35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:no tak, a ja (zdaje się) będę drżała ze strachu jak już będę w ciąży, bo mam oba wyniki toxo ujemne.
czytaj: nie chorowała, nie ma przeciwciał, zachorować może w każdej chwili.
heh, i jak tu być kwiatem lotosu, no jak?ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a co wpisujesz w wyszuiwarce? pajacyk bez stopek ?
no tak z gwiazdkami, żeby inne formy gramatyczne objac
pajacyk bez stop*
w dwoch opcjach
rozpinany
kopert*
sam pajacyk bez stópek wywalilo mi 14 nowych aukcji, ale tragedia jakasiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Solarku a nie myślałaś żeby Twojemu synowi zrobili badania w poradni psychologiczno- pedagogicznej i przenieśli go do klasy programowo wyższej?
Iwone, Sabina, Arwena, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ło maj gad... że myte to już wiem, ale że w sodzie? to zwykła kranówka be? no i na szyneczkę nie wpadłam- czyli... wędlinki tez nie? przecież nie są surowe, tylko poddane obróbce termicznej przez producenta, aby z żywego mięsa stały sie wędlinkami. czy to ja taka naiwna jestem?
Iwcia troche przesadza, bo jej kiedys podejrzane wyniki wyszly.. przetworzone wedliny sa ok, tylko takie typowo surowe nie- wedzonka krotoszynska, szynka parmenska itp..moremi, iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no tak, a ja (zdaje się) będę drżała ze strachu jak już będę w ciąży, bo mam oba wyniki toxo ujemne.
czytaj: nie chorowała, nie ma przeciwciał, zachorować może w każdej chwili.
heh, i jak tu być kwiatem lotosu, no jak?paszczakin, Iwone, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, Pusurek, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
czytałam
napisałaś, że byłaś na kontroli czyli na kolejnej wizycie
myślałam, że po sorze byłaś u ortopedy, żeby obejrzał dokładnie nogę i rozpisał leczenieArwena wrote:Reni w pierwszym dziś poście opisałam wszystko :)przeczytaj jeszcze raz str.
albo
wkleję jeszcze raz
cyt siebie
"A ja byłam wczoraj na kontroli u ortopedy ,zjebał mnie za bandaż elastyczny bo powinna być orteza,potem ze sine palce i jeszcze jedno miejsce koło kostki bo pewnie nie trzymałam nogi wysoko,ze przyszłam o jednej kuli a nie o dwóch - jak powiedziałam ze mam druga w domu to powiedział "a wie pani co ja mam w domu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:29
Arwena lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:On sie nudzi na angielskim ( no bo mowi biegle) a pani ma o to pretensje ze czesto jest nieobecny duchem bo sie porostu nudzi. Natomiast z ZZ jest ok bo on polskiego uczy sie dopiero od zeszlego roku wiec mial duze zaleglosci w stosunku do rowiesnikow ale nadrobil - wychowawczynie, ktora prowadzi zajecia zintegrowane ma wspaniala .
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ło maj gad... że myte to już wiem, ale że w sodzie? to zwykła kranówka be? no i na szyneczkę nie wpadłam- czyli... wędlinki tez nie? przecież nie są surowe, tylko poddane obróbce termicznej przez producenta, aby z żywego mięsa stały sie wędlinkami. czy to ja taka naiwna jestem?
Sabina, moremi, Iwone, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o bodziaki i pajace to kupowałam młodemu w Tesco. Co prawda to było 4 lata temu ale ciuchy były calkiem niezłe. Nie marniały przy praniu. Mają bodziaki rozpinane po długości, fajne śpiochy, bo już te inne ciuchy wypadają średnio. Bez stopek śpiochy widziałam kiedyś w h&m
iwcia77, Arwena, moremi, paszczakin, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
I w ogóle to się wkurwiłam dzisiaj. Na endokrynologa, u którego za wizytę zapłaciłam stówę i kazał mi zwiększyć dawkę leku. Całe szczęście już wtedy mi to nie pasowało i nie zwiększałam, tylko samowolnie ustawiłam dawkę na 25 zamiast 50. Dzisiaj lekarz szczegółowo obejrzał moje wyniki i powiedział, że pod żadnym pozorem nie zwiększać i że ta zastosowana przeze mnie dawka na razie jest idealna. Trzeba tylko pilnować, żeby za bardzo nie obniżyć tego tsh.
Reszta mnie zniechęciła do działań. Nie pomogło nawet optymistyczne podejście lekarza, który twierdzi, że w moim przypadku natura powinna sama zadziałać przy naszych staraniach. Tak więc mam odstawić estrofem i luteinę. W sumie rok temu po odstawieniu wspomagaczy udało się nam. Teraz na to nie wygląda. W dupę jeża!Sabina, Elfik, macduska, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:I w ogóle to się wkurwiłam dzisiaj. Na endokrynologa, u którego za wizytę zapłaciłam stówę i kazał mi zwiększyć dawkę leku. Całe szczęście już wtedy mi to nie pasowało i nie zwiększałam, tylko samowolnie ustawiłam dawkę na 25 zamiast 50. Dzisiaj lekarz szczegółowo obejrzał moje wyniki i powiedział, że pod żadnym pozorem nie zwiększać i że ta zastosowana przeze mnie dawka na razie jest idealna. Trzeba tylko pilnować, żeby za bardzo nie obniżyć tego tsh.
Reszta mnie zniechęciła do działań. Nie pomogło nawet optymistyczne podejście lekarza, który twierdzi, że w moim przypadku natura powinna sama zadziałać przy naszych staraniach. Tak więc mam odstawić estrofem i luteinę. W sumie rok temu po odstawieniu wspomagaczy udało się nam. Teraz na to nie wygląda. W dupę jeża!SolarPolar, Sabina, iwcia77, gretka, Iwone, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:to może nie ma sensu żeby chodził na angielski. Ja to bym zapytała czy nie ma możliwości żeby np w tym czasie co jego klasa ma angielski, on chodził np na dodatkowy polski. Z angielskiego mógłby zaliczać egzamin na koniec semestru.
Iwone, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Chuop jedzie znowu do Kraka za 2-3 tygodnie, wiec napadlam znowu allegro
I szukam tego co Ania pisala- pajacy rozpinanych po calosci bez stópek. I faken, ani jednego mi nie znajduje.. Jak sie toto profesjonalnie nazywa?moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 i Sandra80 witam Nowe forumowiczki. Jeśli zostajecie u nas na stałe, to wpiszcie się na listę staraczkową
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/aktualna-lista-starajacych-sie-35,5108.htmliwcia77, Arwena, Natka_79, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:czytałam
napisałaś, że byłaś na kontroli czyli na kolejnej wizycie
myślałam, że po sorze byłaś u ortopedy, żeby obejrzał dokładnie nogę i rozpisał leczenieIwone, Reni lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Paszczak, za tymi pajacykami bez stópek to i ja się ostatnio nakopałam na allegro. Popatrz tu, może coś Ci się spodoba
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692289&order=m&string=rampers+pi%C5%BCama&search_scope=userItems-25692289&bmatch=seng-v6-p-3-dz-1209iwcia77, paszczakin, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
SolarPolar wrote:On ma 10 lat, jest w trzeciej klasie szkoly podstawowej jakie egzaminy? Ale fakt ma cztery godz angielskiego z ktorego nic nie wynosi i 2 godz religii na ktora nie chodzi a siedzi na zajeciach bo nie ma wolnych nauczycieli i nie ma co z nim zrobic. Place za szesc godzin tygodniowo z ktorych nie ma nic. Pojde do dyrekcji aby to jakos przelrganizowac. Ale jesli chodzi o ang to on i w 6 klasie bedzie sie nudzil .
SolarPolar, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość