35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja nie mogę zostawić Was na pół dnia to nie dość że dużo do nadrabiania to jeszcze dwie ciąże naraz
Kapta ,Elfik moje gratulacje
kapturnica, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, Aasiula, MartaDidi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:no ja się bzykam bez zabezpieczenia - bo karmię, ale chyba zacznę uważać. Natomiast Ty się wtryniłaś Ewie na stronę 6666 - co jest gorsze od bzykania - bo od tego samego można w ciążę zajść...
Pusur spieprzajmy stąd...kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Fakt faktem, tego jeszcze na tym forum nie bylo zeby 2 ciaze w jeden dzien sie pojawily i do tego przyjaciolkowe, jak dla mnie super
Arwena, kapturnica, Aasiula, Bozia3, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Pusurek, caffe, Sabina, gosia7122, Reni, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Fakt faktem, tego jeszcze na tym forum nie bylo zeby 2 ciaze w jeden dzien sie pojawily i do tego przyjaciolkowe, jak dla mnie super
Ja nadak nie moge uwierzyc ,że przepowiedz pary jaka bym chciała sie sprawdziła...
Bozia3, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Moja babcia też myślała że jak karmi to nie zajdzie. Dzięki temu na świecie jest moja mama
. Bo po pobieżnym przeleceniu neta wychodzi na to, że zajść w ciążę karmiąc - jest niezwykle trudno - na dodatek ja nie mam @ ani żadnej rzeczy, która jego jest....
Poza tym to moje bzykanie jest tak rzadko, że porównując to do starań - to po prostu nic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:25
ania.g, kkisia, moremi, Mega, iwcia77, Pusurek, MartaDidi, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To sie nazywa zbieg okoliczności nie?
Ja nadak nie moge uwierzyc ,że przepowiedz pary jaka bym chciała sie sprawdziła...
jednak mial racje F. Kiepski mowiac ze 'sa na tym swiecie rzeczy ktore nie snily sie nawet fizjologom'ania.g, kapturnica, kkisia, moremi, Mega, peppapig, iwcia77, Bozia3, Aasiula, caffe, Sabina, Reni, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Muszę chyba doczytać temat
. Bo po pobieżnym przeleceniu neta wychodzi na to, że zajść w ciążę karmiąc - jest niezwykle trudno - na dodatek ja nie mam @ ani żadnej rzeczy, która jego jest....
Poza tym to moje bzykanie jest tak rzadko, że porównując to do starań - to po prostu nic...
kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
Poza tym to jest tak rzadko, że porównując to do starań - to po prostu nic...
jak ciaze bez staran wychodza to czy brak @ musi byc przeszkoda?
tu nawt nie przeszkadzaja bezowulacyjne cykle , wysokie tsh itp....Bursztyn, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Bozia3, Aasiula, macduska, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:jak ciaze bez staran wychodza to czy brak @ musi byc przeszkoda?
tu nawt nie przeszkadzaja bezowulacyjne cykle , wysokie tsh itp....gretka, moremi, kkisia, iwcia77, Mega, kapturnica, Aasiula, macduska, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no ja się bzykam bez zabezpieczenia - bo karmię, ale chyba zacznę uważać. Natomiast Ty się wtryniłaś Ewie na stronę 6666 - co jest gorsze od bzykania - bo od tego samego można w ciążę zajść...
Pusur spieprzajmy stąd...Bursztyn, gretka, iwcia77, kkisia, Pusurek, Mega, Aasiula, MartaDidi, caffe, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia, Bozia3, kapturnica, Aasiula, MartaDidi, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4