35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba tez ide i wyciagne odwlok na łozku..Kurwa taki dzien sie nie zdarza za czesto...Ale każdej zycze takich emocji kobitki
muahmalgos741, iwcia77, Aasiula, Arwena, gretka, kkisia, Bozia3, Mega, Sabina, Elfik, Dorka1979, Mango lubią tę wiadomość
-
Kapta mam dla ciebie boćka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/edb5d0ed7519.jpgmoremi, iwcia77, Aasiula, gretka, kkisia, Bozia3, Mega, Sabina, Elfik, Dorka1979, Mango lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dzien pelen wrazen..tez zmykam, bo padam na cyce...moze jutro tez beda 2 nowe ciaze..to chociaz w szok nie wpadne bo bede zaprawiona w bojach
...moglby taki zwyczaj wejsc w w forumowe zycie- codziennie 2 nowe ciaze
fajnie co?
kapturnica, Aasiula, malgos741, Arwena, gretka, kkisia, moremi, Mega, Sabina, Elfik, Dorka1979, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Kapta mam dla ciebie boćka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/edb5d0ed7519.jpgAasiula, malgos741, gretka, kkisia, moremi, Mega, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sooo..Bursztyn wrote:Fakt faktem, tego jeszcze na tym forum nie bylo zeby 2 ciaze w jeden dzien sie pojawily i do tego przyjaciolkowe, jak dla mnie super
iwcia77, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ALE nie trojka..Malgos chcesz mnie zajechac??
iwcia77, Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
spadam i ja dobrej nocki.
iwcia77, kkisia, Mega, Sabina, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Kapta, Elfik- na jutro macie zadanie- powchodzcie w inne tematy forumowe i z radoscia oznajmijcie , ze zaszlyscie w ciaze i trzeba wierzyc w cud
a potem oczywiscie wiecej sie nie pojawiajcie tam
..ciekawe dlaczego ta laska co zaszla po 17 latach staran juz z nami nie pisze ...Bozia3, malgos741, moremi, Reni, Mega, kkisia, Sabina, Aasiula, Elfik, Dorka1979, gretka, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kapta, Elfik- na jutro macie zadanie- powchodzcie w inne tematy forumowe i z radoscia oznajmijcie , ze zaszlyscie w ciaze i trzeba wierzyc w cud
..ciekawe dlaczego ta laska co zaszla po 17 latach staran juz z nami nie pisze ...iwcia77, Mega, Sabina, kkisia, macduska, Aasiula, Elfik, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:dzien pelen wrazen..tez zmykam, bo padam na cyce...moze jutro tez beda 2 nowe ciaze..to chociaz w szok nie wpadne bo bede zaprawiona w bojach
...moglby taki zwyczaj wejsc w w forumowe zycie- codziennie 2 nowe ciaze
fajnie co?
iwcia77, Sabina, kkisia, Aasiula, Elfik, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kapta, Elfik- na jutro macie zadanie- powchodzcie w inne tematy forumowe i z radoscia oznajmijcie , ze zaszlyscie w ciaze i trzeba wierzyc w cud
..ciekawe dlaczego ta laska co zaszla po 17 latach staran juz z nami nie pisze ...iwcia77, Sabina, kkisia, Aasiula, Elfik, Dorka1979, kapturnica, gretka, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Elfik no no
Paszczaku, co tam u Simby? Jak twixy?Mega, kkisia, Aasiula, Elfik, iwcia77, Dorka1979, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:no i dobrze zrobilas!
kkisia, Aasiula, Elfik, iwcia77, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!