35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Pusur ,ale słodziak z Adasia do schrupania ,śmieszek heheh
Za to z chęcią bym go obcałowałaPusurek, Aasiula, kkisia, kapturnica, Mega, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusur Adaś ślicznotek:)mój synek też mnie trzymał długo za rękę szczególnie przy usypianiu...
Heretyczka no żeś się tego cudu czepneła. Dla mnie zajście w ciążę jest cudem i już (szczególnie jak dwie koleżanki zajdą w tym samym czasie) a zaćmienie księżyca czy innego słońca huj mnie na tą chwilę interesuje;)
Moremi danke szyn!kkisia, Aasiula, kapturnica, gretka, Pusurek, Reni, Mega, macduska, malgos741, Arwena, gosia7122, moremi, Mango, Sabina, Elfik, paszczakin, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja bym go nie schrupała. Co za pomysły! Aasiula!
Za to z chęcią bym go obcałowała
a moze juz tak jestem zdesperowana ze mowie do schrupania ,oj niedobrze ze mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 15:07
kkisia, kapturnica, Pusurek, Mega, Arwena, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No wlasnie rozwazam przywrocenie tego noza w swoim awatarze.. Bo Polyanna/Mary Poppins, umowmy sie, nigdy nie bede.. Jeszcze jest jedna mala szansa, ze urodzi mi sie dziecko aniol i bedzie spac 8h w nocy, zryc 3 razy dziennie, a potem tylko bedzie kwilic, usmiechac i kochac mamusie, a ja rozkwitne w domu i w ogrodzie na sloncu z dala od komunikacji miejskiej, samochodow, ludzi i pracy. Ale jakie jest tego prawdopodobienstwo?
Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusur, ten twoj Adas jest bombowy poprostu! taki usmiechniety jak z reklamy pampersow czy innego gerbera..
przeczytałam : jak z reklamy papierosów...
helpAasiula, kkisia, kapturnica, Pusurek, Mega, moremi, Sabina, Elfik, Iwone, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Andżej, bo życie cudem jeeest
I Ty też jesteś naszym cudem, i Tomaszek jest i moje koty z zamrażarki i świat jest pięknyAasiula, kkisia, kapturnica, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:I czytelnia przed spaniem. Zauwazcie gdzie reka dzieciura.
I jaki skupiony! Chotomska leci.
ciach
to zdjecie zaburza moj blednik!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:54
Reni, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i zyczę miłego dnia wszystkim.
Nowym koleżankom dłuższego pobytu w naszych skromnych progach.
Jak juz zdjęłyście buty tio jest szansa, ze zagościcie na dłuzej.Aasiula, gretka, kkisia, Mega, kapturnica, Natka_79, gosia7122, Sabina, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przecież nie chciałaś kombi
normalny też ma duży bagarek
To co ja chce teraz juz nie ma znaczenia, ma byc praktycznie. Ma byc tak, zebysmy sie mogli na podroz samochodem do Polszy spakowac, wiec musi byc ino kombiak w klasie samochodu, na ktora mamy zamiar sie szarpnac. Pani nie czyta ze zrozumieniem, mowilam, ze sie czaimy na paskudne kombi..
Do tego moj idealny plan na zycie przewiduje drugie dziecko w przeciagu dwoch lat, a nie przewiduje wymiany samochodu
A ten touran to 7 osobowy nie jest przypadkiem? Na zdjeciach tez mi sie nie podoba, oblookam w sobote w salonach.. i kradna toto mowicie?Aasiula, Pusurek, kkisia, Mega, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ej, to Volvo xc 90!
Ale nie jest tanie...
Ale mnie sie podoba tylko stara buda, nowy jak oglądałam to w ogóle mi sie nie podobakkisia lubi tę wiadomość
-
cudu i wielu wielu innych rzeczy
wszystko przed Tobą
sandra80 wrote:
Heretyczka no żeś się tego cudu czepneła.
Moremi danke szyn!kkisia, Mega, macduska, peppapig, moremi, Sabina, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Pusur, pamietaj, jak masz go dosyc, to biore! Trudno, drugiego inaczej nazwe
Dzis od 8 rano spal godzine w poludnie. Na spacerze nic. Teraz chodzi na rzesach, ale spac nie bedzie. A tu Justyna biega!
Jak zyc, pytam?kkisia, Mega, kapturnica, gosia7122, moremi, Sabina, paszczakin, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
A ten touran to 7 osobowy nie jest przypadkiem? Na zdjeciach tez mi sie nie podoba, oblookam w sobote w salonach.. i kradna toto mowicie?kkisia, Mega, kapturnica, Arwena, moremi, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzieeee siedź..basen to samo zuo! Złapiesz grzyba czy jakąś inną ebole
Mega, peppapig, moremi, Mango, Aasiula, Sabina, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość