35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Tobie tez dam tabletke, mam duzo
Bursztyn, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Kurcze mi 40 w tym roku stuknie. Tez bym zaryzykowala, ale u mnie jest Samotnosc W Sieci... Z dwoma maluchami sama bym sobie nie dala rady...
Marta, bo ja juz sie zagubilam w wiesciach od Ciebie- to Ty jestes dalej z tym samym chuopem, czy nie? bo pisalas przy Pusurowych klopotach, ze sie posypalo, potem o mozliwej wpadce, a przed chwila samotnosc w sieci.. Jak cos nie zalapalam, to zwalam na budyn..kkisia, kapturnica, malgos741, Aasiula, iwcia77, moremi, Sabina, Mega, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio miałam do czynienia z kobietą lat 46, która wpadła
córeczka miodzio
Druga ma obecnie 52 lata i corkę lat 3
to ja dorzuce- co prawda szmat czasu juz ale...
jak moj mlodszy brat byl prowadzany przez mamusie nasza do zerowki (mama wtedy lat 45) to nie czula sie osamotniona jako mama-starszak, bo pani lat 49 przyprowadzala dziewczynke do owej klasy 0( a pani miala juz core lat wtedy 27- czasem ta odbierala mlodsza siostre), ale najlepsze teraz!!!
jak te mlodziaki byly w klasie trzeciej (ta pani ! lat 52!!! chodzila z brzuszkiem- i byla chyba tez cora tak mi sie wydaje...)kapturnica, kkisia, malgos741, Aasiula, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, moremi, Sabina, gosia7122, Mega, Arwena, Pusurek, Elfik, SolarPolar, Mango lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:Paszcza przeca żes wiedziala..To żeś sama przerwała posuche iweszczac mi zaciazowanie
Wiedzialam, ze Ty.. Ale ze taka fajna, podwojna niespodzianka bedzie, to nie.. To musi byc przez Simby rozpakowanie..kkisia, kapturnica, iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A mi Burszta ze3 bo ja to od rana podwojnie przezywalam od ogladania kresek po czekanie na 2bety..Wiecie jakie to obciazenie psychiczne???
kkisia, kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:Wiedzialam, ze Ty.. Ale ze taka fajna, podwojna niespodzianka bedzie, to nie.. To musi byc przez Simby rozpakowanie..
moremi, Aasiula, kkisia, paszczakin, iwcia77, Bozia3, malgos741, gretka, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja? Ja czekam aż Ty zaciązysz - wtedy ja w następnym cyku
Jestem więc spokojna, normalnie kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora
Żadne znaki na niebie i ziemi nie wskazują na moje zaciążenie. Najpierw musze @ dostać, a to może potrwać jeszcze nawet i 3 niedziele...
kkisia, kapturnica, gretka, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:A mi Burszta ze3 bo ja to od rana podwojnie przezywalam od ogladania kresek po czekanie na 2bety..Wiecie jakie to obciazenie psychiczne???
malgos741, gretka, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Bozia3, Reni, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Chyba, że Ty taka despota jak Pusur - co to już z dzieci swoich robi lekarzy...
A w ogole to dzis skonczyl 5 miechow - czas zapitala niemozliwie...
caffe, malgos741, kapturnica, Aasiula, iwcia77, paszczakin, moremi, gosia7122, Arwena, kkisia, Mega, Bozia3, Elfik, SolarPolar, Mango lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kapcie i Elfikowi też żadne znaki nie mówiły
kapturnica, malgos741, gretka, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, moremi, Arwena, kkisia, Mega, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
Po takim emocjonalnym dniu jak pierdylne na łózko to zasne jak zdechnięta kawka....Czl to jednak gOOOpi sie denerwuje niepotrzebnie..Ale nie da sie , panie nie da sie nie denerwowac...
malgos741, Aasiula, iwcia77, moremi, Arwena, kkisia, Mega, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zwariowalas? w ciazy? Kaptur, bo to zglosze i ci odbiora wszystkie 5 dzieci zaraz po porodzie !
malgos741, Aasiula, Bursztyn, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jak nie mówiły, pewnie na jednej jakiejś podejrzanej imprezie były i stąd te ciąże. Istnieje jakiś mąż tych wielu ciąż...
moremi, iwcia77, kapturnica, caffe, kkisia, Mega, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość