35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to jest piękna historia
mój pięcioletni chrześniak pokochał Wojtka i ma swojego w domuiwcia77 wrote:ja tez zmykam, ide poczytac historie o pewnym misku Wojtku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 23:07
moremi, Bozia3, Aasiula, Pusurek, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez zmykam, ide poczytac historie o pewnym misku Wojtku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f9ba625b41e.pngAasiula lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bede , bede ...nic sie nie zapowiada, ze cos sie wydarzy w krotkim czasie
Nie mów hop. Ja 14 pażdziernika byłam na ktg i też nic nie wskazywało, że to już, a w nocy dostałam skurczy i 15 urodziłam.Mega, Iwone, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nigdy się tak nie bałam robić badań. Samego badania się nie boję
tylko wyników
Muszę odebrać jutro odpis z dzisiejszych, bo przez moje roztargnienie wywaliłam je do śmieci, a te spłonęły.
iwcia77, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Jeszcze nigdy się tak nie bałam robić badań. Samego badania się nie boję
tylko wyników
Muszę odebrać jutro odpis z dzisiejszych, bo przez moje roztargnienie wywaliłam je do śmieci, a te spłonęły.Iwone, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:i własnie dlatego powinnaś zakończyć na pierwszym pozytywnym teście a nie szczać gdzie popadnie i panika, że wyszedł jaśniejszy
Siedź na dupie Kapta i czekaj na poródIwone, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Asiula, problemem jest wlasnie to, ze ja niczego nie biore i niczego nie pije
A w drugim trymestrze, bylo powiedziane, ze bedzie mnie zalewc szczescie i bede kochac ludzi. Obcych nawet.
A mnie dalej wszyscy wkurwiaja, jak leci.. Przed ciaza zwalalam to na frustracje i leki, w pierwszym trymestrze na suplement progesteronu. Teraz za 2 tygodnie zaczne 3 trymestr i dupa! Mialam sie zajebiscie czuc, miec rzut energii, wic gniazdo, sprzatac dom!
Oszukali mnie banda decydentow!Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Bosz, a my wlasnie powinnismy zmienic auto. Jak sobie pomysle o Tour de Salon Samochodowy, to mi jeszcze bardziej niedobrze, bo musze wymienic moje piekne, zgrabne auto na kombiaka. A one sa wszytkie takie same i paskudne.. Wiec jesli chodzi o mnie, to ma miec zajebiscie wielki bagaznik (z tylu bedzie fotelik i hiltono-kontener kota, wiec nic innego nie wlizie) i ma byc czarny.. I najlepiej tani.
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Następna wymyśla. Ja w 15 dpo miałam 175 i Wojtek ma juz prawie miesiąc. Życzę więcej optymizmu świeżo zaciążonym.
kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Chuop jedzie znowu do Kraka za 2-3 tygodnie, wiec napadlam znowu allegro
I szukam tego co Ania pisala- pajacy rozpinanych po calosci bez stópek. I faken, ani jednego mi nie znajduje.. Jak sie toto profesjonalnie nazywa?
http://allegro.pl/pajacyk-pajac-56-niemowlecy-spioszki-paseczki-n13-i4933605056.html?no-rwd=1#tabsContent -
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Bardzo proszę, ja u niego chyba wszystko kupię od kaftanikow po body i pośpiechy, niekoniecznie pajacyki bo nie przepadam za nimi
http://allegro.pl/pajacyk-pajac-56-niemowlecy-spioszki-paseczki-n13-i4933605056.html?no-rwd=1#tabsContentpaszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:No my też będziemy polować na nowe autko mi się podoba Citroën C4 Picasso z conajmniej 2010 roku
iwcia77, Dorka1979, SolarPolar, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja zadowolona na maxa, bo kupilam chłopi prezent na urodziny. Urodziny ma za 2 miechy, ale prezent by się rozszedł w tym czasie. Chłop dostanie bilet na Top Gear Live, a on jest strasznym fanem TG. Ja zresztą tez, uwielbiamy z córka Hammonda. Lubie mieć z głowy prezenty tak wcześnie i się później nie spinac, ze znowu skarpetki trzeba kupić.
iwcia77, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:my jestesmy wierni volvo ponieważ nie ma bezpieczniejszego auta, mamy kombi, juz sprzedalismy, w Niemczech tez kupimy volvo już na niemieckich blatach
http://allegro.pl/raf-pol-wozek-magnum-tacka-przewijak-promocja-i4943531537.html?no-rwd=1#tabsContent