35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Daj spokój Elfi, aż się zarumieniłam
POwiem Ci, że ja się bałam ich przyjazdu, naprawdę. Tego jak zareaguję, gdy zobaczę brzuszek, jak zareaguję segregując ubranka, czy nawet zwyczajnie siedząc z bratową. Ale sama siebie zaskoczyłam. W sensie, że pozytywnie, bo jak przyjechali to czułam się już normalnie, nawet raz mnie nie zakuło. Oni też swoje przeszli, mam nadzieję, ze doczekają się szczęśliwie Mai
Wg mnie mogłam tak zareagować dzieki Wam, bo wcześniej przeszłam kozetkę na forum, bardzo mi pomogłyście i szybko otrzepałam pióra z popiołów i pogodziłam się z tym co się stało. Za co dziękuję, że można na Was liczyć dziouchyMartaDidi, Sabina, kapturnica, Aasiula, Iwone, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:..yyy nie chce narzekac na awatary ale jak pisze Iw z Sabcia- jedna po drugiej to dostaje oczoplasow i widze pingwiny w zimowym lesie...
iwcia77, Aasiula, kapturnica, Iwone, moremi, kkisia, Mega, gretka, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale o czym Wy do mnie rozmawiacie..
boooosze ja wiem tylko jak wygląda pielucha tetrowa, bo wycieram w nią ręce jak zakładam kontakty.
Czuję, że niezły ubaw będzie jak będę kiedyś kompletowała wyprawkę
jakieś ssaki, żele na dziąsła, gruszki nosowe
sacrebleu!moremi wrote:nazywa się toto rampers
http://kids-planet.pl/dziecko/rampersy/rampers-maryna.htmliwcia77, Sabina, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, Mega, gosia7122, Pusurek, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale o czym Wy do mnie rozmawiacie..
boooosze ja wiem tylko jak wygląda pielucha tetrowa, bo wycieram w nią ręce jak zakładam kontakty.
sacrebleu!Sabina, Iwone, moremi, kkisia, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale o czym Wy do mnie rozmawiacie..
sacrebleu!Reniek jak będzie trzeba to bedziemy do Cię przyjeżdżać i chodzić z Tobą na zakupy za rączkę, choć sądzę, że sama sobie poradzisz z tym wyzwaniem
iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Iwone, są leki na depresje, które można brać przy staraniach..
Naprawdę.Sabina, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
jak skończy?
macduska wrote:koczuję dzisiaj w kuchni bo jutro mamy Wielebnego po kolędzie i wychodzi na to że u nas skonczy...
na szczęście my we czwórkę wyjeżdzamy ale mamy samej nie mogę zostawić z tym gotowaniemiwcia77, macduska, moremi, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość