35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:a dlaczego pomyślałas że to cud a nie zapłodnienie?
iwcia77, Sabina, gretka, Elfik, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To za mało. Jakie masz cycki? Małe, czy duże?
Ponoć duże są fajniejsze. Pani tak mówi, bo ma balony.
Ale teresek też jest trochę, więc źle nie jestAasiula, moremi, Reni, kkisia, gosia7122, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:i na zdrowie ,niech Ci w boczki idzie
na basen pójdę i po boczkach będzie
a kanapki mąż zdrowe robi - pieczywo razowe i dużo warzyw
Od czasu jak mieszkamy razem zawsze mam do pracy zdrowe kanapki. Wcześniej łatwiej było drożdzówkę kupić, a i zupki chińskie dość często się zdarzałyBliska 77, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To za mało. Jakie masz cycki? Małe, czy duże?
Ponoć duże są fajniejsze. Pani tak mówi, bo ma balony.
Ale teresek też jest trochę, więc źle nie jestAasiula, moremi, Reni, kkisia, gosia7122, iwcia77, Sabina, gretka, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Niedoczekanie
na basen pójdę i po boczkach będzie
a kanapki mąż zdrowe robi - pieczywo razowe i dużo warzyw
Od czasu jak mieszkamy razem zawsze mam do pracy zdrowe kanapki. Wcześniej łatwiej było drożdzówkę kupić, a i zupki chińskie dość często się zdarzałymoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No jasne
Jak Sandra ma balony, to może chociaż Ty do teresek się zapiszesz?Aasiula, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Porozmawiałam z chUopem i jakos mi lżej na serduchu...Powiedział ,że jesli cos nie tak to nie składamy broni tylko walczymy dalej.
I kurwa dzięki temu co dziś pwoiedział kOchOm go jeszcze mocniej
Oczywscie poplakac sie musialammoremi, Aasiula, Bliska 77, paszczakin, Reni, anna maria, ComeToMeBaby, Lucky, kkisia, gosia7122, iwcia77, Niuta, Sabina, gretka, Elfik, Mega, Mango, SolarPolar, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
Natka_79 witaj musimy się trzymać razem bo nas dziewczyny wzięły na obstrzał, przesuwam się ściągaj szybciutko buty i siadaj...
moremi, Aasiula, Reni, kkisia, iwcia77, Elfik, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Porozmawiałam z chUopem i jakos mi lżej na serduchu...Powiedział ,że jesli cos nie tak to nie składamy broni tylko walczymy dalej.
Oczywscie poplakac sie musialamAasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No i jeszcze nastepne pytania:
-czy uwazasz karmienie cyckiem za czynnosc intymna (wiec trzeba dyskretnie, przykrytnie), czy z golym cyckiem i wiszacym na nim niemowleciem w restauracji tez jest ok?
-czy kupy niemowlakow sa bombami biologicznymi (czy smierdza)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 12:13
Bliska 77, Aasiula, Reni, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Porozmawiałam z chUopem i jakos mi lżej na serduchu...Powiedział ,że jesli cos nie tak to nie składamy broni tylko walczymy dalej.
Oczywscie poplakac sie musialammoremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Oczywscie poplakac sie musialammoremi, Reni, Bliska 77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:dziewczyny a co trzeba podlajkować bo to pewno było ze 100 stron temu?
ee, nie ma tak latwo, trzeba przeczytac od poczatkumoremi, Aasiula, Reni, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
cóż...
ja też dzisiaj otrzymałam @ ale ja to się cieszę
jeszcze jeden cykl i można działaćmoremi wrote:Asiula chyba właśnie podpaski wymienia, bo "zniknęła" wykres.moremi, Aasiula, Bliska 77, kkisia, gosia7122, iwcia77, peppapig, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nie zacieraj tylko je umyj
Aasiula wrote:morek ma racje zmieniam podpachy i raczki zacieram jeszcze tylko pare dni i do roboty hehehemoremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość