X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku a jak tam Adamek w nocy ?

kkisia, Aasiula, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni!!! JuHu!!!! mam Palac Kultury!!! i cala reszte!!! Kartka swiateczna- po prostu bomba! a lektura szkolna jestem mile zaskoczona ...co do tytulu szlacheckiego - to contessa mi pasuje ;D ( dobrze ze nie zaadresowalas: " krolewna z drewna" ) ;D

dziekuje pieknie <3 i polecam sie na przyszlosc ;D

[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/excited/excited026 watermark.gif[/img]

moremi, Arwena, kkisia, Aasiula, Reni, Pusurek, kapturnica, Mega, malgos741, Mango, Sabina, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe dziewczeta :) - kurcze to rocznik 1980 juz ma 35 lat!!! jacie niemoge jak ten czas zapitala...:-O

Aasiula, gosia7122, moremi, Natka_79, Arwena, kkisia, Reni, gretka, macduska, Mega, Sabina, Elfik, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam nowe dziewczeta :) - kurcze to rocznik 1980 juz ma 35 lat!!! jacie niemoge jak ten czas zapitala...:-O
    a u Ciebie jak tam samopoczucie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak swoja droga - to listonosz zadzwonil i pyta sie przez domofon : " contessa Iwona?" a ja zonk - mysle sobie "ale dowcipnis" , zeszlam na dol, wzielam paczke do reki i zaczelam sie smiac...cala Reni - pomyslalam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:32

moremi, Aasiula, Arwena, kkisia, Reni, Pusurek, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba se zmienie awatara ... hmmm ten jakis chujowy :/

peppapig, Mega, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Pusurku a jak tam Adamek w nocy ?
    Ty mnie lepiej nie pytaj... Jak nie spal, tak nie spi. Budzi sie co 1,5 -2 godz, ale nie zeby sie najesc porzadnie, tylko pociamkac cyca. No i wierci sie niemozliwie, wklada leb pod poduszke i przewala na brzuch przez sen. A spi najlepiej, kiedy czuje moje cialo, opiera sie o ramie albo trzyma za reke. Typowy ssak w gniezdzie.
    Twoja mala jak? Napisz, ze tak samo, plissss...

Aasiula, moremi, iwcia77, caffe, Arwena, kkisia, gosia7122, kapturnica, Mega, Sabina, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a u Ciebie jak tam samopoczucie?
    no u mnie sytuacja na froncie stabilna, Ivo nadal siedzi w bunkrze :) i nie zamierza wyjsc :)

Aasiula, caffe, kkisia, gretka, kapturnica, Mega, Mango, Sabina, SolarPolar, Elfik, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Może chodzi o zmianę butów. Na trampki, albo inne obuwie z miękką gumową podeszwą?
    Juniorki?

iwcia77, Aasiula, kkisia, Reni, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    chyba se zmienie awatara ... hmmm ten jakis chujowy :/
    oj tam hujowy- romantyczny jest :)

Aasiula, kkisia, kapturnica, Mega, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pomachałam troche łopata i juz mi lepiej :) Śniegu dojebalo za noc ledwo mogłam od siebie wyjechac..Ale mrozisko trzyma brrr

Nie chce cie obrażać, ale takiej klaty po prostu nie masz...
    Masz?
    ;-)

I kazać ciężarnej odsniezac topless...na to chyba jest osobny paragraf kodeksie karnym...
    Nie mam do tego nerwów...

Aasiula, moremi, kkisia, gretka, macduska, kapturnica, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Juniorki?
    pamietam..w przedszkolu takie nosilam :)

Aasiula, kkisia, Pusurek, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no u mnie sytuacja na froncie stabilna, Ivo nadal siedzi w bunkrze :) i nie zamierza wyjsc :)
    i super ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecież nie chciałaś kombi
    normalny też ma duży bagarek
    paszczakin wrote:
    jak kombi, czarny, ma max 2 lata i maly przebieg to biore ;)

a tak serio to ja chce nowy, albo prawie nowy z salonu, bo musi byc gwarancja- w tym kraju nie ma instytucji mechanika, serio. Sa tylko autoryzowane salony.
    Ostatnio w Fordzie wypatrzylam kombi Focus z wyprzedazy 2014 (tearz wyprzedaja poprzedni rocznik) i chyba na tym sie skonczy, jak znajdziemy czarny..
    http://motofilm.pl/wp-content/uploads/2014/02/ford-focus-EcoBoost-Titanium-620x400.jpg

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ty mnie lepiej nie pytaj... Jak nie spal, tak nie spi. Budzi sie co 1,5 -2 godz, ale nie zeby sie najesc porzadnie, tylko pociamkac cyca. No i wierci sie niemozliwie, wklada leb pod poduszke i przewala na brzuch przez sen. A spi najlepiej, kiedy czuje moje cialo, opiera sie o ramie albo trzyma za reke. Typowy ssak w gniezdzie.
    Twoja mala jak? Napisz, ze tak samo, plissss...
    Pusur, ten twoj Adas jest bombowy poprostu! taki usmiechniety jak z reklamy pampersow czy innego gerbera...powinnas pojsc na jakis casting z nim...do zacalowania...a to ze w nocy nie spi...kiedys zacznie :) ponoc taki okres mija :)

Aasiula, kkisia, gosia7122, Pusurek, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupił Ci kozaki, żebyś nie zmarzła jak będziesz stała w ogrodzie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b99a73311d94.jpg
    Pusurek wrote:
    Chlop na przeprosiny kupil mi zajebiscie drogie kozaczki ( wygodne i cieplusie, a do tego ladne ) i sie stara.

iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Pusurek, macduska, kapturnica, Mega, Mango, Sabina, Elfik, Parka, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no nigdy nie wiadomo, co która naniesie.. słomę zniese ale gówna już nie!
    paszczakin wrote:
    Ja wogole nie wiem, co to za zdejmowanie butow na wejsciu, no ale
    skoro pani tak zarzadzila :/

iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula, Pusurek, kapturnica, Mega, Mango lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur, ten twoj Adas jest bombowy poprostu! taki usmiechniety jak z reklamy pampersow czy innego gerbera...powinnas pojsc na jakis casting z nim...do zacalowania...a to ze w nocy nie spi...kiedys zacznie :) ponoc taki okres mija :)
    dokładnie moj tak dwa lata mial ze nie spał gnojek,ale pozniej anioł i tak do teraz i geniusz w szkole ;)

iwcia77, gosia7122, Pusurek, kapturnica, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie obwieściłyście tej zacnej wiadomości tego samego dnia ..no i nie kumplujecie się..wiesz sypianie z tymi samymi chłopakami i takie tam
    gosia7122 wrote:
    Witam.Ja chciałam tylko napisać że dwie ciąże w tym samym czasie to nie taka nowość na forum bo ja z Pusurkiem w tym samym czasie zaciążyłam miałyśmy nawet taki sam termin porodu,więc mamy powtórkę .
    Kapta a Ty nie myśl czarno i nie rób więcej testów bo się wykończysz kobieto.Co ma być to będzie .Ja plamiłam i brzuch też mnie bolał jak na @ na początku ciąży.
    Witam nowe koleżanki.

iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Pusurek, macduska, kapturnica, Mega, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni- kilka postow wyzej masz podziekowania !!! nawet nie przeczytalas!! foch!

Aasiula, kkisia, Reni, kapturnica, Mega, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 6552 6553 6554 6555 6556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ