X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Po takim emocjonalnym dniu jak pierdylne na łózko to zasne jak zdechnięta kawka....Czl to jednak gOOOpi sie denerwuje niepotrzebnie..Ale nie da sie , panie nie da sie nie denerwowac...
    Teraz to nie tylko wieczorem będziesz chodziła spać hahaha

Mega, iwcia77, Elfik, kapturnica, gretka, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Idę spać.
    A serio, serio dziewczyny..

miałam się nie starać bo tarczyca szaleje.
    mam duże szanse na poronienie, na przełom tarczycowy groźny dla dziecka i inkubatora, czyli mua
    nie mam jeszcze wyników z biopsji
    raz poroniłam kiedyś

i czytam to forum!!!!
    pełne niestety ludzkich tragedii
    tak jak pisała Kapta - za dużo wiemy

jutro po wizycie u gina jak powie, żę jest szansa na utrzymanie, to się rozjaśnię :)
    Wiec chucham i dmucham zeby tak było :) daj znać

Dorka1979, Elfik, Arwena, gretka, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przychodzi kobieta do lekarza z maleńkim dzieckiem. Lekarz przebadał dziecko, zmierzył, zważył i znalazł coś niewłaściwego:
    - Czy dziecko było karmione piersią czy z butelki?
    - Piersią.
    Lekarz polecił kobiecie się rozebrać do pasa, po czym przez dłuższą chwilę naciskał, gniótł, kręcił i ściskał obie jej piersi, szczegółowo je badając.
    Kiedy kobieta się ubierała stwierdził:
    - Nic dziwnego, że dziecko ma za niską wagę. Nie ma pani pokarmu.
    - Wiem. Jestem jego babcią, ale cieszę się, że tu przyszłam.

Mega, iwcia77, Dorka1979, Elfik, Arwena, gretka, Aasiula, Sabina, Bozia3, kkisia, moremi, Mango, Bursztyn, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik <3
    Kochany pamiętasz ze w tym miesiącu mielismy sie nie starać? No to sie nie udało ;)

iwcia77, Dorka1979, Elfik, Arwena, kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać, spokojnej nocki :)

iwcia77, Dorka1979, Elfik, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    I niech Ci wszystkie dobre siły w zdrowiu dla dzieci wynagrodzą dobre życzenia..

Córa, córa!
    Wspomnisz moje słowa za jakieś 10 tygodni ;)

iwcia77, Elfik, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Jak leżałam na patologii ciąży z córką, to były tam też takie dwie - prawdziwe patologie - szwagierki - młódki w jednym wieku, jedna chyba poślubiła brata kolezanki z klasy..
    paliły, piły piwo pod szpitalem, ale jedna mnie bardzo lubiła i na wspólne spacery z wózkiem się chciała umawiać

urodziły dzień po dniu, ja dzień po nich

mówię, do niej żartem - to niezła imprezka musiała być, że wy ze szwagierką tak obie zasłyszcie jednocześnie..

a ona do mnie z przejęciem - tak, to był domek nad jeziorem, morze wódki, nikt nic nie pamięta, my się tylko modlimy ze szwagierką, żeby dzieci do naszych chłopaków podobne były...

tak całkiem serio, serio...

a mnie zatkało
    pokarm mi się prawie zatrzymał z wrażenia..
    :))))))))
    No to się uśmiałam

iwcia77, Elfik, Arwena, kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja sie juz pocieszyłam :( ..W nocy bardzo silne bole i skurcze w dole brzucha Nie mogłam wytrzymac jakby mnie ktoś chciał przeorać. Dzis rano odpuściły troche .No i wiedziona złym przeczuciem zrobilam rano test..Wydaje sie byc słabszy niż wczoraj a jeśli beta przyrasta kreski powinny byc juz lepiej widoczne..Istnieje jeszcze podobno alternatywa ,że mocz był za bardzo rozrzedzony..Ale to takie moje słabe pocieszenie..Jeszcze nie krwawie ale pewnie przyjdzie i na to czas za dzien lub dwa w dniu miesiączki.........No ale przynajmniej 2dni czułam się ciężarówka ;) i lepiej teraz niż za kilka tygodni.....
    Także ciąża pewnie biochemiczna.Już znam nie z czytania ale z autopsji. :(
    Takze wiem ,ze moge zajsc w ciaze i z tego sie ciesze...
    Walczymy dalej!!
    Kurwa przykro i szkoda mi bardzo ale co zrobisz jak nic nie zrobisz??? :(
    Elfi siostro za Ciebie kciuki zaciśniete.Nie oglądaj sie na mnie.. <3 .Ja jutro pójde zrobie bete dla formalności.
    Nie pocieszać .Albo i pocieszac tego nam też trzeba...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 06:26

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzis..A dzis znów bedzie dla mnie ciężki dzień.Ehh baba to ma przejebane jednym słowem..No i jutro jak zrobie powtórke bety..Burszta szykuj kozetke na bank będe potrzebowała specjalisty :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 06:26

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny ja sie juz pocieszyłam :( ..W nocy bardzo silne bole i skurcze w dole brzucha Nie mogłam wytrzymac jakby mnie ktoś chciał przeorać. Dzis rano odpuściły troche .No i wiedziona złym przeczuciem zrobilam rano test..Wydaje sie byc słabszy niż wczoraj a jeśli beta przyrasta kreski powinny byc juz lepiej widoczne..Istnieje jeszcze podobno alternatywa ,że mocz był za bardzo rozrzedzony..Ale to takie moje słabe pocieszenie..Jeszcze nie krwawie ale pewnie przyjdzie i na to czas za dzien lub dwa w dniu miesiączki.........No ale przynajmniej 2dni czułam się ciężarówka ;) i lepiej teraz niż za kilka tygodni.....
    Walczymy dalej!!
    Ewa za Ciebie kciuki zaciśniete..Ja jutro pójde zrobie bete dla formalności.
    Proszę mi się w tej chwili uspokoić!!!
    Co to za czarne myśli ? Normalnie po dupie dam zaraz to Ci przejdzie.
    Będzie dobrze. Zobaczysz.

kapturnica, gretka, Dorka1979, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Proszę mi się w tej chwili uspokoić!!!
    Co to za czarne myśli ? Normalnie po dupie dam zaraz to Ci przejdzie.
    Będzie dobrze. Zobaczysz.
    Raczej realizm. :(

No nic jade za chwilę młodego do szkoły przetransportować i do szpitala , może coś sie dowiem co z tym wujkiem bo nadal go trzymają..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co tu napisac czytajac powyzsze, bo bry niewypada.....Kurcze no!!!!
    Moze to emocje tylko? w kazdym razie co by nie bylo przytulam <3 trzym sie ....

Aasiula, kkisia, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

gretka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta bo wpierdol dostaniesz! Nospe, magnez zapodaj, zrob jutro betę i nawet nie waz sie w ten sposób myśleć!
    No ale mnie wkurwila z ranca, no!

Aasiula, Niuta, kkisia, kapturnica, iwcia77, moremi, Iwone, Arwena, malgos741, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie zamotala ze sie nie przywitalam. Dzien dobry
    Idę z młodą zanieść plakat do szkoły. Zaraz wracam do wyra ;)

kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa nic sie nie martw, dla nas tez zaświeci słońce <3. Dziewczyny fale zrobią to nas porwie :D
    Tylko Kapta jakieś dywersję zaczyna odstawiać...

Aasiula, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, Iwone, ComeToMeBaby, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak patrzę z jakim tempem moja sie szykuje do szkoły to mam ochotę kogoś udusić... ;)

Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kapta bo wpierdol dostaniesz! Nospe, magnez zapodaj, zrob jutro betę i nawet nie waz sie w ten sposób myśleć!
    No ale mnie wkurwila z ranca, no!
    O WLASNIE to !!!
    Kapta spokojnie :)
    Bry wszystkim

Mega, kkisia, kapturnica, iwcia77, Iwone, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Kapta wpierdil sie nalezy

kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, Iwone, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Walczymy dalej!!
    Elfi siostro za Ciebie kciuki zaciśniete.Nie oglądaj sie na mnie.. <3 .Ja jutro pójde zrobie bete dla formalności.

Kaptu, wyluzuj, tak jak Elfik mowi. Nie wiem, czy pamietasz jaka ja panike sialam jak zaszlam- bole, plamienia, caly komplet. Myslalam, ze juz po ptakach. A prawda jest taka, ze bole jak na malpe mam co teoretyczny cykl- jak mnie zaczyna napierdzielac to patrze- o: +/-28 x 6, dlatego boli..
    Wezno-spe, pakuj dalej progesteron i czekaj..

moremi, Niuta, Mega, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia, Iwone, Sabina, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dobra laski czil ałt bedzie co bedzie .Czekam do jutra i tak nie cofne kijem wisły no nie ?
    A na razie luzuje warkoczyki ..

moremi, Niuta, Mega, Aasiula, iwcia77, kkisia, Iwone, Sabina, malgos741, gretka, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6541 6542 6543 6544 6545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ