35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kuruj sie, miodek, syrop z cebuli, cieple mleko i marsz do wyrka sie wygrzewac !gretka wrote:Bry miejmy nadzieje
u mnie chyba zaczyna sie zapalenie oskrzeli - kaszle jak zawodowy palacz....
Kapta bez nerwacji
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyśmy się z Asiulą nic a nic nie dogadały z żyrafą...za niedługo wracam do pepy kocham ją. Córka mi ostatnio kupiła pepe miękką se jom przytulam czasem.
Dobrego dnia i do wieczora.
nick nieaktualny, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dorbie nie gadaj ze ty tez
To juz kurna przegiecie 3 naraz
Teraz to juz foch for ever
Ide do kartona
to ja Ci mowie, ze bedzie jeszcze 4 kropa do pary. jakby nie bylo cztery porody byly zaplanowane na porod w styczniu, nie?
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ale asiula to chyba ma lame w awatarku ...yyyypeppapig wrote:Myśmy się z Asiulą nic a nic nie dogadały z żyrafą...za niedługo wracam do pepy kocham ją. Córka mi ostatnio kupiła pepe miękką se jom przytulam czasem.
Dobrego dnia i do wieczora.
albo jakiego wielblada...
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to moze ja tez z jakas dobra nowina polece od rana
:
nie mam chlamydii i streptococco
hurra!
nick nieaktualny, Reni, Mega, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, gretka, Iwone, Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy też my też! Ale ja jestem fanka Jamesa May'aPusurek wrote:A ja zadowolona na maxa, bo kupilam chłopi prezent na urodziny. Urodziny ma za 2 miechy, ale prezent by się rozszedł w tym czasie. Chłop dostanie bilet na Top Gear Live, a on jest strasznym fanem TG. Ja zresztą tez, uwielbiamy z córka Hammonda. Lubie mieć z głowy prezenty tak wcześnie i się później nie spinac, ze znowu skarpetki trzeba kupić.

nick nieaktualny, Mega, kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mój chrześniak (5lat) pół wieczoru przepłakał
i na koniec pytanie "a ja myslałem ze Piotlek wezmie wojtka do domu. Dlacego go zostawił?"
polecam dokument https://www.youtube.com/watch?v=2vgrsF_b-C4iwcia77 wrote:Reni- wlasnie skonczylam ja czytac - wzruszylam sie na maxa- przeczytam ja Ivo
dzieki ci wielkie 
iwcia77, kapturnica, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Dorbie! Ale nius!!!!! Z szalem radości zaczekam do bety
robisz dzis? 
Ps. Witam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 08:55
malgos741, nick nieaktualny, Mega, Bliska 77, moremi, gretka, Iwone, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
hello dziewczynki

Trzymam kciuki za wszystkie co dziś robią wyniku
Dorbi i ty tak z nienacka?
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, gretka, Iwone, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Cześć dziewczyny.
Ależ super wiadomości z rańca- Dorbie gratulejszyn:)
Kapturnica kciuki zaciśnięte, dziewczyny pocieszają ale każda na Twoim miejscu miałaby sraczkę (przynajmniej ja).
Iwone trzymam kciuki.
Byłam wczoraj z przyjaciółką na plotach i chyba ze 4 ciężarne naliczyłam, wysyp jaki czy co??? Ale ogólnie super było, mogłam w końcu komuś posmęcić, wypłakać się w mankiet itd. Ale czy ona zrozumie, jeśli w każdą ze swoich ciąż zachodziła jak tylko pomyślała, że chce? Ma dwoje dzieci chłopca i dziewczynkę, sielanka nie? No i gadamy tak sobie w końcu o dupie maryni a ona do mnie z tekstem, że ostatnio się wystraszyła bo była w ciąży urojonej (nie planują więcej dzieci). Zawsze może oddać mi;)
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Bliska 77, kapturnica, gretka, Iwone, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość