35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:mój chrześniak (5lat) pół wieczoru przepłakał
i na koniec pytanie "a ja myslałem ze Piotlek wezmie wojtka do domu. Dlacego go zostawił?"
polecam dokument https://www.youtube.com/watch?v=2vgrsF_b-C4
obejrze na pewno tylko nie teraz , bo trwa godzinke , ale dzis wieczorkiem zobaczeArwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:My też my też! Ale ja jestem fanka Jamesa May'a
ja uwielbiam ich wszystkich!
Dorbie ale info zapodalas tak delikatnie, gratulacje! To która następna? Bo ja zaklepujemy ten cykldajecie dziewczyny nadzieje ze ten rok bedzie obfity w ciąże i szczęśliwe porody, wiec bardzo prosze bez marudzenia i czarnych mysli (Kapta to do ciebie!)
kkisia, Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77, Mango, dorbie, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mnie w kroku uwierająsandra80 wrote:odnośnie pajacy to ja lubię takie rozpinane po całej długości ze stópkami tylko zawsze rozmiar większe
Mega, Sabina, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, Aasiula, Bursztyn, Arwena lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hello!
Czy ktos tu przyjmuje zielone kropki jeszcze?
Piękny ciążowy styczeńSabina, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77, gretka, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:Bry
Laski kciuki zapewnione
Kapta czasami przeginaszkiedys tez latalas na bete co 2 dni ?
Wdech wydech , tylko spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 09:16
Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, gretka, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
witajcie
baby alez sie rozkrecacie! super!
mocno trzymam kciuki za oczekujace na wynik bety i rowniez czekam z niecierpliwoscia razem z WamiMega, kkisia, Sabina, kapturnica, iwcia77, gretka, Aasiula, Bursztyn, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dorbie
Piękny ciążowy styczeńkkisia, moremi, Sabina, kapturnica, iwcia77, Bliska 77, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ominęłam, dwie strony, wchodze a tu gratulacje..
To się musiałam cofnąć!!!
Dorbie, yeeeeeeeee!!!!!
Gratulejszyn!!!!!!
Ale super))))))))))))))))
moremi, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741, gretka, Bliska 77, Iwone, dorbie, kkisia, Aasiula, Arwena, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dobra laski mam pierwszy sygnal ,ze moze bedzie dobrze.Moja malizna chyba nie toleruje kawy..Mdli mnie i podciaga po niej..A taka byla dobra w smaku
W gebie mam jak w trampku..
Co do badania..Wchodze , trafiam na jakas dziunie Juz wkurw mnie łapie.Nie znosze dziuniek.Na dzien dobry bym jej za wyglad naklepałaAle chuj tam siadam oglada mi zyły to mowie kłuj pani z lewej bo tam zyła jedyna..Ona ja tu pielegniarka jestem i wiem gdzie mam kłuc.Mówie ok..Chyba mi na złośc wyszukuje cienizne na prawej wbija sie i mowii.Nie ma pani racji krew pobiore z tej..Podkłada probówke a tam pare kropek..Zmienia fiolke kreci ta igła ,a mnie jawnie zaczyna to bolec Wiem mowie wez kobieto wyciag te igłe bo cie zaraz pociagne..Przeciez mi pani zaraz sie do łokcia przewierci!! Ona oko do góry bez słowa wyciaga ig le zakleja palsterek..Bierze sie za druga reke , dlonie ma jak w febrze..Pokazuje jej paluchem na kropke z przedwczoraj i mówie to ta żyła..Mruczy cos pizda pod nosem ale bez szemrania wkłuwa sie..Podkłada probówke krew ładnie leci...Nie wytrzymuje i mówie no tak pani pielegniara wie co robi a ja wiem jakie sa moje żyły..Na przyszłośc czasem warto pacjenta posłuchać a nie kaleczyc go..Do widzenia i wyszłam..Laska ani me ani be..
moremi, Sabina, Mega, Elfik, iwcia77, Mango, malgos741, gretka, Bliska 77, Iwone, dorbie, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn, gosia7122, Arwena, Parka, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Elfik, a ten suwaczek ciążowy to nawiązanie do rzygania tęczą?
I powiedziałaś już mężowi?kapturnica, Sabina, Elfik, Mega, iwcia77, Bliska 77, kkisia, Aasiula, Bursztyn, Arwena, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam
Dorbie, płyniesz na zielonej fali
A czy wiecie co oznacza skrót na drzwiach K+M+B ? Koperta musi być
Miłego dnia.kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, Iwone, gretka, Bliska 77, dorbie, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Wiecie, nie wierzyłam za bardzo jak zobaczyłam swój test, bo było przed terminem @, a większość ciąż idzie z okresem...
smutne ale prawdziwe
ale potem taki spokój mnie ogarnął
bedzie co ma być
nie mam wpływu
a potem to już w zasadzie jestem dobrej myśli
i uwierzcie, nawet się nie denerwuje..
Polecam każdej zajść jak już odłoży starania na czas nieokreślony..
Szok chroni przed nerwami)))))))
Natomiast nie polecam zachodzenia w parze
Kazdy życzy dobrej bety Kapci.. a potem i Elfikowi też..
Większość wpisów tak wygląda..
Czuję się na doczepkę...kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741, gretka, ania.g, dorbie, kkisia, Aasiula, gosia7122, Arwena, Parka, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Wiecie, nie wierzyłam za bardzo jak zobaczyłam swój test, bo było przed terminem @, a większość ciąż idzie z okresem...
smutne ale prawdziwe
ale potem taki spokój mnie ogarnął
bedzie co ma być
nie mam wpływu
a potem to już w zasadzie jestem dobrej myśli
i uwierzcie, nawet się nie denerwuje..
Polecam każdej zajść jak już odłoży starania na czas nieokreślony..
Szok chroni przed nerwami)))))))
Natomiast nie polecam zachodzenia w parze
Kazdy życzy dobrej bety Kapci.. a potem i Elfikowi też..
Większość wpisów tak wygląda..
Czuję się na doczepkę...moremi, Mega, iwcia77, malgos741, gretka, ania.g, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość