35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy ja dobrze zapamiętałam ze Elfik dzisiaj do lekarza sie wybiera?
I ciekawe czy już tatuśkowi wyjawiła radosna nowinęAasiula, iwcia77, kapturnica, kkisia, Iwone, Sabina, Elfik, dorbie, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj bede miała zupę pieczarkowa
już pachnie.... A jutro placki ziemniaczane, musze isc zrobic kawę i jakieś śniadanie zjeść, bo mnie ssać zaczyna
kapturnica, Aasiula, iwcia77, kkisia, Iwone, Sabina, Elfik, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Czy ja dobrze zapamiętałam ze Elfik dzisiaj do lekarza sie wybiera?
I ciekawe czy już tatuśkowi wyjawiła radosna nowinęiwcia77, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, Iwone, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Czy ja dobrze zapamiętałam ze Elfik dzisiaj do lekarza sie wybiera?
I ciekawe czy już tatuśkowi wyjawiła radosna nowinękapturnica, Aasiula, kkisia, Arwena, Iwone, malgos741, Elfik, Bliska 77, dorbie lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jak mnie brzuch napierdala:/
@zawitala ...
Nooo to za pare dni do robotyu mńie @ już zbiera manatki
moremi, Aasiula, Arwena, kkisia, Iwone, malgos741, Bliska 77, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik, kup małą czaszkę i wręcz mężowi. Powiedz, że mniej więcej taką główkę będziesz przeciskała przez pochwę za 9 miesięcy. Czy wystarczająco mroczne jak na Ciebie?
Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, Arwena, kapturnica, Iwone, Pusurek, iwcia77, Bozia3, Niuta, Bursztyn, paszczakin, ComeToMeBaby, dorbie, gretka, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Elfik, kup małą czaszkę i wręcz mężowi. Powiedz, że mniej więcej taką główkę będziesz przeciskała przez pochwę za 9 miesięcy. Czy wystarczająco mroczne jak na Ciebie?
Aasiula, Sabina, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Kapta mam szczerą nadzieję, że to co mówisz to nieprawda
Wczoraj był taki wspaniały dzień, wlalyscie tyle radości w nasze serca, nadziei i wiary, że nie chcę słyszeć ze coś może iść nie tak. Ściskam mocnoMega, Arwena, kapturnica, Aasiula, Iwone, moremi, kkisia, iwcia77, malgos741, gretka, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Elfik, kup małą czaszkę i wręcz mężowi. Powiedz, że mniej więcej taką główkę będziesz przeciskała przez pochwę za 9 miesięcy. Czy wystarczająco mroczne jak na Ciebie?
kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77, Bliska 77, gretka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja już tez mimo że dopiero wlazla nieproszona tupeciara
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Iwcia jak tam, dajesz radę jeszcze?
no powiedz gdzie mu mu bedzie lepiej ?
Arwena, Mega, moremi, malgos741, Sabina, Iwone, Aasiula, kkisia, Bliska 77, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość