35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:A ja bym powiedziała tak, teraz nich Kapta znajdzie parę i Elfik znajdzie parę tobl będzie czwórka a nie dwójka
kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia, gretka, Mega, caffe, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Muszę chyba doczytać temat
. Bo po pobieżnym przeleceniu neta wychodzi na to, że zajść w ciążę karmiąc - jest niezwykle trudno - na dodatek ja nie mam @ ani żadnej rzeczy, która jego jest....
Poza tym to moje bzykanie jest tak rzadko, że porównując to do starań - to po prostu nic...
iwcia77, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bozia3 wrote:gretka nie wnerwiaj mnie już...
że tak zmienię temat....wybrałaś się do Ludwinów? Nie wiem, czy widziałaś wcześniej - pisałam - drożność u nich 900 zł. Termin do ginki dostałam dopiero na 20 stycznia...
oj tam ja z troski
dzieki widzialam, ale tez dzwonilam- m ma seminogram w piatek
tak sprawdzanie droznosci tyle ale od razu droznosc robia a to plus 450i jeszcze wizyta przed- to sie robi 1500
zobacze jak tam u mnie- bo czesc mi pojdzie na franczyze to moze lepiej na miejscu 8 takie cuda w necie ze 600, coz)
a kobietka w rejestracji mnie troche wnerwila bo juz mi chciala rezerwowac termin- tlumacze wyjezdzam, jestem w 2 fazie cyklu, zobaczymy co u m wyjdzie no i gin mi dal 2 miechy czasu jak by nic sie ni wydarzylo- dopiero jak uslyszala cala litanie to dala sobie spokoj; ale mnie natarczywoscia zniechecila....Aasiula, kkisia, Bozia3, Mega, moremi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
gretka -
Pusurek wrote:Jakies specjalne? Dlugopisy slawnych ludzi? Liczy sie ilosc karatow czy co? Cos fajnego moze sie poszuka.
jesli sie karat trafi to milo, ale nie jest to priorytet
moze nie tyle zbieram, co lubie i no i wychodzi na to ze sie uzbieralo troche
piora stylo i olowki tez
musza miec to cos w sobieiwcia77, Bozia3, kapturnica, kkisia, Mega, moremi, Pusurek, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jakies specjalne? Dlugopisy slawnych ludzi? Liczy sie ilosc karatow czy co? Cos fajnego moze sie poszuka.
Bozia3, kkisia, Mega, moremi, Aasiula, Pusurek, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:A jak sie zabezpieczasz? To ostatnio moje ulubione pytanie...
kkisia, Mega, Aasiula, MartaDidi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:Macdusia juz wwrocila od endo?
wróciła już
na razie szczene zbieram z podłogi po kolejnych sensacjach
ElfikMango, Bozia3, iwcia77, gretka, kkisia, kapturnica, Mega, moremi, Aasiula, caffe, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no właśnie pisałam, że się nie zabezpieczam. Poczytałam kilka artykułów w necie, że podczas karmienia, jeśli nie ma @ - to raczej szans nie ma...więc poszłam na żywioł. Ale dziewczyny mnie tu już odpowiednio ustawiły i muszę pomyśleć o zabezpieczeniu. Prezerwatyw nie cierpię... tabsy nie bardzo...nie wiem - coś wymyślę...
no chyba ze sie poddasz zielonej fali....kapturnica, kkisia, Bursztyn, iwcia77, Mega, Aasiula, MartaDidi, moremi, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
gretka -
kkisia wrote:kurde jak Elf ma taka bete to moze ona miejsce po Simbie zakosila a Kapta po Mamie
kkisia, iwcia77, gretka, Mega, Aasiula, moremi, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
ja zbieram ołówki - ale tylko z miejsc, w których osobiście byłam... i zaczęłam to robić późno - szkoda, bo w niektóre miejsca już raczej nie wrócę...
kapturnica, Bursztyn, iwcia77, gretka, Aasiula, kkisia, MartaDidi, moremi, Pusurek, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny