35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:No, dogoniłam Was
Iwonco to u Ciebie? Jak nie urok to przemarsz wojsk? Tulę i liczę, że kolejne badania wyjdą ok, że to wina ogromnego przeciążenia w ostatnich miesiącach
Stres może raczej podnieść ciśnienie, poziom cukru, ale czy krwinki białe? nie wiem.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja uwielbiałam ze stópkami
Mi rampersy nie bardzo podchodziły
Dzięki pajacom nie musiałam sprawdzać, jak już dzieć zasnął, czy się nie rozkopała, bo wtedy i tak nie zmarzła
I Paszczu nie licz, że jakiekolwiek ubranka dziecka będą na dłużej, to fałsz
Ale o gustach się nie dyskutuje
no jak te rampersyto chyba skarpety tez, nie? ja po prostu chce se zapewnic rozne opcji i ulac sie potrzebie zakupienia CZEGOS.. do tej pory ciagle kupilam tylko ten smoczek z zebami
iwcia77, MartaDidi, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Iwcu, do lekarza pójdę w poniedziałek. Wszystko zależy od jutrzejszych wyników. Jeśli się potwierdzą, to pójdę po skierowanie na dalszą diagnostykę. Jeśli wyjdą w miarę dobre, to badania zrobię za jakiś tydzień-dwa.
Nie wiem czy z powodu stresu aż tak wyniki mogą się zmienić
moga, mogą
robisz jutro samą morfologię czy coś jeszcze?Iwone, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
slash wrote:A ja chyba z Paszczakiem w przyblizonym terminie.
Tylko ja obwieściłam to dość pózno.
Nie wiem kiedy paszcza, bo nie zglądałam na forum wóczas.
ohoho, moja droga, u mnie byly wiesci 7 dni po transferze.. znaczy wiesci na forum, rodzinie i znajomym powiedzialam w 4 miesiacu
a termin mamy w odstepie tygodnia, wiec jestes moja para i juziwcia77, Sabina, slash, Aasiula, kkisia, gosia7122, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Iwone- a ty sie jakos zle czujesz?
sorki, nie doczytałam.
No właśnie w ostatnim czasie źle się czułam przez dłuższy okres i tłumaczyłam to sobie, że lecząc syna z depresji i jego próba samobójcza, sama w nią wpadłam. Do tego wszystkiego doszły jeszcze nieporozumienia z moim mężem i nadpobudliwość młodszego.
Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tu na forum ktoras napisala, ze sa fajne bez stopek , bo dluzej mozna z nich skorzystac ( nawet jak dziecko troszke z nich wyrosnie i nogawki troszke beda za krotkie)
Paszczak- tylko ty dobrze miesiace sobie policz zanim kupisz te pajacykite z dlugimi nogawkami to na zime raczej sa czyli na Adasia tak od wrzesnia wiec bedzie mial 5-6 miesiecy
ej no, chyba niemowlaka sie z golymi nogami spac nie kladzie, nawe w maju, nie?
ja kupie po jednym takim i takim na rozmiar (no chyba, ze jakis dostane), a potem sie dokupi to, co sie sprawdziiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór. A ja z chęcią bym tu zaglądała częściej, ale nijak czasu nie mogę znaleźć. Pozdrowię tylko wszystkie ,,staraczki" i muszę uciekać. Zastanowiło mnie, co to jest ciąża biochemiczna, o której piszecie i już wiem, w dodatku najwyraźniej coś takiego miałam we wrześniu. Czy to znaczy, że zarodek dotarł już do macicy, czyli że przedostał się przez jajowody?
A ostatnio mam jakąś za wysoką temperaturę jak na mnie i się zastanawiam, czy to przeziębienie, czy może jakiś znak... Takie tam głupie myślislash, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfi pytałaś o imprezę jasełkową
Moja córka była pastuszkiem, w związku z tym, że w naszym przedszkolu chłopcy sa w zdecydowanej mniejszości, wiele ról męskich obsadzono dziewczynkami (m.in. 3 królów i mojego pastuszka). Role mówione miały bardziej śmiałe dzieci, dzieci, które na widok rodziców by do nich pobiegły otrzymały rolę grupową, byli gromada pasterzy - a więc jak się domyślacie byli to chłopcy
Dzieci ustawiono w sali, w dwóch rzędach, twarzami do siebie. Mówiły po kolei, tak jak stały, no i wtedy dowiedziałam się, że mój dzieć wystąpi jako ostatni, bo stał jako pierwszy w drugim rzędziePodobało się jej na początku, potem się już nudziła, ale na szczęście podobało się jej śpiewanie kolęd, więc nie było dramatu
Kiedy przyszła jej kolej, sama (SAMA - bez pomocy wychowawczyni) odwróciła się w strone rodziców i pięknie powiedziała " Matko Boska! (łapiąc się za głowę) Ile ludzi! (Pokazując na nas), jeszcze dziecko się obudzi!
Wtedy niebo się rozstąpiło, zagrały chóry anielskie, ja pękłam z dumy, łzy mi napłynęły do oczuZupełnie nie rozumiem, jak mozna było nie zauważyć tego, że narodziła się nowa Gwiazda
Normalnie dla niej Oskar dla mnie Nobel, żem ją urodziła...
Tak to było w skrócieNiestety zdjęć nie mam, mam filmik, ale nie potrafię przyciąć i udostępnić, niestety
Przepraszam, że tak dużo mi wyszło, jak referat z czasów szkolnychmysza1975, Iwone, macduska, kapturnica, gretka, Aasiula, kkisia, paszczakin, gosia7122, iwcia77, moremi, Mega, Bozia3, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ej no, chyba niemowlaka sie z golymi nogami spac nie kladzie, nawe w maju, nie?
ja kupie po jednym takim i takim na rozmiar (no chyba, ze jakis dostane), a potem sie dokupi to, co sie sprawdzi
My dla Wojtka mamy taki śpiworek do spania, więc sypia w samym bodziaku z długim rękawem, a nóżki gołe.Iwone, iwcia77, MartaDidi, Sabina, kkisia, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pewnie kupie oba rodzaje..
rampers powiadacie.. nowe, trudne slowoAnia, Morek dzieki
na 3 miechy
wow!
Iwone, Sabina, kkisia, paszczakin, MartaDidi, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no jak te rampersy
to chyba skarpety tez, nie? ja po prostu chce se zapewnic rozne opcji i ulac sie potrzebie zakupienia CZEGOS.. do tej pory ciagle kupilam tylko ten smoczek z zebami
iwcia77, Sabina, kkisia, paszczakin, Pusurek, gosia7122, moremi, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
paszczakin wrote:ej no, chyba niemowlaka sie z golymi nogami spac nie kladzie, nawe w maju, nie?
ja kupie po jednym takim i takim na rozmiar (no chyba, ze jakis dostane), a potem sie dokupi to, co sie sprawdzi -
ja kupie po jednym takim i takim na rozmiar (no chyba, ze jakis dostane), a potem sie dokupi to, co sie sprawdziMartaDidi, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:na razie samą morfologię
zrób od razu z rozmazem manualnym, będzie ogląd czy tylko dużo ich jest czy jednak nieprawidłowe,
poza tym radzę jeszcze CRP ( białko które pokazuje czy w organiżmie jest infekcja) i OB można zapodać,
kosztują grosze a w razie w i tak ci lekarz każe zrobicMartaDidi, kapturnica, Iwone, Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no jak te rampersy
to chyba skarpety tez, nie? ja po prostu chce se zapewnic rozne opcji i ulac sie potrzebie zakupienia CZEGOS.. do tej pory ciagle kupilam tylko ten smoczek z zebami
Ja uwielbiałam te najmniejsze, szok - powiesić kilka par na suszarce - wieszasz i wieszasz, a na sznurkach nic nie widać
MartaDidi, macduska, Iwone, gosia7122, iwcia77, moremi, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ohoho, moja droga, u mnie byly wiesci 7 dni po transferze.. znaczy wiesci na forum, rodzinie i znajomym powiedzialam w 4 miesiacu
a termin mamy w odstepie tygodnia, wiec jestes moja para i juz
U mnie prawie wszyscy dowiedzieli się tak póżno.
Ale wiem że większość to rozumie.
Może teraz zaczną się trójkącickii ktoś dołączy do kapty i alfika, a potem następne trójąciki.
kkisia, iwcia77, moremi, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Tylko sprawdź, żeby skarpetki nie były uciskowe
Ja uwielbiałam te najmniejsze, szok - powiesić kilka par na suszarce - wieszasz i wieszasz, a na sznurkach nic nie widać
mój pierworodny miał takie duże stopy, że część skarpet była od razu za małaSabina, MartaDidi, kkisia, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak, ale skarpetki spadaja niesety...bedziesz co chwilke sprawdzac czy ma skarpetki, czy sie nie odkopal ...?
Sabina, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Sabina wrote:Tylko sprawdź, żeby skarpetki nie były uciskowe
fajny czas to był
MartaDidi, macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi, Reni, Mega lubią tę wiadomość