35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam złe wyniki morfologii, krwinki białe ponad 14 tyś. Jutro powtórka wyników i jeśli wyjdą podobne, to od poniedziałku dalsza diagnostyka. Starania wstrzymane na bliżej nieokreślony czas. Czuję się bardzo źle już od jakiegoś czasu. Mam nadzieję że to nie początek białaczki, bo u mojej mamy tak samo się to zaczynało
kkisia lubi tę wiadomość
-
Pusur i ja nie napisze nic nowego yyy nie wiem co sie stało ale pół wiadomości mi urwało
W każdym razie chciałam napisać ze syna masz cudnego i bardzo mnie cieszy ze z chłopem jest lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 16:50
kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, macduska, Pusurek, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Pomysle jeszcze.
Dzis od 8 rano spal godzine w poludnie. Na spacerze nic. Teraz chodzi na rzesach, ale spac nie bedzie. A tu Justyna biega!
Jak zyc, pytam?
kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, Pusurek, Iwone, kkisia, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mam złe wyniki morfologii, krwinki białe ponad 14 tyś. Jutro powtórka wyników i jeśli wyjdą podobne, to od poniedziałku dalsza diagnostyka. Starania wstrzymane na bliżej nieokreślony czas. Czuję się bardzo źle już od jakiegoś czasu. Mam nadzieję że to nie początek białaczki, bo u mojej mamy tak samo się to zaczynało
dzialaj z szybka diagnostyka i oby wszystko bylo oki
moze to reakcja organizmu bo jestes zmeczona tymi nerwami ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 16:28
Aasiula, Mega, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnywitam się
kapta i elfik GRATULUJĘ fasolinkihaha
Pusur Adaś przystojniak
A ja byłam wczoraj na kontroli u ortopedy ,zjebał mnie za bandaż elastyczny bo powinna być orteza,potem ze sine palce i jeszcze jedno miejsce koło kostki bo pewnie nie trzymałam nogi wysoko,ze przyszłam o jednej kuli a nie o dwóch - jak powiedziałam ze mam druga w domu to powiedział "a wie pani co ja mam w domu"
wypisał na nfz ortezę i z tego powodu zapłaciłam za nią 20zł zamiast 200zł
teraz idę do niego 21.01 na kontrole (do tego czasu mam dalsze L4) wcześniej mam zrobić kontrolne rtg
najlepsze ze wtedy gdy byłam na ostrym 25.12 to przyjmowała mnie kierownik SOR która jest lek.internista tudzież kardiologiem hahaha (teraz się dowiedziałam jak dzwoniłam do szpitala bo ma mi tam jeszcze coś wypisać )
jaja jak berety
pozdrawiam wszystkie krejzolki tego wątku
witam nowy narybekkapturnica, moremi, gosia7122, Aasiula, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, Pusurek, kkisia, Iwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mam złe wyniki morfologii, krwinki białe ponad 14 tyś. Jutro powtórka wyników i jeśli wyjdą podobne, to od poniedziałku dalsza diagnostyka. Starania wstrzymane na bliżej nieokreślony czas. Czuję się bardzo źle już od jakiegoś czasu. Mam nadzieję że to nie początek białaczki, bo u mojej mamy tak samo się to zaczynało
I TRZYMAM KCIUKI ŻEBY KOLEJNE WYNIKI WYKLUCZYŁY .....Aasiula, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone, a robiłas OB i CRP?
Bo może to jakas infekcja, albo wynik stresu?
Przytulam.
Edit. poza tym mogła byś się ze mną podzielic- ja mam ponizej normy- około 3.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 16:35
Mega, Sabina, kkisia, Iwone, gretka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie do ciężarówek lub tych juz tych rozwiazanych co braly metformine.Czy po zajsciu w ciaze kazali wam odstawicc od razu?czy zmneijszac dawke..
Pusur pytanie do ciebie bralas bromka..w ciazy odstawilas od razu???czy stopniowo czy bralas dalej??Biore i to i to i sama kurna nie wiem.Elfi endo gin kazal wsio odstawic.Ja w wielu slysze ,ze tak od razu nie wolno tylko stopniowo.Sa tez inne co biora metformine lub glucophage caly czass.Endo mam dopiero w czwartek .Nic juz nie wiemArwena, Aasiula, Sabina, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
i miał niestety rację
za jedną kulę i ja zjebę dostałam
za chwilę będziesz miała przeciążoną drugą nogę, biodro itd po za tym znając życie jednej tez pewnie używasz źle
a to na poprzedniej wizycie nie powiedział, że ma być orteza?
ja przy kolanie dostałam zjebę, że złą kupiłam, bo nie miała specjalnego zegara gdzie regulowało sie kąt zgięcia w kolanie a powinnam co tydzień zwiększać kąt a ja miałam taką zwkłą sztywną z reszztą taką mi dał facet na sorze w zakopcu
Arwena wrote:
A ja byłam wczoraj na kontroli u ortopedy ,zjebał mnie za bandaż elastyczny bo powinna być orteza,potem ze sine palce i jeszcze jedno miejsce koło kostki bo pewnie nie trzymałam nogi wysoko,ze przyszłam o jednej kuli a nie o dwóch - jak powiedziałam ze mam druga w domu to powiedział "a wie pani co ja mam w domu"
wypisał na nfz ortezę i z tego powodu zapłaciłam za nią 20zł zamiast 200zł
teraz idę do niego 21.01 na kontrole (do tego czasu mam dalsze L4) wcześniej mam zrobić kontrolne rtg
najlepsze ze wtedy gdy byłam na ostrym 25.12 to przyjmowała mnie kierownik SOR która jest lek.internista tudzież kardiologiem hahaha (teraz się dowiedziałam jak dzwoniłam do szpitala bo ma mi tam jeszcze coś wypisać )
jaja jak berety
pozdrawiam wszystkie krejzolki tego wątku
witam nowy narybekArwena, moremi, gosia7122, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny mam pytanie do ciężarówek lub tych juz tych rozwiazanych co braly metformine.Czy po zajsciu w ciaze kazali wam odstawicc od razu?czy zmneijszac dawke..
Pusur pytanie do ciebie bralas bromka..w ciazy odstawilas od razu???czy stopniowo czy bralas dalej??Biore i to i to i sama kurna nie wiem.Elfi endo gin kazal wsio odstawic.Ja w wielu slysze ,ze tak od razu nie wolno tylko stopniowo.Sa tez inne co biora metformine lub glucophage caly czass.Endo mam dopiero w czwartek .Nic juz nie wiem
a nie mozesz do niego zadzwonić i zaptac?
wiem wiem, głupie pytanie, sama byś na to wpadłakapturnica, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:i miał niestety rację
za jedną kulę i ja zjebę dostałam
za chwilę będziesz miała przeciążoną drugą nogę, biodro itd po za tym znając życie jednej tez pewnie używasz źle
a to na poprzedniej wizycie nie powiedział, że ma być orteza?
ja przy kolanie dostałam zjebę, że złą kupiłam, bo nie miała specjalnego zegara gdzie regulowało sie kąt zgięcia w kolanie a powinnam co tydzień zwiększać kąt a ja miałam taką zwkłą sztywną z reszztą taką mi dał facet na sorze w zakopcuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 16:45
Aasiula, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone, mam nadzieję, że to nie będzie taka diagnoza. Ponad rok temu miałam fatalne wyniki. Miałam za dużo krwinek czerwonych, krwinek białych, hemoglobiny, tylko żelazo było na bardzo niskim poziomie. U mnie diagnostyka szła w kierunku czerwienicy i przyjmowałam przez kilka miesięcy żelazo i wit. C i całe szczęście okazało się, że to tylko jakaś dziwna reakcja organizmu.
Oby u Ciebie również wyszła tylko chwilowa infekcja.
Byłam u lekarza. Endometrium fatalne, kilka pęcherzyków sie plącze, ale owulacyjnie u mnie nie wygląda. Do kwietnia mamy starać się naturalnie, a od kwietnia - jeżeli nic nie wyjdzie - ruszamy farmakologicznie.Aasiula, Mega, macduska, Sabina, Reni, Pusurek, Heretyczka, kkisia, Iwone, gretka, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!