X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra ja tez uciekam
    dobrej nocki babki;D

iwcia77, kkisia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zmykam, ide poczytac historie o pewnym misku Wojtku :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f9ba625b41e.png

Reni, Mega, Iwone, kkisia, moremi, Aasiula, Pusurek, kapturnica, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne bobasy ale ilośc mnie przeraża...

Iwone, Aasiula, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest piękna historia
    mój pięcioletni chrześniak pokochał Wojtka i ma swojego w domu
    iwcia77 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 23:07

moremi, Bozia3, Aasiula, Pusurek, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f9ba625b41e.png
    Jakie słodkości :)

Aasiula lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 00:21

Arwena lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bede , bede ...nic sie nie zapowiada, ze cos sie wydarzy w krotkim czasie :)

Nie mów hop. Ja 14 pażdziernika byłam na ktg i też nic nie wskazywało, że to już, a w nocy dostałam skurczy i 15 urodziłam.

Mega, Iwone, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nigdy się tak nie bałam robić badań. Samego badania się nie boję :D tylko wyników :(
    Muszę odebrać jutro odpis z dzisiejszych, bo przez moje roztargnienie wywaliłam je do śmieci, a te spłonęły.

iwcia77, kkisia, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Jeszcze nigdy się tak nie bałam robić badań. Samego badania się nie boję :D tylko wyników :(
    Muszę odebrać jutro odpis z dzisiejszych, bo przez moje roztargnienie wywaliłam je do śmieci, a te spłonęły.
    mysle o Tobie

Iwone, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    mysle o Tobie
    Dzięki Ewa, wiem że wszystkie mnie wspieracie <3

iwcia77, Heretyczka, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i własnie dlatego powinnaś zakończyć na pierwszym pozytywnym teście a nie szczać gdzie popadnie i panika, że wyszedł jaśniejszy
    Siedź na dupie Kapta i czekaj na poród
    Ona za 8 miesięcy urodzi i jak tylko będzie w stanie zejść z łóżka to poleci do kibelka test zrobić ;)

Iwone, iwcia77, kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to jest piękna historia
    mój pięcioletni chrześniak pokochał Wojtka i ma swojego w domu
    Reni- wlasnie skonczylam ja czytac - wzruszylam sie na maxa- przeczytam ja Ivo :) dzieki ci wielkie <3

moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Asiula, problemem jest wlasnie to, ze ja niczego nie biore i niczego nie pije ;) A w drugim trymestrze, bylo powiedziane, ze bedzie mnie zalewc szczescie i bede kochac ludzi. Obcych nawet.
    A mnie dalej wszyscy wkurwiaja, jak leci.. Przed ciaza zwalalam to na frustracje i leki, w pierwszym trymestrze na suplement progesteronu. Teraz za 2 tygodnie zaczne 3 trymestr i dupa! Mialam sie zajebiscie czuc, miec rzut energii, wic gniazdo, sprzatac dom!

Oszukali mnie banda decydentow!
    Bo to były tylko obiecywanki cacanki, też uwierzyłam w te słówka a tu zaraz trzeba rodzić i ani słychu ani widu tej dobrej energii i humoru

Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bosz, a my wlasnie powinnismy zmienic auto. Jak sobie pomysle o Tour de Salon Samochodowy, to mi jeszcze bardziej niedobrze, bo musze wymienic moje piekne, zgrabne auto na kombiaka. A one sa wszytkie takie same i paskudne.. Wiec jesli chodzi o mnie, to ma miec zajebiscie wielki bagaznik (z tylu bedzie fotelik i hiltono-kontener kota, wiec nic innego nie wlizie) i ma byc czarny.. I najlepiej tani.
    No my też będziemy polować na nowe autko mi się podoba Citroën C4 Picasso z conajmniej 2010 roku

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Następna wymyśla. Ja w 15 dpo miałam 175 i Wojtek ma juz prawie miesiąc. Życzę więcej optymizmu świeżo zaciążonym.
    Jacw 13 dpo miałam 79 czyli prawie tak jak Kapturnica

kapturnica, moremi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Chuop jedzie znowu do Kraka za 2-3 tygodnie, wiec napadlam znowu allegro
    I szukam tego co Ania pisala- pajacy rozpinanych po calosci bez stópek. I faken, ani jednego mi nie znajduje.. Jak sie toto profesjonalnie nazywa?
    Bardzo proszę, ja u niego chyba wszystko kupię od kaftanikow po body i pośpiechy, niekoniecznie pajacyki bo nie przepadam za nimi
    http://allegro.pl/pajacyk-pajac-56-niemowlecy-spioszki-paseczki-n13-i4933605056.html?no-rwd=1#tabsContent

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Bardzo proszę, ja u niego chyba wszystko kupię od kaftanikow po body i pośpiechy, niekoniecznie pajacyki bo nie przepadam za nimi
    http://allegro.pl/pajacyk-pajac-56-niemowlecy-spioszki-paseczki-n13-i4933605056.html?no-rwd=1#tabsContent
    Sorki nie doczytałam że chcesz bez stópek

paszczakin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No my też będziemy polować na nowe autko mi się podoba Citroën C4 Picasso z conajmniej 2010 roku
    my jestesmy wierni volvo ponieważ nie ma bezpieczniejszego auta, mamy kombi, juz sprzedalismy, w Niemczech tez kupimy volvo już na niemieckich blatach

iwcia77, Dorka1979, SolarPolar, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 01:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja zadowolona na maxa, bo kupilam chłopi prezent na urodziny. Urodziny ma za 2 miechy, ale prezent by się rozszedł w tym czasie. Chłop dostanie bilet na Top Gear Live, a on jest strasznym fanem TG. Ja zresztą tez, uwielbiamy z córka Hammonda. Lubie mieć z głowy prezenty tak wcześnie i się później nie spinac, ze znowu skarpetki trzeba kupić. ;-)
    Też to oglądamy z M, więc proszę mi tu napisać w którym odcinku będzie i na wizji niech pajacyki szczeli to będę wiedziała że to Twój;)

iwcia77, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    my jestesmy wierni volvo ponieważ nie ma bezpieczniejszego auta, mamy kombi, juz sprzedalismy, w Niemczech tez kupimy volvo już na niemieckich blatach
    Zdaje się że szukałaś wózka czy o takie coś Ci chodziło?
    http://allegro.pl/raf-pol-wozek-magnum-tacka-przewijak-promocja-i4943531537.html?no-rwd=1#tabsContent

‹‹ 6567 6568 6569 6570 6571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ