35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:AA to tych nie wolno??? A myslalam ,ze wszyscy moga..Doobra juz dobra nie badz taka nie chcesz nie dawej pff straszy mopsem
Aasiula, Sabina, iwcia77, gretka, moremi, kapturnica, gosia7122, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:2 belgijskie gofry maczaly w tym palce
zrobilam szybka rewizje, GDZIE poszedl magnes z goframi.. Ale poszedl do Iwci, wiec juz nic wiecej nie zamieszamy
Wlasnie Iwcia- gofer, wg zyczenia, ruszyl do Italii wczoraj!Aasiula, Sabina, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Kapcie i Elfikowi też żadne znaki nie mówiły
To mój wyznacznik płodności
Już to widzę, biorę Małgoś za rękę i biegniemy przez łąkę w radosnych podskokach w stronę testu z dwiema kreskami...Jest zima/wiosna/lato/jesień - skreślić niepotrzebne
Dodam, żem trzeźwa, moze nieco odurzona dzisiejszymi wieściami, ale przy umyślepaszczakin, gretka, iwcia77, moremi, malgos741, kapturnica, Arwena, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale komu? Bozi? przeciez jej juz dalam
Bozi, Bozi- baczac na skutecznosc prorocza Paszczy Bozia musi dostac cos ekstra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:30
Aasiula, iwcia77, kapturnica, malgos741, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
iwcia77 wrote:Kapcia- czy jak profesor zobaczy twoj suwak to odpowie ci na pytanie?
Zreszta do 13tego kawal czasu...A ten suwak to chwilowka..
Elfi szuka odpowiedniego dla naszej blizniaczej ciązyAasiula, iwcia77, malgos741, moremi, Arwena, kkisia, Mega, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:zrobilam szybka rewizje, GDZIE poszedl magnes z goframi.. Ale poszedl do Iwci, wiec juz nic wiecej nie zamieszamy
Wlasnie Iwcia- gofer, wg zyczenia, ruszyl do Italii wczoraj!kapturnica, malgos741, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfiku odpisałem o 12:55Reni wrote:mogę sieknąć fotę
ale tu raczej chodzi o to jaki obcas lubisz, one mają miękką jakby elastyczną podeszwę i są wyprofilowane odpowiednio do Twojej stopy
zobacz na przykładzie tego sklepu
dobierasz sobie wszystko
http://www.sklep-carmen.pl/na-zamowienie/obuwie-na-zamowienie-9-10-11-12-detail.htmlkkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Bozi, Bozi- baczac na skutecznosc prorocza Paszczy bozia musi dostac cos ekstra!
kapturnica, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie, nie zmieniaj! to jeden z najlepszych awatarow
Ps..no moze nie az taka sucha bom wiekszy egzemplarz...Ale wydaje mi sie ,ze odzwierciela mnieBursztyn, Sabina, Aasiula, malgos741, iwcia77, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:Bozi, Bozi- baczac na skutecznosc prorocza Paszczy bozia musi dostac cos ekstra!
eeeej, ja tylko usluznie podaje tescik, nie feruje wyrokow!
z kapta to tak naprawde nie bylam ja tylko taka nowa tradycja na forum.. ja ja tylko wypisalam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 22:33
Sabina, Aasiula, iwcia77, kapturnica, malgos741, moremi, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No zawsze marzylam miec takiego zjebanego bociana
i dbaj o niego
Sabina, Aasiula, iwcia77, kapturnica, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Przyniosl mi szczescie..Co najwyzej moge zmienaic nakrycie pałki..Ale awatar to cała ja
Ps..no moze nie az taka sucha bom wiekszy egzemplarz...Ale wydaje mi sie ,ze odzwierciela mnieAasiula, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Ale podniosłyście obie ciśnienie i jak tu spać ... no sie nie da
Sabina, caffe, Aasiula, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość