35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka...najważniejsza....malgos741 wrote:to kogoś poproś teraz musisz się oszczędzać dla fasolki !!!
Reni, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Fasolki! Małgoś, fasolki? Zaraz Pani przyjdzie i do kąta Cię postawi.malgos741 wrote:to kogoś poproś teraz musisz się oszczędzać dla fasolki !!!
kapturnica, Mega, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jak ma byc to jej moje machanie łopata nie zaszkodzi.Nie przewalam wUnglaMega wrote:Fasolka...najważniejsza....

Wezz kurwa fasolka ehheeh dobrze ,ze nie groszek zielony
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, Elfik, Mango, Simba lubią tę wiadomość

-
Bosze....czyli jeszcze normalna jestes...co za ulga!kapturnica wrote:Jak ma byc to jej moje machanie łopata nie zaszkodzi.Nie przewalam wUngla
Wezz kurwa fasolka ehheeh dobrze ,ze nie groszek zielony 
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
a mnie wczoraj rozbawił tekst ty spocona dziuro
ahahahahaha
moremi wrote:Ja wczoraj poznałam jeszcze jeden. "upierdliwy jak tygodniowa sraczka"
Mega, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, Elfik, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
wiesz ile takie mają siły.. zobacz jak biegną do wolnego miejsca w autobusie.. z siatami!kapturnica wrote:kogo?? sasiadke co ma 74lata

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 11:03
Mega, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Bliska 77, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122, iwcia77, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Pani to od razu z grubej rury dowaliła...Reni wrote:pała
Reni, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
eeee tam z rury
po prostu dbam o porządek w klasie
po co mają w koleżankę potem inne ovufriendki rzucać ogryzkami czy innym błotem
nick nieaktualny, moremi, Bursztyn, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, Mega, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Jestem na forum jakiś czas, ale w tym roku we wrześniu stuknie mi te magiczne 35:) więc szukam stałego ciepłego kącika, gdzie przytulą jak trza albo dadzą kopa jak trza i jak nie trza;) Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale żem wstydliwa to się nie ujawniałam;) ale jak przecytałam o dwóch ciążach najlepszych ovufriend to pomyślałam: cud, więc trzeba do tej cud ekipy się dołączyć jak nic. Bo cudu, cudu mi trzeba...Przygarniecie kropka? Staramy się z mężem mym od roku o drugiego dziecia i jak się pewnie domyślacie...dooopa blada.
moremi, kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Aasiula, paszczakin, caffe, Bozia3, gosia7122, iwcia77, Mega, gretka, Elfik, Iwone, Parka, slash, Simba lubią tę wiadomość
-
Cześć Sandrasandra80 wrote:Cześć dziewczyny. Jestem na forum jakiś czas, ale w tym roku we wrześniu stuknie mi te magiczne 35:) więc szukam stałego ciepłego kącika, gdzie przytulą jak trza albo dadzą kopa jak trza i jak nie trza;) Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale żem wstydliwa to się nie ujawniałam;) ale jak przecytałam o dwóch ciążach najlepszych ovufriend to pomyślałam: cud, więc trzeba do tej cud ekipy się dołączyć jak nic. Bo cudu, cudu mi trzeba...Przygarniecie kropka? Staramy się z mężem mym od roku o drugiego dziecia i jak się pewnie domyślacie...dooopa blada.

Pewnie, że przygarniemy. I w ciążę zajdziesz i wstydu się wyzbędziesz
kapturnica, Bliska 77, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, caffe, iwcia77, gretka, Elfik, Iwone, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry
Maz odlecial byl o poranku, coz trza' dalej zyc...
Kaptur, nospe wez i nie machaj za duzo lopata, trzymam kciuki za Ciebie caly czas, to Cie zobowiazuje
No i zapomnialam co mialam pisac...
Aha, Reniek- no to co z tym dlugopisem czy olowkiem, chcesz czy nie?
moremi, kapturnica, Bliska 77, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Aasiula, Bozia3, iwcia77, Mega, Elfik, Iwone lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ależ wtopa na sam początek. Za szybo wysłałam. Oczywiście gratuluję dziewczynom co zobaczyły dwie kreseczki i trzymam kciuki.
nick nieaktualny, kapturnica, anna maria, Aasiula, iwcia77, Mega, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
I będzie mogła zadzwonić do mamusi z "trza synka przewinąć"Bursztyn wrote:

Bursztyn, kapturnica, Reni, nick nieaktualny, Aasiula, Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!