X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra ja tez uciekam
    dobrej nocki babki;D

iwcia77, kkisia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zmykam, ide poczytac historie o pewnym misku Wojtku :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f9ba625b41e.png

Reni, Mega, Iwone, kkisia, moremi, Aasiula, Pusurek, kapturnica, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne bobasy ale ilośc mnie przeraża...

Iwone, Aasiula, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest piękna historia
    mój pięcioletni chrześniak pokochał Wojtka i ma swojego w domu
    iwcia77 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 23:07

moremi, Bozia3, Aasiula, Pusurek, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f9ba625b41e.png
    Jakie słodkości :)

Aasiula lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 00:21

Arwena lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bede , bede ...nic sie nie zapowiada, ze cos sie wydarzy w krotkim czasie :)

Nie mów hop. Ja 14 pażdziernika byłam na ktg i też nic nie wskazywało, że to już, a w nocy dostałam skurczy i 15 urodziłam.

Mega, Iwone, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nigdy się tak nie bałam robić badań. Samego badania się nie boję :D tylko wyników :(
    Muszę odebrać jutro odpis z dzisiejszych, bo przez moje roztargnienie wywaliłam je do śmieci, a te spłonęły.

iwcia77, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Jeszcze nigdy się tak nie bałam robić badań. Samego badania się nie boję :D tylko wyników :(
    Muszę odebrać jutro odpis z dzisiejszych, bo przez moje roztargnienie wywaliłam je do śmieci, a te spłonęły.
    mysle o Tobie

Iwone, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    mysle o Tobie
    Dzięki Ewa, wiem że wszystkie mnie wspieracie <3

iwcia77, Heretyczka, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i własnie dlatego powinnaś zakończyć na pierwszym pozytywnym teście a nie szczać gdzie popadnie i panika, że wyszedł jaśniejszy
    Siedź na dupie Kapta i czekaj na poród
    Ona za 8 miesięcy urodzi i jak tylko będzie w stanie zejść z łóżka to poleci do kibelka test zrobić ;)

Iwone, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to jest piękna historia
    mój pięcioletni chrześniak pokochał Wojtka i ma swojego w domu
    Reni- wlasnie skonczylam ja czytac - wzruszylam sie na maxa- przeczytam ja Ivo :) dzieki ci wielkie <3

moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Asiula, problemem jest wlasnie to, ze ja niczego nie biore i niczego nie pije ;) A w drugim trymestrze, bylo powiedziane, ze bedzie mnie zalewc szczescie i bede kochac ludzi. Obcych nawet.
    A mnie dalej wszyscy wkurwiaja, jak leci.. Przed ciaza zwalalam to na frustracje i leki, w pierwszym trymestrze na suplement progesteronu. Teraz za 2 tygodnie zaczne 3 trymestr i dupa! Mialam sie zajebiscie czuc, miec rzut energii, wic gniazdo, sprzatac dom!

Oszukali mnie banda decydentow!
    Bo to były tylko obiecywanki cacanki, też uwierzyłam w te słówka a tu zaraz trzeba rodzić i ani słychu ani widu tej dobrej energii i humoru

Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bosz, a my wlasnie powinnismy zmienic auto. Jak sobie pomysle o Tour de Salon Samochodowy, to mi jeszcze bardziej niedobrze, bo musze wymienic moje piekne, zgrabne auto na kombiaka. A one sa wszytkie takie same i paskudne.. Wiec jesli chodzi o mnie, to ma miec zajebiscie wielki bagaznik (z tylu bedzie fotelik i hiltono-kontener kota, wiec nic innego nie wlizie) i ma byc czarny.. I najlepiej tani.
    No my też będziemy polować na nowe autko mi się podoba Citroën C4 Picasso z conajmniej 2010 roku

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Następna wymyśla. Ja w 15 dpo miałam 175 i Wojtek ma juz prawie miesiąc. Życzę więcej optymizmu świeżo zaciążonym.
    Jacw 13 dpo miałam 79 czyli prawie tak jak Kapturnica

kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Chuop jedzie znowu do Kraka za 2-3 tygodnie, wiec napadlam znowu allegro
    I szukam tego co Ania pisala- pajacy rozpinanych po calosci bez stópek. I faken, ani jednego mi nie znajduje.. Jak sie toto profesjonalnie nazywa?
    Bardzo proszę, ja u niego chyba wszystko kupię od kaftanikow po body i pośpiechy, niekoniecznie pajacyki bo nie przepadam za nimi
    http://allegro.pl/pajacyk-pajac-56-niemowlecy-spioszki-paseczki-n13-i4933605056.html?no-rwd=1#tabsContent

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Bardzo proszę, ja u niego chyba wszystko kupię od kaftanikow po body i pośpiechy, niekoniecznie pajacyki bo nie przepadam za nimi
    http://allegro.pl/pajacyk-pajac-56-niemowlecy-spioszki-paseczki-n13-i4933605056.html?no-rwd=1#tabsContent
    Sorki nie doczytałam że chcesz bez stópek

paszczakin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No my też będziemy polować na nowe autko mi się podoba Citroën C4 Picasso z conajmniej 2010 roku
    my jestesmy wierni volvo ponieważ nie ma bezpieczniejszego auta, mamy kombi, juz sprzedalismy, w Niemczech tez kupimy volvo już na niemieckich blatach

iwcia77, Dorka1979, SolarPolar, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja zadowolona na maxa, bo kupilam chłopi prezent na urodziny. Urodziny ma za 2 miechy, ale prezent by się rozszedł w tym czasie. Chłop dostanie bilet na Top Gear Live, a on jest strasznym fanem TG. Ja zresztą tez, uwielbiamy z córka Hammonda. Lubie mieć z głowy prezenty tak wcześnie i się później nie spinac, ze znowu skarpetki trzeba kupić. ;-)
    Też to oglądamy z M, więc proszę mi tu napisać w którym odcinku będzie i na wizji niech pajacyki szczeli to będę wiedziała że to Twój;)

iwcia77, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    my jestesmy wierni volvo ponieważ nie ma bezpieczniejszego auta, mamy kombi, juz sprzedalismy, w Niemczech tez kupimy volvo już na niemieckich blatach
    Zdaje się że szukałaś wózka czy o takie coś Ci chodziło?
    http://allegro.pl/raf-pol-wozek-magnum-tacka-przewijak-promocja-i4943531537.html?no-rwd=1#tabsContent

‹‹ 6567 6568 6569 6570 6571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ