35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni!!! JuHu!!!! mam Palac Kultury!!! i cala reszte!!! Kartka swiateczna- po prostu bomba! a lektura szkolna jestem mile zaskoczona ...co do tytulu szlacheckiego - to contessa mi pasuje
( dobrze ze nie zaadresowalas: " krolewna z drewna" )
dziekuje piekniei polecam sie na przyszlosc
[img]https://www.picgifs.com/reaction-gifs/reaction-gifs/excited/excited026 watermark.gif[/img]moremi, Arwena, kkisia, Aasiula, Reni, Pusurek, kapturnica, Mega, malgos741, Mango, Sabina, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
a tak swoja droga - to listonosz zadzwonil i pyta sie przez domofon : " contessa Iwona?" a ja zonk - mysle sobie "ale dowcipnis" , zeszlam na dol, wzielam paczke do reki i zaczelam sie smiac...cala Reni - pomyslalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 13:32
moremi, Aasiula, Arwena, kkisia, Reni, Pusurek, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Pusurku a jak tam Adamek w nocy ?
Twoja mala jak? Napisz, ze tak samo, plissss...Aasiula, moremi, iwcia77, caffe, Arwena, kkisia, gosia7122, kapturnica, Mega, Sabina, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Pomachałam troche łopata i juz mi lepiej
Śniegu dojebalo za noc ledwo mogłam od siebie wyjechac..Ale mrozisko trzyma brrr
Nie chce cie obrażać, ale takiej klaty po prostu nie masz...
Masz?
I kazać ciężarnej odsniezac topless...na to chyba jest osobny paragraf kodeksie karnym...
Nie mam do tego nerwów...Aasiula, moremi, kkisia, gretka, macduska, kapturnica, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
przecież nie chciałaś kombi
normalny też ma duży bagarekpaszczakin wrote:jak kombi, czarny, ma max 2 lata i maly przebieg to biore
a tak serio to ja chce nowy, albo prawie nowy z salonu, bo musi byc gwarancja- w tym kraju nie ma instytucji mechanika, serio. Sa tylko autoryzowane salony.
Ostatnio w Fordzie wypatrzylam kombi Focus z wyprzedazy 2014 (tearz wyprzedaja poprzedni rocznik) i chyba na tym sie skonczy, jak znajdziemy czarny..
http://motofilm.pl/wp-content/uploads/2014/02/ford-focus-EcoBoost-Titanium-620x400.jpgAasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ty mnie lepiej nie pytaj... Jak nie spal, tak nie spi. Budzi sie co 1,5 -2 godz, ale nie zeby sie najesc porzadnie, tylko pociamkac cyca. No i wierci sie niemozliwie, wklada leb pod poduszke i przewala na brzuch przez sen. A spi najlepiej, kiedy czuje moje cialo, opiera sie o ramie albo trzyma za reke. Typowy ssak w gniezdzie.
Twoja mala jak? Napisz, ze tak samo, plissss...ponoc taki okres mija
Aasiula, kkisia, gosia7122, Pusurek, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kupił Ci kozaki, żebyś nie zmarzła jak będziesz stała w ogrodzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b99a73311d94.jpg
Pusurek wrote:Chlop na przeprosiny kupil mi zajebiscie drogie kozaczki ( wygodne i cieplusie, a do tego ladne ) i sie stara.iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Pusurek, macduska, kapturnica, Mega, Mango, Sabina, Elfik, Parka, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
ej no nigdy nie wiadomo, co która naniesie.. słomę zniese ale gówna już nie!paszczakin wrote:Ja wogole nie wiem, co to za zdejmowanie butow na wejsciu, no ale
skoro pani tak zarzadzilaiwcia77, moremi, kkisia, Aasiula, Pusurek, kapturnica, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Pusur, ten twoj Adas jest bombowy poprostu! taki usmiechniety jak z reklamy pampersow czy innego gerbera...powinnas pojsc na jakis casting z nim...do zacalowania...a to ze w nocy nie spi...kiedys zacznie
ponoc taki okres mija
iwcia77, gosia7122, Pusurek, kapturnica, Mega, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
ale nie obwieściłyście tej zacnej wiadomości tego samego dnia ..no i nie kumplujecie się..wiesz sypianie z tymi samymi chłopakami i takie tamgosia7122 wrote:Witam.Ja chciałam tylko napisać że dwie ciąże w tym samym czasie to nie taka nowość na forum bo ja z Pusurkiem w tym samym czasie zaciążyłam miałyśmy nawet taki sam termin porodu,więc mamy powtórkę .
Kapta a Ty nie myśl czarno i nie rób więcej testów bo się wykończysz kobieto.Co ma być to będzie .Ja plamiłam i brzuch też mnie bolał jak na @ na początku ciąży.
Witam nowe koleżanki.iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, gosia7122, Pusurek, macduska, kapturnica, Mega, Sabina, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość