X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Pusur ,ale słodziak z Adasia do schrupania ,śmieszek heheh :)
    Ja bym go nie schrupała. Co za pomysły! Aasiula!
    Za to z chęcią bym go obcałowała :-)

Pusurek, Aasiula, kkisia, kapturnica, Mega, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur Adaś ślicznotek:)mój synek też mnie trzymał długo za rękę szczególnie przy usypianiu...

Heretyczka no żeś się tego cudu czepneła. Dla mnie zajście w ciążę jest cudem i już (szczególnie jak dwie koleżanki zajdą w tym samym czasie) a zaćmienie księżyca czy innego słońca huj mnie na tą chwilę interesuje;)

Moremi danke szyn!

kkisia, Aasiula, kapturnica, gretka, Pusurek, Reni, Mega, macduska, malgos741, Arwena, gosia7122, moremi, Mango, Sabina, Elfik, paszczakin, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja bym go nie schrupała. Co za pomysły! Aasiula!
    Za to z chęcią bym go obcałowała :-)
    mow co kcesz;) do obcałowania,schrupania i takie tam śliczności ;D
    a moze juz tak jestem zdesperowana ze mowie do schrupania ,oj niedobrze ze mna ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 15:07

kkisia, kapturnica, Pusurek, Mega, Arwena, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No wlasnie rozwazam przywrocenie tego noza w swoim awatarze.. Bo Polyanna/Mary Poppins, umowmy sie, nigdy nie bede.. Jeszcze jest jedna mala szansa, ze urodzi mi sie dziecko aniol i bedzie spac 8h w nocy, zryc 3 razy dziennie, a potem tylko bedzie kwilic, usmiechac i kochac mamusie, a ja rozkwitne w domu i w ogrodzie na sloncu z dala od komunikacji miejskiej, samochodow, ludzi i pracy. Ale jakie jest tego prawdopodobienstwo? :/
    0,001% :P

Arwena, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur, ten twoj Adas jest bombowy poprostu! taki usmiechniety jak z reklamy pampersow czy innego gerbera..:)

przeczytałam : jak z reklamy papierosów...:-/

help

Aasiula, kkisia, kapturnica, Pusurek, Mega, moremi, Sabina, Elfik, Iwone, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Andżej, bo życie cudem jeeest :-)
    I Ty też jesteś naszym cudem, i Tomaszek jest i moje koty z zamrażarki i świat jest piękny :-)
    Jesssuuu, co brałaś??? ;)

Aasiula, kkisia, kapturnica, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Witam nowe koleżanki :)

Aasiula, kkisia, Natka_79, peppapig, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, pamietaj, jak masz go dosyc, to biore! Trudno, drugiego inaczej nazwe ;)

Aasiula, kkisia, kapturnica, Pusurek, Mega, Arwena, moremi, Sabina, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    I czytelnia przed spaniem. Zauwazcie gdzie reka dzieciura. ;) I jaki skupiony! Chotomska leci.
    ciach

to zdjecie zaburza moj blednik!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:54

Reni, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i zyczę miłego dnia wszystkim.
    Nowym koleżankom dłuższego pobytu w naszych skromnych progach.
    Jak juz zdjęłyście buty tio jest szansa, ze zagościcie na dłuzej.

Aasiula, gretka, kkisia, Mega, kapturnica, Natka_79, gosia7122, Sabina, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przecież nie chciałaś kombi
    normalny też ma duży bagarek

To co ja chce teraz juz nie ma znaczenia, ma byc praktycznie. Ma byc tak, zebysmy sie mogli na podroz samochodem do Polszy spakowac, wiec musi byc ino kombiak w klasie samochodu, na ktora mamy zamiar sie szarpnac. Pani nie czyta ze zrozumieniem :P, mowilam, ze sie czaimy na paskudne kombi..
    Do tego moj idealny plan na zycie przewiduje drugie dziecko w przeciagu dwoch lat, a nie przewiduje wymiany samochodu ;)

A ten touran to 7 osobowy nie jest przypadkiem? Na zdjeciach tez mi sie nie podoba, oblookam w sobote w salonach.. i kradna toto mowicie?

Aasiula, Pusurek, kkisia, Mega, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra musze spierniczac na basen a moze zabrac komputer?
    som jakie podwodne ?36pc.gif

kkisia, Mega, Arwena, peppapig, moremi, Mango, Sabina, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ej, to Volvo xc 90! :D
    Ale nie jest tanie...
    Niestety nie jest :(
    Ale mnie sie podoba tylko stara buda, nowy jak oglądałam to w ogóle mi sie nie podoba :(

kkisia lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudu i wielu wielu innych rzeczy ;-)
    wszystko przed Tobą
    sandra80 wrote:

Heretyczka no żeś się tego cudu czepneła.

Moremi danke szyn!

kkisia, Mega, macduska, peppapig, moremi, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Pusur, pamietaj, jak masz go dosyc, to biore! Trudno, drugiego inaczej nazwe ;)
    Pomysle jeszcze.
    Dzis od 8 rano spal godzine w poludnie. Na spacerze nic. Teraz chodzi na rzesach, ale spac nie bedzie. A tu Justyna biega!
    Jak zyc, pytam?

kkisia, Mega, kapturnica, gosia7122, moremi, Sabina, paszczakin, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, od razu widac ze przyszły naukowiec :)
    śliczna mordeczka!

Pusurek, Mega, kapturnica, peppapig, Bozia3, Sabina, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

A ten touran to 7 osobowy nie jest przypadkiem? Na zdjeciach tez mi sie nie podoba, oblookam w sobote w salonach.. i kradna toto mowicie?
    W Gdansku w Nju Porcie jest znana dziupla VW. Odpusc Tourana. Na obcych blachach bedzie jeszcze bardziej chodliwy.

kkisia, Mega, kapturnica, Arwena, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieeee siedź..basen to samo zuo! Złapiesz grzyba czy jakąś inną ebole
    Aasiula wrote:
    No dobra musze spierniczac na basen a moze zabrac komputer?
    som jakie podwodne ?36pc.gif

Mega, peppapig, moremi, Mango, Aasiula, Sabina, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur Adaś fantastyczny! Tez takiego kcem :D

Pusurek, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur śliczny ten twoj Adasiorek..A jak sie piknie usmiecha... :)

peppapig, Mega, Aasiula, Sabina, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6554 6555 6556 6557 6558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ