35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni!!! JuHu!!!! mam Palac Kultury!!! i cala reszte!!! Kartka swiateczna- po prostu bomba! a lektura szkolna jestem mile zaskoczona ...co do tytulu szlacheckiego - to contessa mi pasuje
( dobrze ze nie zaadresowalas: " krolewna z drewna" ) 
dziekuje pieknie
i polecam sie na przyszlosc 
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/excited/excited026 watermark.gif[/img]
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, malgos741, Mango, nick nieaktualny, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
witam nowe dziewczeta
- kurcze to rocznik 1980 juz ma 35 lat!!! jacie niemoge jak ten czas zapitala...
Aasiula, gosia7122, moremi, Natka_79, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, gretka, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-
a tak swoja droga - to listonosz zadzwonil i pyta sie przez domofon : " contessa Iwona?" a ja zonk - mysle sobie "ale dowcipnis" , zeszlam na dol, wzielam paczke do reki i zaczelam sie smiac...cala Reni - pomyslalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:32
moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTy mnie lepiej nie pytaj... Jak nie spal, tak nie spi. Budzi sie co 1,5 -2 godz, ale nie zeby sie najesc porzadnie, tylko pociamkac cyca. No i wierci sie niemozliwie, wklada leb pod poduszke i przewala na brzuch przez sen. A spi najlepiej, kiedy czuje moje cialo, opiera sie o ramie albo trzyma za reke. Typowy ssak w gniezdzie.gosia7122 wrote:Pusurku a jak tam Adamek w nocy ?
Twoja mala jak? Napisz, ze tak samo, plissss...
Aasiula, moremi, iwcia77, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
no u mnie sytuacja na froncie stabilna, Ivo nadal siedzi w bunkrzeAasiula wrote:a u Ciebie jak tam samopoczucie?
i nie zamierza wyjsc
Aasiula, caffe, nick nieaktualny, gretka, kapturnica, Mega, Mango, nick nieaktualny, SolarPolar, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Pomachałam troche łopata i juz mi lepiej
Śniegu dojebalo za noc ledwo mogłam od siebie wyjechac..Ale mrozisko trzyma brrr
Nie chce cie obrażać, ale takiej klaty po prostu nie masz...
Masz?

I kazać ciężarnej odsniezac topless...na to chyba jest osobny paragraf kodeksie karnym...
Nie mam do tego nerwów...
Aasiula, moremi, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
przecież nie chciałaś kombi
normalny też ma duży bagarekpaszczakin wrote:jak kombi, czarny, ma max 2 lata i maly przebieg to biore
a tak serio to ja chce nowy, albo prawie nowy z salonu, bo musi byc gwarancja- w tym kraju nie ma instytucji mechanika, serio. Sa tylko autoryzowane salony.
Ostatnio w Fordzie wypatrzylam kombi Focus z wyprzedazy 2014 (tearz wyprzedaja poprzedni rocznik) i chyba na tym sie skonczy, jak znajdziemy czarny..
http://motofilm.pl/wp-content/uploads/2014/02/ford-focus-EcoBoost-Titanium-620x400.jpg
Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pusur, ten twoj Adas jest bombowy poprostu! taki usmiechniety jak z reklamy pampersow czy innego gerbera...powinnas pojsc na jakis casting z nim...do zacalowania...a to ze w nocy nie spi...kiedys zaczniePusurek wrote:Ty mnie lepiej nie pytaj... Jak nie spal, tak nie spi. Budzi sie co 1,5 -2 godz, ale nie zeby sie najesc porzadnie, tylko pociamkac cyca. No i wierci sie niemozliwie, wklada leb pod poduszke i przewala na brzuch przez sen. A spi najlepiej, kiedy czuje moje cialo, opiera sie o ramie albo trzyma za reke. Typowy ssak w gniezdzie.
Twoja mala jak? Napisz, ze tak samo, plissss...
ponoc taki okres mija
Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
kupił Ci kozaki, żebyś nie zmarzła jak będziesz stała w ogrodzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b99a73311d94.jpg
Pusurek wrote:Chlop na przeprosiny kupil mi zajebiscie drogie kozaczki ( wygodne i cieplusie, a do tego ladne ) i sie stara.
iwcia77, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Mango, nick nieaktualny, Elfik, Parka, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
ej no nigdy nie wiadomo, co która naniesie.. słomę zniese ale gówna już nie!paszczakin wrote:Ja wogole nie wiem, co to za zdejmowanie butow na wejsciu, no ale
skoro pani tak zarzadzila
iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
dokładnie moj tak dwa lata mial ze nie spał gnojek,ale pozniej anioł i tak do teraz i geniusz w szkoleiwcia77 wrote:Pusur, ten twoj Adas jest bombowy poprostu! taki usmiechniety jak z reklamy pampersow czy innego gerbera...powinnas pojsc na jakis casting z nim...do zacalowania...a to ze w nocy nie spi...kiedys zacznie
ponoc taki okres mija 
iwcia77, gosia7122, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
ale nie obwieściłyście tej zacnej wiadomości tego samego dnia ..no i nie kumplujecie się..wiesz sypianie z tymi samymi chłopakami i takie tamgosia7122 wrote:Witam.Ja chciałam tylko napisać że dwie ciąże w tym samym czasie to nie taka nowość na forum bo ja z Pusurkiem w tym samym czasie zaciążyłam miałyśmy nawet taki sam termin porodu,więc mamy powtórkę .
Kapta a Ty nie myśl czarno i nie rób więcej testów bo się wykończysz kobieto.Co ma być to będzie .Ja plamiłam i brzuch też mnie bolał jak na @ na początku ciąży.
Witam nowe koleżanki.
iwcia77, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość