35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:Bry miejmy nadzieje
u mnie chyba zaczyna sie zapalenie oskrzeli - kaszle jak zawodowy palacz....
Kapta bez nerwacjikkisia, Mega, kapturnica, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyśmy się z Asiulą nic a nic nie dogadały z żyrafą...za niedługo wracam do pepy kocham ją. Córka mi ostatnio kupiła pepe miękką se jom przytulam czasem.
Dobrego dnia i do wieczora.kkisia, iwcia77, Mega, moremi, kapturnica, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Dorbie nie gadaj ze ty tez
To juz kurna przegiecie 3 naraz
Teraz to juz foch for ever
Ide do kartona
to ja Ci mowie, ze bedzie jeszcze 4 kropa do pary. jakby nie bylo cztery porody byly zaplanowane na porod w styczniu, nie?kkisia, iwcia77, Sabina, Mega, moremi, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Myśmy się z Asiulą nic a nic nie dogadały z żyrafą...za niedługo wracam do pepy kocham ją. Córka mi ostatnio kupiła pepe miękką se jom przytulam czasem.
Dobrego dnia i do wieczora.albo jakiego wielblada...
kkisia, Mega, kapturnica, peppapig, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja zadowolona na maxa, bo kupilam chłopi prezent na urodziny. Urodziny ma za 2 miechy, ale prezent by się rozszedł w tym czasie. Chłop dostanie bilet na Top Gear Live, a on jest strasznym fanem TG. Ja zresztą tez, uwielbiamy z córka Hammonda. Lubie mieć z głowy prezenty tak wcześnie i się później nie spinac, ze znowu skarpetki trzeba kupić.
kkisia, Mega, kapturnica, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mój chrześniak (5lat) pół wieczoru przepłakał
i na koniec pytanie "a ja myslałem ze Piotlek wezmie wojtka do domu. Dlacego go zostawił?"
polecam dokument https://www.youtube.com/watch?v=2vgrsF_b-C4iwcia77 wrote:Reni- wlasnie skonczylam ja czytac - wzruszylam sie na maxa- przeczytam ja Ivodzieki ci wielkie
iwcia77, kapturnica, moremi, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hello dziewczynki
Trzymam kciuki za wszystkie co dziś robią wyniku
Dorbi i ty tak z nienacka?iwcia77, kkisia, Sabina, Mega, gretka, Iwone, dorbie, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć dziewczyny.
Ależ super wiadomości z rańca- Dorbie gratulejszyn:)
Kapturnica kciuki zaciśnięte, dziewczyny pocieszają ale każda na Twoim miejscu miałaby sraczkę (przynajmniej ja).
Iwone trzymam kciuki.
Byłam wczoraj z przyjaciółką na plotach i chyba ze 4 ciężarne naliczyłam, wysyp jaki czy co??? Ale ogólnie super było, mogłam w końcu komuś posmęcić, wypłakać się w mankiet itd. Ale czy ona zrozumie, jeśli w każdą ze swoich ciąż zachodziła jak tylko pomyślała, że chce? Ma dwoje dzieci chłopca i dziewczynkę, sielanka nie? No i gadamy tak sobie w końcu o dupie maryni a ona do mnie z tekstem, że ostatnio się wystraszyła bo była w ciąży urojonej (nie planują więcej dzieci). Zawsze może oddać mi;)
kkisia, iwcia77, Sabina, Mega, Bliska 77, kapturnica, gretka, Iwone, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość