35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A Natka tu gdzie niegdzie juz lajkowała czasem jak dobrze pamietam
raczej niewiele, chyba przez przypadek. Na pewno twoje pytanie do ekspertamoremi, Aasiula, kapturnica, anna maria, Sabina, kkisia, iwcia77, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
przeglądam ogłoszenia o pracy..booooosz jak nuda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 11:49
Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:raczej niewiele, chyba przez przypadek. Na pewno twoje pytanie do eksperta
Nowy lizus się nam pojawił
Jak jest Natka, to może i Pietruszka będziekapturnica, Aasiula, Natka_79, Bursztyn, Reni, Sabina, kkisia, iwcia77, Niuta, gretka, Mega, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Haa ciekawe ile nas jeszcze podczytuje a boja sie odezwac..Swoja droga my tu nie gryziem
buahahaha.. z 6 bym wyszukala, co w ostatnim miesiacu czy dwoch by twierdzily inaczej..
niemniej- odpowiednie jednostki przetrwaja- witamy dziewczyny!
moremi, kapturnica, Aasiula, Reni, Sabina, kkisia, iwcia77, gretka, Mega, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Asiula płaczku Ty nasz szczałaś dzisiaj ?
Aasiula, kapturnica, Reni, kkisia, iwcia77, Mega, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mój mąż zrobił mi kanapki do pracy. Dzisiaj siedzę w domu na urlopie. Czy mogę zjeść te kanapki?
Ale mi kotka mruczy i ugniata
Bry,
Ja bym nie jadła.
Kapta Ty nie panikuj, bo miałam nadzieję zostać matką chrzestną Twojego sukcesu za te leki, które Ci tam kiedyś podesłałam.Aasiula, moremi, kapturnica, Bliska 77, Sabina, gosia7122, kkisia, iwcia77, Iwone, gretka, Elfik, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Sandra witaj
jak chcesz zagościć na dłużej to siadaj śmiało i wrzuć jakiegoś awatara charakterystycznego
a jak tylko na chwile wpadłaś to nawet butów nie zdejmuj
świeeeeeża krew
a tak poważnie: zapraszam do tablicy
Przedstaw się klasie..no i chyba czas na ankietę dziewczętaale wersję soft okej?
Aasiula, kapturnica, Reni, Bozia3, Sabina, kkisia, iwcia77, gretka, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:oj tam, oj tam...zaraz lizus. Tak ładnie prosiła to kliknełam
ciekawe co jej teraz odpisze
kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mysza1975 wrote:Bry,
Ja bym nie jadła.
Kapta Ty nie panikuj, bo miałam nadzieję zostać matką chrzestną Twojego sukcesu za te leki, które Ci tam kiedyś podesłałam.kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnysandra80 wrote:Cześć dziewczyny. Jestem na forum jakiś czas, ale w tym roku we wrześniu stuknie mi te magiczne 35:) więc szukam stałego ciepłego kącika, gdzie przytulą jak trza albo dadzą kopa jak trza i jak nie trza;) Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale żem wstydliwa to się nie ujawniałam;) ale jak przecytałam o dwóch ciążach najlepszych ovufriend to pomyślałam: cud, więc trzeba do tej cud ekipy się dołączyć jak nic. Bo cudu, cudu mi trzeba...Przygarniecie kropka? Staramy się z mężem mym od roku o drugiego dziecia i jak się pewnie domyślacie...dooopa blada.
Aasiula, Bursztyn, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:się przecie przedstawiłam ja sztuk 1 mąż sztuk 1 dzieć sztuk 1 numer zdjętego buta mam podać czy co?
Ponoć duże są fajniejsze. Pani tak mówi, bo ma balony.
Ale teresek też jest trochę, więc źle nie jestAasiula, kapturnica, Bliska 77, Reni, Sabina, kkisia, iwcia77, gretka, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!