35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:jo, cisza ...Ivo sie slabo kula , bo miejsca mu brak..ale wyjsc jeszcze nie ma ochoty
no powiedz gdzie mu mu bedzie lepiej ?
iwcia77, Iwone, Aasiula, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sabcia juz milkne...Para ze mnie zeszla..Po euforii chwila zadumy
Sabina, Aasiula, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
i własnie dlatego powinnaś zakończyć na pierwszym pozytywnym teście a nie szczać gdzie popadnie i panika, że wyszedł jaśniejszy
Siedź na dupie Kapta i czekaj na poródMega, kapturnica, iwcia77, moremi, malgos741, Sabina, Mango, Arwena, Aasiula, Niuta, kkisia, Bliska 77, Bursztyn, Pusurek, gosia7122, dorbie, gretka, Viv78, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam kochane
Kaptuś nie panikuj tylko słuchaj się dziewczyn one wiedzą co robić,luz i jeszcze raz luz.
Iwcia leń się póki możeszkapturnica, Mega, Sabina, Iwone, iwcia77, Arwena, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:No i Simba była i się zmyła. I tyle wiemy, że nic nie wiemy
Iwone, iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabcia juz milkne...Para ze mnie zeszla..Po euforii chwila zadumy
Iwone, Mega, iwcia77, malgos741, moremi, kapturnica, kkisia, Bliska 77, Bursztyn, Aasiula, dorbie, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Moremi a jak Święta? Twój chłop też prawosławny/greckokatolik? Swietujecie dwa razy? Jak to u Was jest?
Mąż jest katolikiem, więc świętujemy dwa razyzawsze zazdrościłam dzieciom z rodzin wyznaniowo mieszanych, że dwa razy prezenty dostają. No i nie ma kłótni gdzie na święta jedziemy
malgos741, Mega, kapturnica, kkisia, Bursztyn, Pusurek, Sabina, Aasiula, dorbie, gretka, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dziewczyny, dzień dobry
własnie zaczęłam pierwszy raz w życiu marzyć o posiadaniu domu, który trzeba odśnieżać.. i o odśnieżaczu...
mrrrr...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fc210b01890.jpg
edit - powiększyłam foto, heheWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 10:21
moremi, malgos741, Mega, kapturnica, Niuta, iwcia77, kkisia, Bliska 77, Sabina, Aasiula, dorbie, gretka, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dd20b3dfe2c.jpg
wąglika????
ja sama osobiście Ciebie tymi o to rencamy załatwie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3598b86229fb.jpg
p.s. witałam się?
Reni, aj law juMega, kapturnica, Reni, kkisia, Sabina, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:czy mogę ten tekst zaanektować?
jest bossssski !
)))))))))))))))))
kapturnica, Mega, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Pomachałam troche łopata i juz mi lepiej
Śniegu dojebalo za noc ledwo mogłam od siebie wyjechac..Ale mrozisko trzyma brrr
moremi, Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
dobra kochane spadam do roboty ... dziś luźniejszy dzień to zaglądnę do was z komórki.
moremi, Mega, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:nie mam wyboru musze życ w miare normalnie rpzeciez..A nie najme odśniezacza
Mega, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:nie mam wyboru musze życ w miare normalnie rpzeciez..A nie najme odśniezacza
moremi, Aasiula, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:to kogoś poproś teraz musisz się oszczędzać dla fasolki !!!
wszyscy pracuja kochana a ja mieszkam sama z synem..Mlody w szkole..A jak chce wyjechac spod domu bnormlanie a nie kopiac sie to musze odsniezac...Nie ma to tamto
anna maria, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość