35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy ja dobrze zapamiętałam ze Elfik dzisiaj do lekarza sie wybiera?
I ciekawe czy już tatuśkowi wyjawiła radosna nowinę
Aasiula, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj bede miała zupę pieczarkowa
już pachnie.... A jutro placki ziemniaczane, musze isc zrobic kawę i jakieś śniadanie zjeść, bo mnie ssać zaczyna
kapturnica, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Elfik, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Konkurs na komingaut ogłosiła. Tatuś jeszcze nic nie wieMega wrote:Czy ja dobrze zapamiętałam ze Elfik dzisiaj do lekarza sie wybiera?
iwcia77, kapturnica, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie, tatus nic nie wie, oglosila konkurs na forum : w jaki sposob powiadomic tatusiaMega wrote:Czy ja dobrze zapamiętałam ze Elfik dzisiaj do lekarza sie wybiera?
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, malgos741, Elfik, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja już łapki zacieramAasiula wrote:Jak mnie brzuch napierdala:/
@zawitala ...
Nooo to za pare dni do roboty
u mńie @ już zbiera manatki
moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, malgos741, Bliska 77, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Elfik, kup małą czaszkę i wręcz mężowi. Powiedz, że mniej więcej taką główkę będziesz przeciskała przez pochwę za 9 miesięcy. Czy wystarczająco mroczne jak na Ciebie?
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, Niuta, Bursztyn, paszczakin, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gretka, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
O jeżu żeby jej chuop na zawał nie zszedłmoremi wrote:Elfik, kup małą czaszkę i wręcz mężowi. Powiedz, że mniej więcej taką główkę będziesz przeciskała przez pochwę za 9 miesięcy. Czy wystarczająco mroczne jak na Ciebie?
Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Kapta mam szczerą nadzieję, że to co mówisz to nieprawda
Wczoraj był taki wspaniały dzień, wlalyscie tyle radości w nasze serca, nadziei i wiary, że nie chcę słyszeć ze coś może iść nie tak. Ściskam mocno
Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Iwone, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, gretka, Parka lubią tę wiadomość
-
Z jej beta to dwie powinna kupicmoremi wrote:Elfik, kup małą czaszkę i wręcz mężowi. Powiedz, że mniej więcej taką główkę będziesz przeciskała przez pochwę za 9 miesięcy. Czy wystarczająco mroczne jak na Ciebie?
kapturnica, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Bliska 77, gretka lubią tę wiadomość
-
No widzisz, trzeba obmyśleć jakis plan coby już nie przyszłaAasiula wrote:Ja już tez mimo że dopiero wlazla nieproszona tupeciara

Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jo, cisza ...Ivo sie slabo kula , bo miejsca mu brak..ale wyjsc jeszcze nie ma ochotyMega wrote:Iwcia jak tam, dajesz radę jeszcze?
no powiedz gdzie mu mu bedzie lepiej ?
nick nieaktualny, Mega, moremi, malgos741, nick nieaktualny, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny, Bliska 77, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość