X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku a jak tam Adamek w nocy ?

kkisia, Aasiula, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni!!! JuHu!!!! mam Palac Kultury!!! i cala reszte!!! Kartka swiateczna- po prostu bomba! a lektura szkolna jestem mile zaskoczona ...co do tytulu szlacheckiego - to contessa mi pasuje ;D ( dobrze ze nie zaadresowalas: " krolewna z drewna" ) ;D

dziekuje pieknie <3 i polecam sie na przyszlosc ;D

[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/excited/excited026 watermark.gif[/img]

moremi, Arwena, kkisia, Aasiula, Reni, Pusurek, kapturnica, Mega, malgos741, Mango, Sabina, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe dziewczeta :) - kurcze to rocznik 1980 juz ma 35 lat!!! jacie niemoge jak ten czas zapitala...:-O

Aasiula, gosia7122, moremi, Natka_79, Arwena, kkisia, Reni, gretka, macduska, Mega, Sabina, Elfik, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam nowe dziewczeta :) - kurcze to rocznik 1980 juz ma 35 lat!!! jacie niemoge jak ten czas zapitala...:-O
    a u Ciebie jak tam samopoczucie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak swoja droga - to listonosz zadzwonil i pyta sie przez domofon : " contessa Iwona?" a ja zonk - mysle sobie "ale dowcipnis" , zeszlam na dol, wzielam paczke do reki i zaczelam sie smiac...cala Reni - pomyslalam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:32

moremi, Aasiula, Arwena, kkisia, Reni, Pusurek, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba se zmienie awatara ... hmmm ten jakis chujowy :/

peppapig, Mega, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Pusurku a jak tam Adamek w nocy ?
    Ty mnie lepiej nie pytaj... Jak nie spal, tak nie spi. Budzi sie co 1,5 -2 godz, ale nie zeby sie najesc porzadnie, tylko pociamkac cyca. No i wierci sie niemozliwie, wklada leb pod poduszke i przewala na brzuch przez sen. A spi najlepiej, kiedy czuje moje cialo, opiera sie o ramie albo trzyma za reke. Typowy ssak w gniezdzie.
    Twoja mala jak? Napisz, ze tak samo, plissss...

Aasiula, moremi, iwcia77, caffe, Arwena, kkisia, gosia7122, kapturnica, Mega, Sabina, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a u Ciebie jak tam samopoczucie?
    no u mnie sytuacja na froncie stabilna, Ivo nadal siedzi w bunkrze :) i nie zamierza wyjsc :)

Aasiula, caffe, kkisia, gretka, kapturnica, Mega, Mango, Sabina, SolarPolar, Elfik, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Może chodzi o zmianę butów. Na trampki, albo inne obuwie z miękką gumową podeszwą?
    Juniorki?

iwcia77, Aasiula, kkisia, Reni, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    chyba se zmienie awatara ... hmmm ten jakis chujowy :/
    oj tam hujowy- romantyczny jest :)

Aasiula, kkisia, kapturnica, Mega, Parka, Simba lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pomachałam troche łopata i juz mi lepiej :) Śniegu dojebalo za noc ledwo mogłam od siebie wyjechac..Ale mrozisko trzyma brrr

Nie chce cie obrażać, ale takiej klaty po prostu nie masz...
    Masz?
    ;-)

I kazać ciężarnej odsniezac topless...na to chyba jest osobny paragraf kodeksie karnym...
    Nie mam do tego nerwów...

Aasiula, moremi, kkisia, gretka, macduska, kapturnica, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Juniorki?
    pamietam..w przedszkolu takie nosilam :)

Aasiula, kkisia, Pusurek, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no u mnie sytuacja na froncie stabilna, Ivo nadal siedzi w bunkrze :) i nie zamierza wyjsc :)
    i super ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecież nie chciałaś kombi
    normalny też ma duży bagarek
    paszczakin wrote:
    jak kombi, czarny, ma max 2 lata i maly przebieg to biore ;)

a tak serio to ja chce nowy, albo prawie nowy z salonu, bo musi byc gwarancja- w tym kraju nie ma instytucji mechanika, serio. Sa tylko autoryzowane salony.
    Ostatnio w Fordzie wypatrzylam kombi Focus z wyprzedazy 2014 (tearz wyprzedaja poprzedni rocznik) i chyba na tym sie skonczy, jak znajdziemy czarny..
    http://motofilm.pl/wp-content/uploads/2014/02/ford-focus-EcoBoost-Titanium-620x400.jpg

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ty mnie lepiej nie pytaj... Jak nie spal, tak nie spi. Budzi sie co 1,5 -2 godz, ale nie zeby sie najesc porzadnie, tylko pociamkac cyca. No i wierci sie niemozliwie, wklada leb pod poduszke i przewala na brzuch przez sen. A spi najlepiej, kiedy czuje moje cialo, opiera sie o ramie albo trzyma za reke. Typowy ssak w gniezdzie.
    Twoja mala jak? Napisz, ze tak samo, plissss...
    Pusur, ten twoj Adas jest bombowy poprostu! taki usmiechniety jak z reklamy pampersow czy innego gerbera...powinnas pojsc na jakis casting z nim...do zacalowania...a to ze w nocy nie spi...kiedys zacznie :) ponoc taki okres mija :)

Aasiula, kkisia, gosia7122, Pusurek, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupił Ci kozaki, żebyś nie zmarzła jak będziesz stała w ogrodzie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b99a73311d94.jpg
    Pusurek wrote:
    Chlop na przeprosiny kupil mi zajebiscie drogie kozaczki ( wygodne i cieplusie, a do tego ladne ) i sie stara.

iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Pusurek, macduska, kapturnica, Mega, Mango, Sabina, Elfik, Parka, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no nigdy nie wiadomo, co która naniesie.. słomę zniese ale gówna już nie!
    paszczakin wrote:
    Ja wogole nie wiem, co to za zdejmowanie butow na wejsciu, no ale
    skoro pani tak zarzadzila :/

iwcia77, moremi, kkisia, Aasiula, Pusurek, kapturnica, Mega, Mango lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur, ten twoj Adas jest bombowy poprostu! taki usmiechniety jak z reklamy pampersow czy innego gerbera...powinnas pojsc na jakis casting z nim...do zacalowania...a to ze w nocy nie spi...kiedys zacznie :) ponoc taki okres mija :)
    dokładnie moj tak dwa lata mial ze nie spał gnojek,ale pozniej anioł i tak do teraz i geniusz w szkole ;)

iwcia77, gosia7122, Pusurek, kapturnica, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie obwieściłyście tej zacnej wiadomości tego samego dnia ..no i nie kumplujecie się..wiesz sypianie z tymi samymi chłopakami i takie tam
    gosia7122 wrote:
    Witam.Ja chciałam tylko napisać że dwie ciąże w tym samym czasie to nie taka nowość na forum bo ja z Pusurkiem w tym samym czasie zaciążyłam miałyśmy nawet taki sam termin porodu,więc mamy powtórkę .
    Kapta a Ty nie myśl czarno i nie rób więcej testów bo się wykończysz kobieto.Co ma być to będzie .Ja plamiłam i brzuch też mnie bolał jak na @ na początku ciąży.
    Witam nowe koleżanki.

iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Pusurek, macduska, kapturnica, Mega, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni- kilka postow wyzej masz podziekowania !!! nawet nie przeczytalas!! foch!

Aasiula, kkisia, Reni, kapturnica, Mega, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 6552 6553 6554 6555 6556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ