35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj sandra w naszych progach..Skoro podczytujesz to wiesz ,ze u nas jest raz słodko a raz gorzko..I nie zrażaj się naszymi nie raz niewybrednymi tekstami
moremi, anna maria, kkisia, Aasiula, Sabina, gosia7122, iwcia77, Mega, gretka, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
Ta moremi nic tak nie robi na wstydliwość jak poród, oglądałam ostatnio film "Być jak Kazimierz Deyna" polecam i tam kobita zaczyna rodzić i mówi że się coś zablokowała i nie może a że wszyscy chcieli mieć to jak najszybciej z bani bo chcieli oglądać mecz to próbują ją zachęcić na wszystkie sposoby i w końcu jeden mówi, to niech pani może sobie zaklnie. No to ona pyta cichutko naprawdę można? No pewnie, że można. No to zaczyna i to coraz ostrzej kurwa mać, kurwa jebana w dupę mać ostatni raz Ci kurwa dałam..i takie tam.
moremi, kkisia, Reni, anna maria, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, gretka, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
biorę pewnie, że tak ale nie chcę Cię na koszty naciągać więc przy okazji jak będziesz w polszyBursztyn wrote:Dzien dobry
Maz odlecial byl o poranku, coz trza' dalej zyc...
Kaptur, nospe wez i nie machaj za duzo lopata, trzymam kciuki za Ciebie caly czas, to Cie zobowiazuje
No i zapomnialam co mialam pisac...
Aha, Reniek- no to co z tym dlugopisem czy olowkiem, chcesz czy nie?Bursztyn, anna maria, Aasiula, kapturnica, kkisia, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Sandra witaj
jak chcesz zagościć na dłużej to siadaj śmiało i wrzuć jakiegoś awatara charakterystycznego
a jak tylko na chwile wpadłaś to nawet butów nie zdejmuj
świeeeeeża krew
a tak poważnie: zapraszam do tablicy
Przedstaw się klasie..no i chyba czas na ankietę dziewczętaale wersję soft okej?
moremi, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, kkisia, Bliska 77, caffe, anna maria, Sabina, gosia7122, iwcia77, Niuta, Mega lubią tę wiadomość
-
no to z Dominikany biorę
co zrobić no muszęBursztyn wrote:cholera wie kiedy bede w PL...
a z Dominikany?moremi, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, kkisia, Sabina, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
to co na przerwie gramy w słoneczko?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c61e3fd108fe.jpgmoremi, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, kkisia, anna maria, Sabina, iwcia77, Iwone, Elfik, Parka, Dorka1979, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sandra, a jakim wieku te Twoje dziecię? Chodzisz do lekarza, jakieś badania robisz, czy liczysz na łut szczęścia?
kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mój mąż zrobił mi kanapki do pracy. Dzisiaj siedzę w domu na urlopie. Czy mogę zjeść te kanapki?
Ale mi kotka mruczy i ugniatakapturnica, Pusurek, Aasiula, kkisia, paszczakin, Bliska 77, caffe, Sabina, iwcia77, Mega, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sandra80 wrote:szukam stałego ciepłego kącika, gdzie przytulą jak trza albo dadzą kopa jak trza i jak nie trza;) Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale żem wstydliwa to się nie ujawniałam;) ale jak przecytałam o dwóch ciążach najlepszych ovufriend to pomyślałam: cud, więc trzeba do tej cud ekipy się dołączyć jak nic. Bo cudu, cudu mi trzeba....
No dobra...to i ja się wychylę ze swojego ciemnego kącika. Sandra80 właściwie napisała to co i ja chciałam napisaćWczorajszy dzień był niesamowity, buźka mi się uśmiechała, a skoro 2 dziewczyny przeszły do innej kolejki ( Kapturnica- wierzę że będzie wszystko dobrze, najważniejsze że nie krwawisz) to dla równowagi niech będą dwie nowe
Podczytuje Was już długo, na ovu siedzę od sierpnia kiedy to straciłam ciążę w 18 tygodniu i wertowałam wątek poronieniowy...Mam już w domu synka, miała być córeczka. Dwa lata na nią czekałam, miała wkrótce już być. No ale nie przyszłam tu smęcić, potrzebuję wsparcia i mam nadzieje że je tu u Was dostanę
No i najważniejsze: gratulacje dziewczyny! życzę spokojnej i nudnej ciążykkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, Bliska 77, caffe, Bozia3, anna maria, Sabina, gosia7122, iwcia77, Niuta, gretka, Mega, Iwone, Elfik, Parka, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
Synek ma 3 latka, na łut szczęścia przestałam liczyć, byłam u gina z kliniki niepłodności zrobiłam hormony w sobotę jeszcze progesteron mam zrobić i się umawiam na wizytę. Z synkiem też nie było łatwo (2 lata).
Aasiula, kkisia, dorbie, moremi, Bliska 77, caffe, anna maria, Sabina, gosia7122, iwcia77, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Haa ciekawe ile nas jeszcze podczytuje a boja sie odezwac..Swoja droga my tu nie gryziem .No chyba ,że która wpada i anonsuje ,że zaciążona to nas wkurwia na dzien dobry...Wiadome ,że przyszła tylko sie wtwedy pochwalić.
A Natka tu gdzie niegdzie juz lajkowała czasem jak dobrze pamietamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 11:45
moremi, Aasiula, Bliska 77, Sabina, kkisia, iwcia77, gretka, Mega, Elfik, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
dobrze, że się dziewczyny pokazałyście, bo z tymi wiedźmami wytrzymać już nie można
Natka_79, Aasiula, moremi, kapturnica, Bliska 77, Bozia3, Sabina, kkisia, iwcia77, Niuta, Elfik, Mango, Parka, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość