X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia dawaj do trójkąta (jak cię przyjmą :) ), albo zakładaj nową parę :)

Margolcia88, kkisia, iwcia77, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja miałam to, ale z innymi wzorami
    w kij z czapką
    polecam każdej

przyjemne w dotyku, delikatna bawełenka, mocno się rozciąga, ale nie że rozwleka, ja miałam jeden na trzy rozmiary..

dekolt nie na zatrzaski, nie lubiłam dla takiego maleństwa, tylko zakładany przez głowę ładnie się układa, łatwo wkłada, a dziecko nie ma potem dekoltu jak niemiecki gej na imprezie z lat 70 tych, bo okala szyjkę
    wzorów jest kilka

i nie są to żadne pitu pitu, az miło popatzreć :)

http://www.hm.com/pl/product/24089?article=24089-I

Iwone, Sabina, kkisia, paszczakin, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Te malutkie skarpetki bawelniane z H&M- zwykle biale lub szare nie spadna :-)

ja kupowałam takie jeszcze w ciucholandach bo o HM mozna sobie 14 lat temu pomarzyc...
    świetne
    a w jednych rajstopkach tam kupionych chodzi w tej chwili 7 dziecko w rodzinie... i nie przetarły się wcale

MartaDidi, Iwone, Sabina, Elfik, kkisia, Pusurek, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mój pierworodny miał takie duże stopy, że część skarpet była od razu za mała
    Ja dostałam w spadku po bratowej kilkanaście par - lubiłam je :) W ogóle bardzo dużo od niej dostałam :) A teraz przekazuję kolejnej - w święta obejrzeliśmy moje pudła po córce, poprzebierałam co lepsze dla nich, co gorsze wywaliłam, bo bez sensu to trzymać ;) I w lutym sobie zabiorą, bagatela 3 duże pudła :) Jestem szczęśliwa, powiem Wam, że bałam sie tego oglądania, rozpakowywania, no bo ja też miałam tego potrzebować, ale okazało się, że jak dawałam bratu i jego zonie, to było nie bolało :) Bo dawałam komuś bliskiemu :)

I chyba Wam nie pisałam, że będę ciocią, nie wujkiem! Urodzi się im dziewczynka <3

MartaDidi, kkisia, Elfik, macduska, paszczakin, kapturnica, iwcia77, Iwone, moremi, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w H&M kupiłam to, tylko wtedy było na promocji, więc trochę tańsze. Takie półśpiochy świetnie sie sprawdzają bo nie trzeba szelek zapinać. Do tego jeszcze czapeczki, w których nie był ani raz.

http://www.hm.com/pl/product/65836?article=65836-D
    http://www.hm.com/pl/product/46301?article=46301-D

Szare jak szare, ale w niebieskim wygląda cudnie.

MartaDidi, kkisia, paszczakin, Sabina, iwcia77, Iwone, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia, to dzielna dziołcha, i dużo miała do powiedzenia!

nie dziwię się, ze się wzruszyłaś
    ja po ciązy wzruszam się nawet jak widzę "pociąg" z dziećmi ze żłobka, czy małych przedszkolaków
    czyli idzie taka grupka na spacer i trzyma się sznurka...
    może dlatego, że wiem ile kosztuje donoszenie, urodzenie i podchowanie takiego tuptusia..

a młoda dała radę!

Wisz, kto wie, ja i Pusur młode na lekarzy chowamy, ty mozesz swoją na aktorkę!;)

Sabina, mysza1975, kkisia, Pusurek, kapturnica, gretka, iwcia77, MartaDidi, Iwone, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Margolcia dawaj do trójkąta (jak cię przyjmą :) ), albo zakładaj nową parę :)
    Bym chyba umarła ze szczęścia :)

slash, iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A ja w H&M kupiłam to, tylko wtedy było na promocji, więc trochę tańsze. Takie półśpiochy świetnie sie sprawdzają bo nie trzeba szelek zapinać. Do tego jeszcze czapeczki, w których nie był ani raz.

http://www.hm.com/pl/product/65836?article=65836-D
    http://www.hm.com/pl/product/46301?article=46301-D

Szare jak szare, ale w niebieskim wygląda cudnie.
    Polspiochy tez mi sie sprawdzily, bodziak plus polspiochy ale pod nie skarpetki, zeby sie szwy w paluszki od stopek nie wrzynaly...

kkisia, anna maria, gosia7122, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Sabcia, to dzielna dziołcha, i dużo miała do powiedzenia!

Wisz, kto wie, ja i Pusur młode na lekarzy chowamy, ty mozesz swoją na aktorkę!;)
    Wypluj te słowa przez lewe ramię! Ma mieć konkretny zawód, a nie my dziadzi artyści!

kkisia, anna maria, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, są leki na depresje, które można brać przy staraniach..
    Naprawdę.

anna maria, kapturnica, MartaDidi, Iwone, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia, i tu jesteś teraz wzorem dla wszystkich, że nawet krótko po stracie można się cieszyć cudzą ciążą.
    nie mówię ironicznie, po prostu jesteś dobrym człowiekiem.
    <3

macduska, gosia7122, MartaDidi, Sabina, kapturnica, gretka, iwcia77, Iwone, kkisia, moremi, Mega, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wypluj te słowa przez lewe ramię! Ma mieć konkretny zawód, a nie my dziadzi artyści!

bo ci Małgoś wp... spuści ;)

Sabina, kapturnica, iwcia77, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    bo ci Małgoś wp... spuści ;)
    O faken!
    My nie chcemy, żeby została aktorką modelką czy kims tam jeszcze, bo nie chcemy, żeby była daleko od domu :D

Tak może być? ;)

kapturnica, MartaDidi, iwcia77, Iwone, kkisia, moremi, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koczuję dzisiaj w kuchni bo jutro mamy Wielebnego po kolędzie i wychodzi na to że u nas skonczy...:-/

na szczęście my we czwórkę wyjeżdzamy ale mamy samej nie mogę zostawić z tym gotowaniem

Sabina, kapturnica, iwcia77, Iwone, kkisia, moremi, Mega, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tu internety przekopuje, a cala garderoba dziecia w h&m czeka ;)
    w zwiazku z tym juz mie sie odechcialo grzebac, pojade i popacze na zywo..

Sabinka, ja tez bym z dumy i wzruszenia padla przy wystepie dziecia! Szczegolnie, ze cos mowila, a nie tylko grala slonecznika wystajacego zza plota ;)

Sabina, iwcia77, macduska, kkisia, moremi, Mega, Pusurek, Elfik, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bdf1f9391f2.jpg

MartaDidi, Sabina, iwcia77, kkisia, Mega, gretka, Elfik lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:42

moremi lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzisiaj z Helka na kontrolnych badaniach .Helenka wazy 6,5kg ,miara 62,5cm rozwija sie prawidlowo.

MartaDidi, Sabina, iwcia77, paszczakin, Aasiula, macduska, moremi, Iwone, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, Pusurek, gretka, SolarPolar, Mango, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj spokój Elfi, aż się zarumieniłam

POwiem Ci, że ja się bałam ich przyjazdu, naprawdę. Tego jak zareaguję, gdy zobaczę brzuszek, jak zareaguję segregując ubranka, czy nawet zwyczajnie siedząc z bratową. Ale sama siebie zaskoczyłam. W sensie, że pozytywnie, bo jak przyjechali to czułam się już normalnie, nawet raz mnie nie zakuło. Oni też swoje przeszli, mam nadzieję, ze doczekają się szczęśliwie Mai :)

Wg mnie mogłam tak zareagować dzieki Wam, bo wcześniej przeszłam kozetkę na forum, bardzo mi pomogłyście i szybko otrzepałam pióra z popiołów i pogodziłam się z tym co się stało. Za co dziękuję, że można na Was liczyć dziouchy <3 kiss.gif

iwcia77, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, Iwone, kkisia, moremi, Mega, gosia7122, ania.g, gretka, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometka nie mamy najnowszych wieści od Simby. Zajrzała na chwilę, są nadal w szpitalu, jeden z chłopaków ma żółtaczkę. Może Paszczu wie coś więcej?

iwcia77, ComeToMeBaby, Iwone, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 6562 6563 6564 6565 6566 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ