35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dd20b3dfe2c.jpg
wąglika????
ja sama osobiście Ciebie tymi o to rencamy załatwie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3598b86229fb.jpg
p.s. witałam się?Elfik wrote:bo dziewczyny, trzeba wyluzować...
)))))))))))))))))))))))))))))))0
tera to nawet siebie rozbawiłam
kapta nie dawaj nikomu mojego adresu, bo się wąglika spodziewam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 08:59
moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, kkisia, paszczakin, Sabina, malgos741, Elfik, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny ja sie juz pocieszyłam
..W nocy bardzo silne bole i skurcze w dole brzucha Nie mogłam wytrzymac jakby mnie ktoś chciał przeorać. Dzis rano odpuściły troche .No i wiedziona złym przeczuciem zrobilam rano test..Wydaje sie byc słabszy niż wczoraj a jeśli beta przyrasta kreski powinny byc juz lepiej widoczne..Istnieje jeszcze podobno alternatywa ,że mocz był za bardzo rozrzedzony..Ale to takie moje słabe pocieszenie..Jeszcze nie krwawie ale pewnie przyjdzie i na to czas za dzien lub dwa w dniu miesiączki.........No ale przynajmniej 2dni czułam się ciężarówka
i lepiej teraz niż za kilka tygodni.....
Także ciąża pewnie biochemiczna.Już znam nie z czytania ale z autopsji.
Takze wiem ,ze moge zajsc w ciaze i z tego sie ciesze...
Walczymy dalej!!
Kurwa przykro i szkoda mi bardzo ale co zrobisz jak nic nie zrobisz???
Elfi siostro za Ciebie kciuki zaciśniete.Nie oglądaj sie na mnie...Ja jutro pójde zrobie bete dla formalności.
Nie pocieszać .Albo i pocieszac tego nam też trzeba...
Mam przyjechać do Cię i osobiście Cię do pionu ustawić?
Jaka biochemiczna przy becie 70? Łykaj dalej progesteron, nospę i będzie git.
Przypominam, że zbliżasz się do terminu @, więc skurcze, a nawet plamienia mogą występować. To jest całkowicie naturalne. Jutro zobaczysz, że beta będzie podwojonakapturnica, Mega, iwcia77, Aasiula, kkisia, Iwone, paszczakin, Pusurek, Sabina, malgos741, Bursztyn, caffe, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kto mi napisze co się dzieje?
Bo widzę jakieś poruszenie.
Dzień dobry? Dobry wieczór?moremi, kapturnica, Mega, Reni, iwcia77, Aasiula, kkisia, Iwone, paszczakin, Sabina, malgos741, Bozia3, Bursztyn, gosia7122, anna maria, gretka, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
PS Jak człowiek pół życia spędził z kotami, to glaszczac noworodka zastanawia się dlaczego ten nie mruczy
kapturnica, moremi, Mega, Reni, iwcia77, Aasiula, kkisia, paszczakin, Pusurek, Sabina, malgos741, Bozia3, Mango, Elfik, Bursztyn, ComeToMeBaby, gosia7122, anna maria, gretka, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mamy dwie ciężarne od wczoraj i to nie byle jakie
Kapta i Elfik tak się bzyknęly ze sobą, że obie w cionży. Kapta miała betę 70, a Elfik 286.
Tylko dzisiaj Kapta szaleje, że to niby biochemiczna, bo w nocy skurcze miała.
Ja też się nie witałam. Bryiwcia77, Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, Iwone, Arwena, Simba, Pusurek, Sabina, malgos741, Elfik, gosia7122, gretka, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simbus!
Mamy dwie ciężarówki - Kapte i ElfikaKapta jakieś paniki nam tu zaczęła rozsiewać ale chyba trochę ja do pionu ustawiliśmy
Aasiula, kkisia, Iwone, Arwena, Simba, Sabina, Elfik, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Moremi ciąża biochemiczna i z wyzszym hcg jest
Ciąża biochemiczna
Występuje w przypadku, gdy test ciazowy oraz beta hcg wykazuje wynik dodatni lecz w obrazie usg nie potwierdza sie istnienia pęcherzyka płodowego. Najczęsciej powtórne badanie beta hcg wykazuje spadający poziom beta hcg. Statystyki mówią o okolo 50-60% ciążach kończacych sie wczesnym poronieniem,o ktorym najczesciej kobiety nie wiedza traktujac krwawienie jako spozniony okres tyle że bardziej obfity. Na tym etapie ciąży unika sie zabiegu łyżeczkowania jamy macicy gdyż organizm radzi sobie sam. Najczęstszą przyczyną ciąż biochemicznych sa ciężkie wady genetyczne zarodka.
Wiec jesli miala by byc to wada genetyczna to ja tam wole zeby organizmn zdecydowal za mnie...Jesli jutro beta urosnie to bede szczesliwa.Jesli spadnie bede wiedziec , ze chyba za dobrze znam swoj organizm ...Elfik, gretka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moremi ciąża biochemiczna i z wyzszym hcg jest
Ciąża biochemiczna
Występuje w przypadku, gdy test ciazowy oraz beta hcg wykazuje wynik dodatni lecz w obrazie usg nie potwierdza sie istnienia pęcherzyka płodowego. Najczęsciej powtórne badanie beta hcg wykazuje spadający poziom beta hcg. Statystyki mówią o okolo 50-60% ciążach kończacych sie wczesnym poronieniem,o ktorym najczesciej kobiety nie wiedza traktujac krwawienie jako spozniony okres tyle że bardziej obfity. Na tym etapie ciąży unika sie zabiegu łyżeczkowania jamy macicy gdyż organizm radzi sobie sam. Najczęstszą przyczyną ciąż biochemicznych sa ciężkie wady genetyczne zarodka.
Wiec jesli miala by byc to wada genetyczna to ja tam wole zeby organizmn zdecydowal za mnie...Jesli jutro beta urosnie to bede szczesliwa.Jesli spadnie bede wiedziec , ze chyba za dobrze znam swoj organizm ...Mega, Aasiula, kkisia, kapturnica, Iwone, iwcia77, Sabina, malgos741, Bozia3, Bursztyn, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kometka, kazda z nas to przeszla raczej.. starasz sie 2 lata, a tu kolezanka mowi, ze zaszla przy pierwszej probie. Potem slub w rodzinie i za 2 miesiace ciotka z szampanem leci, bo mloda plusowym testem wymachuje.
Tak naprawde tego uczucia nie da sie pozbyc- niektore baby na forum pisza "przeszlam przez zlosci i zazdrosc, a teraz potrafie sie cieszyc 100% ich szczesciem", ale dla mnie to bzdury pod publike. A emocje w srodku siedza..
Przechodzi dopiero jak sie zajdzie.
Dlatego trzeba mierzyc sily na zamiary- mnie wkurwialo juz 'staranie" niemozebnie, dlatego zrobilismy IVF. A jeszcze po drodze 5 bezsensownych inseminacji..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 09:13
moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, Reni, malgos741, Niuta, Elfik, ComeToMeBaby, gosia7122, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
melduje sie, zjadlam parowki, przeczytalam (po)ranne posty i chyba znowu ide spac...
Kapta- glowa do gory, mam nadzieje, ze to strach ma wielkie oczy i ze wszystko jest ok
Kometa- twoja reakcja wcale mnie nie dziwi..sama tak sie czulam...a jak przed swietami w grudniu 2013 roku moja dobra kolezanka ( 42 lata) wyslala mi sms z zyczeniami i ze spodziewa sie w czerwcu dziewczynki ( pierwszego dziecka) to przeplakalam cale swieta, poklocilam sie z Alojzem i wogole chcialam skoczyc z okna ...wiec rozumiem cie doskonale i wiem ze to jest normalne uczucie...przejdzie...kapturnica, kkisia, Iwone, Aasiula, Mega, Arwena, moremi, Sabina, malgos741, Elfik, Bursztyn, ComeToMeBaby, anna maria, gosia7122, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba
jak maluchy ?
Kurwa kurwa kurwa a mi pol lazienki rozpierdalaja pol roku po remoncie , zachcialo sie kurwa spoldzielni wymieniac kanalizacje tak kurwa bez ostrzezenia ......
I znowu remont mnie czekaIwone, Mega, Arwena, iwcia77, moremi, Sabina, malgos741, Elfik, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kometka, kazda z nas to przeszla raczej.. starasz sie 2 lata, a tu kolezanka mowi, ze zaszla przy pierwszej probie. Potem slub w rodzinie i za 2 miesiace ciatka z szmpanem leci, bo mloda plusowym testem wymachuje.
Tak naprawde tego uczucia nie da sie pozbyc- niektore baby na forum pisza "przeszlam przez zlosci i zazdrosc, a teraz potrafie sie cieszyc 100% ich szczesciem", ale dla mnie to bzdury pod publike. A emocje w srodku siedza..
Przechodzi dopiero jak sie zajdzie.
Dlatego trzeba mierzyc sily na zamiary- mnie wkurwialo juz 'staranie" niemozebnie, dlatego zrobilismy IVF. A jeszcze po drodze 5 bezsensownych inseminacji..Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia, Iwone, Sabina, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Tak, tak Kometa. Ja jestem na świeżo po takich przejściach. Szwagierka też ma termin na lipiec. Nie da się w pełni cieszyć ich szczęściem, a "dobre rady" wkurwiają niemożebnie.
kapturnica, Iwone, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia, Sabina, Elfik, ComeToMeBaby, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta za sianie defetyzmu nalezy ci sie taki wpierdol ze ho ho! Koniec już, Moremi dobrze gada, myślałby kto ze taka najmądrzejsza jestes, siadaj na dupie i pomyśl o tych wszystkich różowych sukienkach, spineczkach, gumeczkami kolorowych co to je niedługo będziesz kupować, o tych warkoczykach zaplatanych....
kapturnica, Iwone, Aasiula, Arwena, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Co Ty nie powiesz. Byłaś raz w ciąży i wszystkie rozumy pozjadałaś. Już raz nie miałaś racji, a ja tak, więc się mnie słuchaj. Tylko spokój Cię uratuje. A ja swoje wiem. To nie jest żadna biochemiczna.
moremi, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia, Iwone, Sabina, malgos741, Mango, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dlatego moj plan nadal to in vitro...Jelsi etraz nie wypali to sie go dalej trzymam kwiecien uderzenie do kliniki
Aasiula, Mega, iwcia77, kapturnica, kkisia, Sabina, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Najchętniej wprowadziłabym Ci zakaz korzystania z internetu.
Aasiula, kapturnica, kkisia, Sabina, Elfik, gretka, Dorka1979 lubią tę wiadomość