35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorek ja ich bardzo wspierałam od samego początku
rok temu przed wigilią też mieliści zabieg, bliźniaki. Strasznie to przeżyli. Pierwsza wiedziałam o pozytywnej becie, staram się być na bierzco
ale trza dodać, że.moja bratowka nie odstawia chujni, nie rzuca radami jak to mam zajść czy radzić sobie że stratą. Poryczala się jak jej powiedzielismy, starali się nas wspierać. Ale nie było żadnej nachalnosci.
Zresztą pamiętam jak mówiła, że ona nienawidzi tych dobrych rad, więc chyba postępuje wg zasady, nie rób drugiemu co Tobie nie miłe
A Twojej szwagierceto gębę szarym mydlem wyszorowac!ComeToMeBaby, Iwone, ania.g, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o to to to to to....
egzaktly.
mnie wprawdzie nie powiedzieli żeby robić badania czy o obrazkach, ale tekst: "nie starajcie się- my się nie staraliśmy i się udało" skategoryzowałam jako wkurwiający. i też się popłakałam.
czuję z Tobą więź emocjonalnąSabina, iwcia77, ania.g, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to ten program o tej pseudo agnelinie joli co ma 14 dzieci
700 pieluch tygodniowoiwcia77 wrote:naraz???Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:38
iwcia77, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja tu internety przekopuje, a cala garderoba dziecia w h&m czeka
w zwiazku z tym juz mie sie odechcialo grzebac, pojade i popacze na zywo..
A z ciuchami to sama musisz ogarnąć temat na własnej skórze, a raczej na skórze młodego. My tu nie doradzimy, gusta są różne. Jedni kochają spiochy, inni ich nienawidzą.Jak to w życiu.
iwcia77, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:omg, ale tytuł programu jest "ja i moich czternaścioro dzieci"
padłam. i nie zazdroszczę. trzeba w życiu znać umiarSabina, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
trzeba poczekać na brata Andżeja - będzie wiedziałComeToMeBaby wrote:nie doczytałam. zamknęłam tego interneta jak tylko zobaczyłam że takie cuś dajom. i jeszcze porady dajom. a poniżej komentarze i prośby wstawiennictwo zobaczyłam... a ja to taka ateistka i mnie odrzuciło.
trzeba pewnie jakoś go przyswoić (poprzez wciąganie, albo zrobienie roztworu?) albo ubóstwiać poprzez wystawienie w szklanym pojemniczku na widoku, obrazek do tego, klęcznik i jazda codziennie tudzież noszenie w portfelu. a moze trzeba podzielić proszek na rozliczne części i praktykować każdy sposób oddzielnie? a nie... to pewnie trzeba do każdej praktyki osobny proszek zamawiać, w końcu gdzieś biznes trzeba ubić. bo to pewnie "co łaska" proszek.moremi, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Morek ja ich bardzo wspierałam od samego początku
rok temu przed wigilią też mieliści zabieg, bliźniaki. Strasznie to przeżyli. Pierwsza wiedziałam o pozytywnej becie, staram się być na bierzco
ale trza dodać, że.moja bratowka nie odstawia chujni, nie rzuca radami jak to mam zajść czy radzić sobie że stratą. Poryczala się jak jej powiedzielismy, starali się nas wspierać. Ale nie było żadnej nachalnosci.
Zresztą pamiętam jak mówiła, że ona nienawidzi tych dobrych rad, więc chyba postępuje wg zasady, nie rób drugiemu co Tobie nie miłe
A Twojej szwagierceto gębę szarym mydlem wyszorowac!Sabina, iwcia77, kkisia, Aasiula, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!