35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ale Tobie takie ładne boziątka wychodzą. Zrób jeszcze jedno
w tym roku kończę 44 lata....SKS się kłania...gdyby nie to, to pewnie bym zaryzykowała dziewuchę jeszcze...
Aasiula, Bursztyn, kapturnica, MartaDidi, kkisia, iwcia77, Pusurek, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:moremi...
w tym roku kończę 44 lata....SKS się kłania...gdyby nie to, to pewnie bym zaryzykowała dziewuchę jeszcze...
córeczka miodzio
Druga ma obecnie 52 lata i corkę lat 3Bursztyn, kapturnica, kkisia, Aasiula, MartaDidi, iwcia77, Pusurek, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Nie...ja za rozowy wpierdola spuszczalam na popierdowkach..Moja corcia bedzie jak ja na czarno
hły hły
a córcia to może będzie w takim kolorze - jak będzie chciała? Chyba, że Ty taka despota jak Pusur - co to już z dzieci swoich robi lekarzy...Bursztyn, kkisia, moremi, MartaDidi, iwcia77, caffe, Pusurek, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale podniosłyście obie ciśnienie i jak tu spać ... no sie nie da
Bozia3, kkisia, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Sabina, Mega, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:moremi...
iwcia77, kkisia, moremi, caffe, Sabina, Mega, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bozia3 wrote:a ja lubię różowy - mam nawet różowe majtki...
a córcia to może będzie w takim kolorze - jak będzie chciała? Chyba, że Ty taka despota jak Pusur - co to już z dzieci swoich robi lekarzy...Bozia3, Aasiula, malgos741, kkisia, moremi, Sabina, Mega, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio miałam do czynienia z kobietą lat 46, która wpadła
córeczka miodzio
Druga ma obecnie 52 lata i corkę lat 3
Trochę myślę realnie jednak...MartaDidi, kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia, moremi, caffe, Sabina, Mega, gosia7122, Pusurek, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfiku, cudne wiesci- przygnalam po nocy, bo mi dobry duszek nadal dobra nowine!
I fantastycznie, ze ciazujecie razem.
Bardzo jestem z Was dumna, ze przerwalyscie posuche po mnie i Slash! Teraz sie posypie!MartaDidi, kapturnica, Aasiula, malgos741, kkisia, moremi, caffe, iwcia77, Sabina, Mega, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dobrej Nocki Dziewczyny. Ja już spadam bo jutro cały dzień w pracy.. Jeszcze raz gratuluje i życzę spokojnych ciąż.
kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bozia3 wrote:mnie też daj ze dwie....bo mi się też podniosło trochę ciśnienie ...
Podac Pani tescik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:16
kapturnica, Aasiula, malgos741, kkisia, gretka, moremi, Bozia3, iwcia77, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Sabinka, to co? Ty już w ciąży i na mnie zaczekasz, czy jak?
Jestem więc spokojna, normalnie kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora
Żadne znaki na niebie i ziemi nie wskazują na moje zaciążenie. Najpierw musze @ dostać, a to może potrwać jeszcze nawet i 3 niedziele...
kapturnica, kkisia, malgos741, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Elfiku, cudne wiesci- przygnalam po nocy, bo mi dobry duszek nadal dobra nowine!
I fantastycznie, ze ciazujecie razem.
Bardzo jestem z Was dumna, ze przerwalyscie posuche po mnie i Slash! Teraz sie posypie!kkisia, Aasiula, paszczakin, malgos741, iwcia77, Bozia3, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wiesz co - no da się wszystko - ale przyznam szczerze, że nie chciałabym chyba się urodzić kobiecie, która 52 lata....Moremi - no ta dziewczyna dorastając - w wieku 20 lat będzie mieć 72 letnią matkę.
Trochę myślę realnie jednak...kkisia, Aasiula, malgos741, Bozia3, iwcia77, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość