas karmienia, jeśli nie ma @ - to raczej szans nie ma...więc poszłam na żywioł. Ale dziewczyny mnie tu już odpowiednio ustawiły i muszę pomyśleć o zabezpieczeniu. Prezerwatyw nie cierpię... tabsy nie bardzo...nie wiem - coś wymyślę...

kkisia, Mega, Aasiula, MartaDidi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Macdusia juz wwrocila od endo?

wróciła już ;-)
    na razie szczene zbieram z podłogi po kolejnych sensacjach :-D

Elfik <3

Mango, Bozia3, iwcia77, gretka, kkisia, kapturnica, Mega, moremi, Aasiula, caffe, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tylko od swarovskiego dlugopisy kolekcjonuje ;D
    no to duzo ich nie masz ;)

kapturnica, kkisia, iwcia77, Aasiula, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no właśnie pisałam, że się nie zabezpieczam. Poczytałam kilka artykułów w necie, że podczas karmienia, jeśli nie ma @ - to raczej szans nie ma...więc poszłam na żywioł. Ale dziewczyny mnie tu już odpowiednio ustawiły i muszę pomyśleć o zabezpieczeniu. Prezerwatyw nie cierpię... tabsy nie bardzo...nie wiem - coś wymyślę...

no chyba ze sie poddasz zielonej fali....;-)

kapturnica, kkisia, Bursztyn, iwcia77, Mega, Aasiula, MartaDidi, moremi, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    kurde jak Elf ma taka bete to moze ona miejsce po Simbie zakosila a Kapta po Mamie :)
    nie strasz jej hheheh. Nie no ma cykl zaczety wczesniej i ovu kolo13juz dnia..Przez ti kilka dni dluzej ciezarowka z niej

kkisia, iwcia77, gretka, Mega, Aasiula, moremi, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zbieram ołówki - ale tylko z miejsc, w których osobiście byłam... i zaczęłam to robić późno - szkoda, bo w niektóre miejsca już raczej nie wrócę...

kapturnica, Bursztyn, iwcia77, gretka, Aasiula, kkisia, MartaDidi, moremi, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wróciła już ;-)

Elfik <3
    niezle co? jak tam wizyta ?

kapturnica, macduska, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wróciła już ;-)

Elfik <3
    Co u Endo???Ja pedze w nastepny czwartek...

iwcia77, macduska, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to duzo ich nie masz ;)
    1 turkusowy :D

Bursztyn, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    no chyba ze sie poddasz zielonej fali....;-)
    chyba CIę Bóg opuścił..:)

iwcia77, Bursztyn, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, moremi, caffe, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gretka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wróciła już ;-)

Elfik <3

jak ochloniesz- to co tam?

iwcia77, macduska, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie strasz jej hheheh. Nie no ma cykl zaczety wczesniej i ovu kolo13juz dnia..Przez ti kilka dni dluzej ciezarowka z niej

nie strasze :) pomyslalam tylko tak sobie

iwcia77, Aasiula, kapturnica, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 6534 6535 6536 6537 6538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ