35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
mysza1975, Aasiula, malgos741, Elfik, kapturnica, gretka, Arwena, peppapig, Mega, iwcia77, moremi, Dorka1979, macduska, paszczakin, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bo ja nie wierzyłam w takie cuda...
Testy oszukują, zrobiłam koło południa, bo Kapta mnie molestowała...
Poleciałam od razu na bete, wynik wieczorem i od razu Wam mówię..
Dalej zresztą nie wierzę
Mango, Heretyczka, Aasiula, Sabina, SolarPolar, kkisia, Pusurek, kapturnica, gretka, Bursztyn, Arwena, peppapig, malgos741, Mega, ania.g, iwcia77, slash, Parka, macduska, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bo ja nie wierzyłam w takie cuda...
Dalej zresztą nie wierzę
Elfik, Sabina, Aasiula, kkisia, kapturnica, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
My z Kaptą bliżniaczki owufrendowe, czekałyśmy aż nam się cykle zsynchronizują...
)))))))))))))))))
Bozia3, Sabina, Mango, SolarPolar, Aasiula, kkisia, Pusurek, kapturnica, gretka, peppapig, malgos741, Mega, iwcia77, Parka, Dorka1979, macduska, mysza1975, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co - to, że Kapta zaszła - no ok...zdarza się - w końcu każda tu po to jest.
To, że Elfik zaszła - ..patrz wyżej....
Ale to, że one się bardzo lubią - i mają pozytyw w ten sam dzień - to są już kurwa jakieś cuda....
To tylko u nas się mogło wydarzyć
A więc Kapta ma parę-
Mango, SolarPolar, kkisia, Sabina, Pusurek, Aasiula, Elfik, kapturnica, gretka, Bursztyn, Arwena, peppapig, Mega, iwcia77, moremi, Parka, Dorka1979, macduska, mysza1975, paszczakin, caffe, gosia7122, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNormalnie micha mi sie cieszy
co za dzien
Ja pierdole oby tak dalej
To ktora nastepna co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 20:19
Sabina, Aasiula, Mango, kapturnica, peppapig, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bo ja nie wierzyłam w takie cuda...
Dalej zresztą nie wierzę
kkisia, Mango, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdziu, kolejna ciaza?? Dwie jednego dnia?? Opanujcie sie laski, bo na zawaly tu poschodzimy!
Elfol, gratulacje!!!
Dzizas mery, łot e dey!!!
Sie pobzykaly panienki przed swietami, co?Mango, kkisia, Elfik, Bozia3, Sabina, Aasiula, kapturnica, peppapig, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, Parka, macduska, mysza1975, caffe, gosia7122, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja pierdziu, kolejna ciaza?? Dwie jednego dnia?? Opanujcie sie laski, bo na zawaly tu poschodzimy!
Elfol, gratulacje!!!
Dzizas mery, łot e dey!!!
Sie pobzykaly panienki przed swietami, co?
Pusur, raz jeden jedyny, w 12 dc, a mam owu okolo 19 dc...
jak to nie jest cud, to już nie wiem co...Pusurek, Aasiula, kapturnica, gretka, Mango, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77, Parka, macduska, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatulu, mam nadzieje, ze ja nie zajde... Bozia, uciekamy z forum, tu sie jakies cuda dzieja...
Bozia3, Aasiula, kapturnica, Elfik, Mango, Sabina, kkisia, Bursztyn, Arwena, malgos741, Mega, iwcia77, moremi, Parka, macduska, mysza1975, caffe, gosia7122, Reni lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Matulu, mam nadzieje, ze ja nie zajde... Bozia, uciekamy z forum, tu sie jakies cuda dzieja...
Pusur spieprzajmy stąd...kapturnica, Aasiula, Elfik, Sabina, Mango, kkisia, Heretyczka, gretka, Arwena, Pusurek, ania.g, Mega, iwcia77, moremi, Parka, caffe, gosia7122, Reni lubią tę wiadomość