X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik gratulacje ciesze sie bardzo

kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj sandra w naszych progach..Skoro podczytujesz to wiesz ,ze u nas jest raz słodko a raz gorzko..I nie zrażaj się naszymi nie raz niewybrednymi tekstami :)

moremi, anna maria, kkisia, Aasiula, Sabina, gosia7122, iwcia77, Mega, gretka, Elfik, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta moremi nic tak nie robi na wstydliwość jak poród, oglądałam ostatnio film "Być jak Kazimierz Deyna" polecam i tam kobita zaczyna rodzić i mówi że się coś zablokowała i nie może a że wszyscy chcieli mieć to jak najszybciej z bani bo chcieli oglądać mecz to próbują ją zachęcić na wszystkie sposoby i w końcu jeden mówi, to niech pani może sobie zaklnie. No to ona pyta cichutko naprawdę można? No pewnie, że można. No to zaczyna i to coraz ostrzej kurwa mać, kurwa jebana w dupę mać ostatni raz Ci kurwa dałam..i takie tam.

moremi, kkisia, Reni, anna maria, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, gretka, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biorę pewnie, że tak ale nie chcę Cię na koszty naciągać więc przy okazji jak będziesz w polszy
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Maz odlecial byl o poranku, coz trza' dalej zyc...
    Kaptur, nospe wez i nie machaj za duzo lopata, trzymam kciuki za Ciebie caly czas, to Cie zobowiazuje ;)
    No i zapomnialam co mialam pisac...
    Aha, Reniek- no to co z tym dlugopisem czy olowkiem, chcesz czy nie?

Bursztyn, anna maria, Aasiula, kapturnica, kkisia, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczone:-)
    sandra80 wrote:
    Dziewczyny ależ wtopa na sam początek. Za szybo wysłałam. Oczywiście gratuluję dziewczynom co zobaczyły dwie kreseczki i trzymam kciuki.

moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, gretka, Elfik lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    biorę pewnie, że tak ale nie chcę Cię na koszty naciągać więc przy okazji jak będziesz w polszy
    cholera wie kiedy bede w PL...
    a z Dominikany?

moremi, Aasiula, kkisia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta i Elfik ale dalyscie czadu z tym zajsciem ;grupowo;-swietnie:-)

kapturnica, Aasiula, kkisia, Bliska 77, Sabina, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra witaj
    jak chcesz zagościć na dłużej to siadaj śmiało i wrzuć jakiegoś awatara charakterystycznego ;-)
    a jak tylko na chwile wpadłaś to nawet butów nie zdejmuj ;-)

świeeeeeża krew ;-)

a tak poważnie: zapraszam do tablicy
    Przedstaw się klasie..no i chyba czas na ankietę dziewczęta ;-) ale wersję soft okej?

moremi, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, kkisia, Bliska 77, caffe, anna maria, Sabina, gosia7122, iwcia77, Niuta, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to z Dominikany biorę ;-)
    co zrobić no muszę :-D
    Bursztyn wrote:
    cholera wie kiedy bede w PL...
    a z Dominikany?

moremi, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, kkisia, Sabina, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co na przerwie gramy w słoneczko?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c61e3fd108fe.jpg

moremi, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, kkisia, anna maria, Sabina, iwcia77, Iwone, Elfik, Parka, Dorka1979, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, a jakim wieku te Twoje dziecię? Chodzisz do lekarza, jakieś badania robisz, czy liczysz na łut szczęścia?

kapturnica, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż zrobił mi kanapki do pracy. Dzisiaj siedzę w domu na urlopie. Czy mogę zjeść te kanapki?
    Ale mi kotka mruczy i ugniata :-)

kapturnica, Pusurek, Aasiula, kkisia, paszczakin, Bliska 77, caffe, Sabina, iwcia77, Mega, Parka, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    szukam stałego ciepłego kącika, gdzie przytulą jak trza albo dadzą kopa jak trza i jak nie trza;) Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale żem wstydliwa to się nie ujawniałam;) ale jak przecytałam o dwóch ciążach najlepszych ovufriend to pomyślałam: cud, więc trzeba do tej cud ekipy się dołączyć jak nic. Bo cudu, cudu mi trzeba....

No dobra...to i ja się wychylę ze swojego ciemnego kącika. Sandra80 właściwie napisała to co i ja chciałam napisać ;) Wczorajszy dzień był niesamowity, buźka mi się uśmiechała, a skoro 2 dziewczyny przeszły do innej kolejki ( Kapturnica- wierzę że będzie wszystko dobrze, najważniejsze że nie krwawisz) to dla równowagi niech będą dwie nowe ;)
    Podczytuje Was już długo, na ovu siedzę od sierpnia kiedy to straciłam ciążę w 18 tygodniu i wertowałam wątek poronieniowy...Mam już w domu synka, miała być córeczka. Dwa lata na nią czekałam, miała wkrótce już być. No ale nie przyszłam tu smęcić, potrzebuję wsparcia i mam nadzieje że je tu u Was dostanę :)
    No i najważniejsze: gratulacje dziewczyny! życzę spokojnej i nudnej ciąży

kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, Bliska 77, caffe, Bozia3, anna maria, Sabina, gosia7122, iwcia77, Niuta, gretka, Mega, Iwone, Elfik, Parka, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Sandra :)

kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Synek ma 3 latka, na łut szczęścia przestałam liczyć, byłam u gina z kliniki niepłodności zrobiłam hormony w sobotę jeszcze progesteron mam zrobić i się umawiam na wizytę. Z synkiem też nie było łatwo (2 lata).

Aasiula, kkisia, dorbie, moremi, Bliska 77, caffe, anna maria, Sabina, gosia7122, iwcia77, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i Natka witaj :)

kapturnica, kkisia, iwcia77, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooooooooo Natka ma awatar Ewki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 11:45

moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natka

kapturnica, kkisia, iwcia77, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haa ciekawe ile nas jeszcze podczytuje a boja sie odezwac..Swoja droga my tu nie gryziem .No chyba ,że która wpada i anonsuje ,że zaciążona to nas wkurwia na dzien dobry...Wiadome ,że przyszła tylko sie wtwedy pochwalić.
    A Natka tu gdzie niegdzie juz lajkowała czasem jak dobrze pamietam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 11:45

moremi, Aasiula, Bliska 77, Sabina, kkisia, iwcia77, gretka, Mega, Elfik, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze, że się dziewczyny pokazałyście, bo z tymi wiedźmami wytrzymać już nie można ;-)

Natka_79, Aasiula, moremi, kapturnica, Bliska 77, Bozia3, Sabina, kkisia, iwcia77, Niuta, Elfik, Mango, Parka, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 6546 6547 6548 6549 6550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ