X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bete maa pod wykresem w komentarzach..Ponad 200
    beta 286 u Elfika :)

kapturnica, Aasiula, MartaDidi, iwcia77, kkisia, gretka, Mega, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A ja bym powiedziała tak, teraz nich Kapta znajdzie parę i Elfik znajdzie parę tobl będzie czwórka a nie dwójka
    to juz bedzie orgia.... :)

kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia, gretka, Mega, caffe, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fajnie :)
    ja tez :)
    Jakies specjalne? Dlugopisy slawnych ludzi? Liczy sie ilosc karatow czy co? Cos fajnego moze sie poszuka.

Aasiula, iwcia77, Bursztyn, kkisia, moremi, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Muszę chyba doczytać temat :). Bo po pobieżnym przeleceniu neta wychodzi na to, że zajść w ciążę karmiąc - jest niezwykle trudno - na dodatek ja nie mam @ ani żadnej rzeczy, która jego jest....;) Poza tym to moje bzykanie jest tak rzadko, że porównując to do starań - to po prostu nic...
    A jak sie zabezpieczasz? To ostatnio moje ulubione pytanie...

iwcia77, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • gretka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    gretka nie wnerwiaj mnie już...:)
    że tak zmienię temat....wybrałaś się do Ludwinów? Nie wiem, czy widziałaś wcześniej - pisałam - drożność u nich 900 zł. Termin do ginki dostałam dopiero na 20 stycznia...

oj tam ja z troski :-)
    dzieki widzialam, ale tez dzwonilam- m ma seminogram w piatek
    tak sprawdzanie droznosci tyle ale od razu droznosc robia a to plus 450i jeszcze wizyta przed- to sie robi 1500
    zobacze jak tam u mnie- bo czesc mi pojdzie na franczyze to moze lepiej na miejscu 8 takie cuda w necie ze 600, coz)
    a kobietka w rejestracji mnie troche wnerwila bo juz mi chciala rezerwowac termin- tlumacze wyjezdzam, jestem w 2 fazie cyklu, zobaczymy co u m wyjdzie no i gin mi dal 2 miechy czasu jak by nic sie ni wydarzylo- dopiero jak uslyszala cala litanie to dala sobie spokoj; ale mnie natarczywoscia zniechecila....

Aasiula, kkisia, Bozia3, Mega, moremi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

gretka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jakies specjalne? Dlugopisy slawnych ludzi? Liczy sie ilosc karatow czy co? Cos fajnego moze sie poszuka.
    w dupie mam slawnych ludzi :)
    jesli sie karat trafi to milo, ale nie jest to priorytet
    moze nie tyle zbieram, co lubie i no i wychodzi na to ze sie uzbieralo troche :)
    piora stylo i olowki tez :)
    musza miec to cos w sobie :)

iwcia77, Bozia3, kapturnica, kkisia, Mega, moremi, Pusurek, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ja tylko od swarovskiego dlugopisy kolekcjonuje ;D

Bozia3, kkisia, Mega, moremi, Aasiula, Pusurek, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde jak Elf ma taka bete to moze ona miejsce po Simbie zakosila a Kapta po Mamie :)

Bozia3, gretka, kapturnica, iwcia77, Mega, Aasiula, macduska, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A jak sie zabezpieczasz? To ostatnio moje ulubione pytanie...
    no właśnie pisałam, że się nie zabezpieczam. Poczytałam kilka artykułów w necie, że podczas karmienia, jeśli nie ma @ - to raczej szans nie ma...więc poszłam na żywioł. Ale dziewczyny mnie tu już odpowiednio ustawiły i muszę pomyśleć o zabezpieczeniu. Prezerwatyw nie cierpię... tabsy nie bardzo...nie wiem - coś wymyślę...

kkisia, Mega, Aasiula, MartaDidi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Macdusia juz wwrocila od endo?

wróciła już ;-)
    na razie szczene zbieram z podłogi po kolejnych sensacjach :-D

Elfik <3

Mango, Bozia3, iwcia77, gretka, kkisia, kapturnica, Mega, moremi, Aasiula, caffe, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tylko od swarovskiego dlugopisy kolekcjonuje ;D
    no to duzo ich nie masz ;)

kapturnica, kkisia, iwcia77, Aasiula, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no właśnie pisałam, że się nie zabezpieczam. Poczytałam kilka artykułów w necie, że podczas karmienia, jeśli nie ma @ - to raczej szans nie ma...więc poszłam na żywioł. Ale dziewczyny mnie tu już odpowiednio ustawiły i muszę pomyśleć o zabezpieczeniu. Prezerwatyw nie cierpię... tabsy nie bardzo...nie wiem - coś wymyślę...

no chyba ze sie poddasz zielonej fali....;-)

kapturnica, kkisia, Bursztyn, iwcia77, Mega, Aasiula, MartaDidi, moremi, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    kurde jak Elf ma taka bete to moze ona miejsce po Simbie zakosila a Kapta po Mamie :)
    nie strasz jej hheheh. Nie no ma cykl zaczety wczesniej i ovu kolo13juz dnia..Przez ti kilka dni dluzej ciezarowka z niej

kkisia, iwcia77, gretka, Mega, Aasiula, moremi, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zbieram ołówki - ale tylko z miejsc, w których osobiście byłam... i zaczęłam to robić późno - szkoda, bo w niektóre miejsca już raczej nie wrócę...

kapturnica, Bursztyn, iwcia77, gretka, Aasiula, kkisia, MartaDidi, moremi, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wróciła już ;-)

Elfik <3
    niezle co? jak tam wizyta ?

kapturnica, macduska, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wróciła już ;-)

Elfik <3
    Co u Endo???Ja pedze w nastepny czwartek...

iwcia77, macduska, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to duzo ich nie masz ;)
    1 turkusowy :D

Bursztyn, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    no chyba ze sie poddasz zielonej fali....;-)
    chyba CIę Bóg opuścił..:)

iwcia77, Bursztyn, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, moremi, caffe, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gretka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wróciła już ;-)

Elfik <3

jak ochloniesz- to co tam?

iwcia77, macduska, Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie strasz jej hheheh. Nie no ma cykl zaczety wczesniej i ovu kolo13juz dnia..Przez ti kilka dni dluzej ciezarowka z niej

nie strasze :) pomyslalam tylko tak sobie

iwcia77, Aasiula, kapturnica, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 6534 6535 6536 6537 6538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ