35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:to kogoś poproś teraz musisz się oszczędzać dla fasolki !!!
Reni, Sabina, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:to kogoś poproś teraz musisz się oszczędzać dla fasolki !!!
kapturnica, Mega, Reni, kkisia, Arwena, Sabina, Aasiula, iwcia77, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Fasolka...najważniejsza....
Wezz kurwa fasolka ehheeh dobrze ,ze nie groszek zielony
Mega, kkisia, Arwena, Sabina, Aasiula, iwcia77, Elfik, Mango, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak ma byc to jej moje machanie łopata nie zaszkodzi.Nie przewalam wUngla
Wezz kurwa fasolka ehheeh dobrze ,ze nie groszek zielony
kapturnica, kkisia, Sabina, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
a mnie wczoraj rozbawił tekst ty spocona dziuro
ahahahahaha
moremi wrote:Ja wczoraj poznałam jeszcze jeden. "upierdliwy jak tygodniowa sraczka"Mega, kapturnica, moremi, kkisia, Arwena, Bursztyn, Sabina, Aasiula, iwcia77, Elfik, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
wiesz ile takie mają siły.. zobacz jak biegną do wolnego miejsca w autobusie.. z siatami!kapturnica wrote:kogo?? sasiadke co ma 74lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 11:03
Mega, kapturnica, moremi, kkisia, Arwena, Bursztyn, Bliska 77, Sabina, Aasiula, gosia7122, iwcia77, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
eeee tam z rury
po prostu dbam o porządek w klasie
po co mają w koleżankę potem inne ovufriendki rzucać ogryzkami czy innym błotemkkisia, moremi, Bursztyn, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, Mega, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Jestem na forum jakiś czas, ale w tym roku we wrześniu stuknie mi te magiczne 35:) więc szukam stałego ciepłego kącika, gdzie przytulą jak trza albo dadzą kopa jak trza i jak nie trza;) Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale żem wstydliwa to się nie ujawniałam;) ale jak przecytałam o dwóch ciążach najlepszych ovufriend to pomyślałam: cud, więc trzeba do tej cud ekipy się dołączyć jak nic. Bo cudu, cudu mi trzeba...Przygarniecie kropka? Staramy się z mężem mym od roku o drugiego dziecia i jak się pewnie domyślacie...dooopa blada.
moremi, kapturnica, anna maria, kkisia, Reni, Sabina, Aasiula, paszczakin, caffe, Bozia3, gosia7122, iwcia77, Mega, gretka, Elfik, Iwone, Parka, slash, Simba lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Cześć dziewczyny. Jestem na forum jakiś czas, ale w tym roku we wrześniu stuknie mi te magiczne 35:) więc szukam stałego ciepłego kącika, gdzie przytulą jak trza albo dadzą kopa jak trza i jak nie trza;) Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale żem wstydliwa to się nie ujawniałam;) ale jak przecytałam o dwóch ciążach najlepszych ovufriend to pomyślałam: cud, więc trzeba do tej cud ekipy się dołączyć jak nic. Bo cudu, cudu mi trzeba...Przygarniecie kropka? Staramy się z mężem mym od roku o drugiego dziecia i jak się pewnie domyślacie...dooopa blada.
Pewnie, że przygarniemy. I w ciążę zajdziesz i wstydu się wyzbędzieszkapturnica, Bliska 77, kkisia, anna maria, Sabina, Aasiula, caffe, iwcia77, gretka, Elfik, Iwone, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry
Maz odlecial byl o poranku, coz trza' dalej zyc...
Kaptur, nospe wez i nie machaj za duzo lopata, trzymam kciuki za Ciebie caly czas, to Cie zobowiazuje
No i zapomnialam co mialam pisac...
Aha, Reniek- no to co z tym dlugopisem czy olowkiem, chcesz czy nie?moremi, kapturnica, Bliska 77, kkisia, Reni, Sabina, Aasiula, Bozia3, iwcia77, Mega, Elfik, Iwone lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ależ wtopa na sam początek. Za szybo wysłałam. Oczywiście gratuluję dziewczynom co zobaczyły dwie kreseczki i trzymam kciuki.
kkisia, kapturnica, anna maria, Aasiula, iwcia77, Mega, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Bursztyn, kapturnica, Reni, kkisia, Aasiula, Bliska 77, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!