X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Tobie tez dam tabletke, mam duzo :)
    dziękuję ci bardzo ;)

Bursztyn, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Tobie tez dam tabletke, mam duzo :)

ja tez poprosze

kapturnica, malgos741, Aasiula, Bursztyn, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kurcze mi 40 w tym roku stuknie. Tez bym zaryzykowala, ale u mnie jest Samotnosc W Sieci... Z dwoma maluchami sama bym sobie nie dala rady...

Marta, bo ja juz sie zagubilam w wiesciach od Ciebie- to Ty jestes dalej z tym samym chuopem, czy nie? bo pisalas przy Pusurowych klopotach, ze sie posypalo, potem o mozliwej wpadce, a przed chwila samotnosc w sieci.. Jak cos nie zalapalam, to zwalam na budyn.. ;)

kkisia, kapturnica, malgos741, Aasiula, iwcia77, moremi, Sabina, Mega, Arwena, Elfik lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie wiem czy kojarzysz, ale ostatnio miałam do czynienia z kobietą lat 46, która wpadła :-) córeczka miodzio :-)
    Druga ma obecnie 52 lata i corkę lat 3 :)

to ja dorzuce- co prawda szmat czasu juz ale...
    jak moj mlodszy brat byl prowadzany przez mamusie nasza do zerowki (mama wtedy lat 45) to nie czula sie osamotniona jako mama-starszak, bo pani lat 49 przyprowadzala dziewczynke do owej klasy 0( a pani miala juz core lat wtedy 27- czasem ta odbierala mlodsza siostre), ale najlepsze teraz!!!
    jak te mlodziaki byly w klasie trzeciej (ta pani ! lat 52!!! chodzila z brzuszkiem- i byla chyba tez cora tak mi sie wydaje...)

kapturnica, kkisia, malgos741, Aasiula, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, moremi, Sabina, gosia7122, Mega, Arwena, Pusurek, Elfik, SolarPolar, Mango lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi Burszta ze3 bo ja to od rana podwojnie przezywalam od ogladania kresek po czekanie na 2bety..Wiecie jakie to obciazenie psychiczne???

kkisia, Aasiula, gretka, moremi, iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza przeca żes wiedziala..To żeś sama przerwała posuche iweszczac mi zaciazowanie 8)

Wiedzialam, ze Ty.. Ale ze taka fajna, podwojna niespodzianka bedzie, to nie.. To musi byc przez Simby rozpakowanie..

kkisia, kapturnica, iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A mi Burszta ze3 bo ja to od rana podwojnie przezywalam od ogladania kresek po czekanie na 2bety..Wiecie jakie to obciazenie psychiczne???
    takie obciążenie też bym chciała ;)

kkisia, kapturnica, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ty nie mozesz 0tongue.gif

iwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    ja tez poprosze
    smialo, czestuj sie, dla wszystkich wystarczy, ze szpitala przynosze ;)

kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Bozia3, malgos741, Aasiula, Sabina, Mega, Elfik, SolarPolar, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Wiedzialam, ze Ty.. Ale ze taka fajna, podwojna niespodzianka bedzie, to nie.. To musi byc przez Simby rozpakowanie..
    2 belgijskie gofry maczaly w tym palce =D

moremi, Aasiula, kkisia, paszczakin, iwcia77, Bozia3, malgos741, gretka, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja? Ja czekam aż Ty zaciązysz - wtedy ja w następnym cyku :) Jestem więc spokojna, normalnie kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora :) Żadne znaki na niebie i ziemi nie wskazują na moje zaciążenie. Najpierw musze @ dostać, a to może potrwać jeszcze nawet i 3 niedziele...
    Kapcie i Elfikowi też żadne znaki nie mówiły ;)

kkisia, kapturnica, gretka, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no skoro Paszcza oferuje Bozi tescik, to moze Burszta zapoda jej cos ekstra, bo tu ja sie nawet zestresowalam....

kapturnica, paszczakin, iwcia77, kkisia, Mega, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

gretka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    zwariowalas? w ciazy? Kaptur, bo to zglosze i ci odbiora wszystkie 5 dzieci zaraz po porodzie !

malgos741, gretka, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Bozia3, Reni, Elfik lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Chyba, że Ty taka despota jak Pusur - co to już z dzieci swoich robi lekarzy...:)
    E tam. Dzis mialam tak dosc mlodego, ze mu bajke wlaczylam, niech sie gapi. Mam madra corke, syn moze byc zwyczajny. ;-) A w ogole to dzis skonczyl 5 miechow - czas zapitala niemozliwie...

caffe, malgos741, kapturnica, Aasiula, iwcia77, paszczakin, moremi, gosia7122, Arwena, kkisia, Mega, Bozia3, Elfik, SolarPolar, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kapcie i Elfikowi też żadne znaki nie mówiły ;)
    Jak nie mówiły, pewnie na jednej jakiejś podejrzanej imprezie były i stąd te ciąże. Istnieje jakiś mąż tych wielu ciąż... ;)

kapturnica, malgos741, gretka, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, moremi, Arwena, kkisia, Mega, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po takim emocjonalnym dniu jak pierdylne na łózko to zasne jak zdechnięta kawka....Czl to jednak gOOOpi sie denerwuje niepotrzebnie..Ale nie da sie , panie nie da sie nie denerwowac...

malgos741, Aasiula, iwcia77, moremi, Arwena, kkisia, Mega, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    no skoro Paszcza oferuje Bozi tescik, to moze Burszta zapoda jej cos ekstra, bo tu ja sie nawet zestresowalam....
    ale komu? Bozi? przeciez jej juz dalam

kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    zwariowalas? w ciazy? Kaptur, bo to zglosze i ci odbiora wszystkie 5 dzieci zaraz po porodzie !
    AA to tych nie wolno??? A myslalam ,ze wszyscy moga..Doobra juz dobra nie badz taka nie chcesz nie dawej pff straszy mopsem =D

malgos741, Aasiula, Bursztyn, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jak nie mówiły, pewnie na jednej jakiejś podejrzanej imprezie były i stąd te ciąże. Istnieje jakiś mąż tych wielu ciąż... ;)
    Ty to sie słoneczko nazywa hehe czy jakos tak ;D

moremi, iwcia77, kapturnica, caffe, kkisia, Mega, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia- czy jak profesor zobaczy twoj suwak to odpowie ci na pytanie?

moremi, Aasiula, kkisia, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 6537 6538 6539 6540 6541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ