35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:U Elfika będzie córcia
I niech Ci wszystkie dobre siły w zdrowiu dla dzieci wynagrodzą dobre życzenia..
Córa, córa!Mega, kkisia, Sabina, macduska, moremi, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tu raczej przeciwienstwa widze. Ty masz juz syna - damy Ci corke, Elf ma corke - niech dostanie syna i po klopocie.
I bez dyskusji!
Gdzie tu była opcja "nie lubię"...
albo - "nienawidzę"
co sobie będę żałować...
Mega, Sabina, macduska, moremi, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, kkisia, Mango lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, to tak jak u Elfika
Bursztyn, litości, bo nam Bozia na zawał zejdzie, i to w dodatku matka karmiąca, taka strata dla społeczeństwa...
moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bursztyn, litości, bo nam Bozia na zawał zejdzie, i to w dodatku matka karmiąca, taka strata dla społeczeństwa...
pierwsza jej dam lajka
a potem zacytuję na forum jakie to laski zadają pytania
Elfik, moremi, Mega, Reni, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:moj eks ma 11 mcy mlodsza siostre
To eks teściowa chyba żywcem do nieba zostanie wzięta przez zastęp aniołów...
jakby jedno ze stycznia drugie grudzień, to masz bliżniaki...
hmmmoremi, Mega, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, Sabina, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no i mowilam! wyszlam z domu , wracam a tam znowu ciaza
a ja nie moge sie tak podniecac , bo mi Ivo wyskoczy zbyt szybko
...jak wyscie to zrobily??? razem w ciaze zajsc toz to jaki cud!!!! mi normalnie rece sie trzesa z z nadmiaru wrazen!
Elfik- no gratulujenie mam slow normalnie
!!! zatkalo mnie na maxa !!
Jak leżałam na patologii ciąży z córką, to były tam też takie dwie - prawdziwe patologie - szwagierki - młódki w jednym wieku, jedna chyba poślubiła brata kolezanki z klasy..
paliły, piły piwo pod szpitalem, ale jedna mnie bardzo lubiła i na wspólne spacery z wózkiem się chciała umawiać
urodziły dzień po dniu, ja dzień po nich
mówię, do niej żartem - to niezła imprezka musiała być, że wy ze szwagierką tak obie zasłyszcie jednocześnie..
a ona do mnie z przejęciem - tak, to był domek nad jeziorem, morze wódki, nikt nic nie pamięta, my się tylko modlimy ze szwagierką, żeby dzieci do naszych chłopaków podobne były...
tak całkiem serio, serio...
a mnie zatkało
pokarm mi się prawie zatrzymał z wrażenia..
)))))))
moremi, caffe, Mega, Reni, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, gretka, kkisia, Mango, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:kurde jak Elf ma taka bete to moze ona miejsce po Simbie zakosila a Kapta po Mamie
dziś mi to przez myśl przeszło, bojam się sprawdzać...
czujesz jak się drzewa kołyszą za oknem..?
myślałaś, że to wiatr, a to ja galotami trzęsę...
moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, SolarPolar, kapturnica, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia, Mango, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:u mnie np. nie ma takiego znaczenia skad sa, tylko musza byc nietypowe
mam kuku na punkcie pior, dlugopisow, olowkow i notesow, zeszytow roznej masci
myślałam, że Zyguś w ręku trzyma cygaro a to długopis...
to wiele wyjaśnia...
Mega, moremi, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:dziś mi to przez myśl przeszło, bojam się sprawdzać...
czujesz jak się drzewa kołyszą za oknem..?
myślałaś, że to wiatr, a to ja galotami trzęsę...chłopczyk i dziewczynka...
moremi, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
No nie gadajcie, ze wszystkie spać poszły
FOCH!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 23:46
Aasiula, Elfik, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Elfiku odpisałem o 12:55
Reni, dziękuję ci dobra kobieto, mam jakąś pomroczność niejasną na twoje posty, już raz mi się zdarzyło cię molestować prądem i bić mokrym ręcznikiem, ze mi na post nie odpowiadasz, na który mi trzy razy odpowiedziałaś...))00
moj internet śmiga jak lekarz na SOR-ze...
z godnością i bez pospiechu...
moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, gretka, Bozia3, kkisia, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ale jakby ci sie tak twixy trafiły
chłopczyk i dziewczynka...
kochana, ja szaleje, raz doczytam wszytsko i odpowiem!
Ha, taka ciążowa zachcianka...
Wiesz co, kiedyś marzyłam - wysiłek jeden i plan wykonany
ale lezałam na patologii ciązy
teraz bliżnięta kojarzą mi się głownie z zagrożeniem...
oczywiscie to nie reguła, ale...
Mega, tylko mi nie mów, że to beta bliżniacza....moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, gretka, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:kochana, ja szaleje, raz doczytam wszytsko i odpowiem!
Ha, taka ciążowa zachcianka...
Wiesz co, kiedyś marzyłam - wysiłek jeden i plan wykonany
ale lezałam na patologii ciązy
teraz bliżnięta kojarzą mi się głownie z zagrożeniem...
oczywiscie to nie reguła, ale...
Mega, tylko mi nie mów, że to beta bliżniacza....Aasiula, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie...ja za rozowy wpierdola spuszczalam na popierdowkach..Moja corcia bedzie jak ja na czarno
hły hły
Mega, Elfik, Aasiula, iwcia77, kapturnica, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Tak, tak, idźcie powkurwiajcie innych
to ja tylko powiem, że się nie starałam, odpuściłam, wyluzowałam, sex był jeden dla przyjemności, żadnych supli nie brałam..
... i mnie ktoś łopatą zajebie na śmierć...
a to wszystko prawda..
bo dziewczyny, trzeba wyluzować...
)))))))))))))))))))))))))))))))0
tera to nawet siebie rozbawiłam
kapta nie dawaj nikomu mojego adresu, bo się wąglika spodziewam...Mega, Aasiula, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, gretka, Bozia3, kkisia, paszczakin, moremi, Reni, Mango, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Idę spać.
A serio, serio dziewczyny..
miałam się nie starać bo tarczyca szaleje.
mam duże szanse na poronienie, na przełom tarczycowy groźny dla dziecka i inkubatora, czyli mua
nie mam jeszcze wyników z biopsji
raz poroniłam kiedyś
i czytam to forum!!!!
pełne niestety ludzkich tragedii
tak jak pisała Kapta - za dużo wiemy
jutro po wizycie u gina jak powie, żę jest szansa na utrzymanie, to się rozjaśnię
Mega, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia, moremi, Reni, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość
-
Małz nic nie wie...
Niniejszym ogłaszam konkurs na najlepszy sposób poinformowania..
nagroda tym razem książkowa, hehe
ale tym razem jedna - muszę zbierać na kwas foliowy
o ja p... od dawna kwasu nie biorę, lecę do kuchni prochy ładować...
Proszę o szybkie zgłoszenia, bo pewnie długo nie wytrzymam jestem tylko kobietą...Mega, iwcia77, Dorka1979, SolarPolar, kapturnica, gretka, Sabina, Bozia3, kkisia, paszczakin, moremi, Reni, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość