X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleksy wyciagnąl kopyta..wlasnie mówia w tvn

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Wiecie, nie wierzyłam za bardzo jak zobaczyłam swój test, bo było przed terminem @, a większość ciąż idzie z okresem...
    smutne ale prawdziwe

ale potem taki spokój mnie ogarnął
    bedzie co ma być
    nie mam wpływu

a potem to już w zasadzie jestem dobrej myśli
    i uwierzcie, nawet się nie denerwuje..
    Polecam każdej zajść jak już odłoży starania na czas nieokreślony..
    Szok chroni przed nerwami :))))))))

Natomiast nie polecam zachodzenia w parze
    Kazdy życzy dobrej bety Kapci.. a potem i Elfikowi też..
    Większość wpisów tak wygląda..
    Czuję się na doczepkę...:(
    Wiesz, chyba Ci naklepię.
    Kapta dostaje takie życzenia, bo panikuje okrutnie. Ty - ostoja spokojności, kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora, więc co mamy Cię dodatkowo nakręcać?
    Ogarnij się, bo ja wiem, że będzie dobrze i Twój gin pierdoli od rzeczy, jeżeli powiedział, że betę masz niską. Powinien też łomot dostać, że nie wyjaśnil, że beta wskazuje na wczesną ciążę. A niską to on ma pewnie żonę. I grubą. I brzydką.

kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, Reni, malgos741, Iwone, Elfik, gretka, Bliska 77, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn, gosia7122, Arwena, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi to dlatego że Kapta bardziej panikuje ;-) i jest glosniejsza ;-)

kapturnica, Mega, iwcia77, malgos741, Iwone, Elfik, gretka, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak panikuje??Od wczorajszego zjeba siedze cicho jak mysz pod miotła..Ale przy odbiorze wyników paniken załapen.. ;)

Sabina, iwcia77, malgos741, Mega, moremi, Iwone, Elfik, gretka, Bliska 77, kkisia, Aasiula, gosia7122, Arwena, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam tutaj, bo Tu tylko Was zastać można...
    Ewik, Kapciu tak bardzo się cieszę, nie umiem nawet ubrać w słowa tego co poczułam jak się dowedziałam:-) :-) życzę spokoju, uśmiechu, i wszelkich dobrych dolegliwości ciążowych, a za 9mies, przespanych nocy, i jeszcze więcej uśmiechu:-D :-D :-D

My w szpitalu do poniedziałku,może mi dadzą dzisiaj Kosię podtrzymać, za dużo kabli i każą siadać a ja nie bardzo dam rady..zobaczymy..

Buziaczki i powodzenia nie wpadania w histerię ciężarówkową :-D :-P :-D :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 09:27

Reni, kapturnica, iwcia77, malgos741, Elfik, ania.g, kkisia, Aasiula, Arwena, Parka, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfiku kochany! Powiem tylko tyle, ale pierdolisz! ;) wiecej nie napisze, bo Moremi już wszystko napisała ;)

moremi, kapturnica, iwcia77, Sabina, Elfik, gretka, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sensie kosiarkę? to jakieś jej zdrobnienie? ale kosiarka w szpitalu? bez sensu O.o
    Malenq wrote:

My w szpitalu do poniedziałku,może mi dadzą dzisiaj Kosię podtrzymać, za dużo kabli i każą siadać a ja nie bardzo dam rady..zobaczymy..

Mega, moremi, Malenq, Bliska 77, paszczakin, kkisia, Aasiula, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No jak panikuje??Od wczorajszego zjeba siedze cicho jak mysz pod miotła..Ale przy odbiorze wyników paniken załapen.. ;)
    Biedne to twoje dziecko, 9 miesięcy z taka nerwowa kobieta musi wytrzymać ;)

moremi, Reni, kapturnica, iwcia77, Elfik, gretka, Bliska 77, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Elfik, a ten suwaczek ciążowy to nawiązanie do rzygania tęczą?
    I powiedziałaś już mężowi?

nie, moje życie nie kręci się wokół zrobienia na złość komukolwiek ;)
    :))))))))))))))))))))))))))

może powiem tak - nawet po długim ulewnym deszczu oprócz kałuż może się pojawić piękną niespodziewana tęcza? :)

A nie, nie powiedziałam.
    Załatwiam opiekę dla Idy na sobotę wieczór, znajduje fajny lokal z widokiem na miasto, test do pudełka i będzie gift i suprise..

chciałabym wtedy wyglądać godnie jako matka przyszłej dwójki..
    która wygląda jakby sobie z tym miała poradzić..;)
    chwilowo wyglądam słabo walcząc z rzeczywistością
    :)))))))))))))))))))

o pierwszej ciąży informacja została zapodana słabo, mąż nie ogarniał tematu, a potem mnie zapisał na aborcję ...:))))))))))))))))))))))))))

Mega, kapturnica, Sabina, malgos741, Bliska 77, paszczakin, kkisia, Aasiula, Arwena, Parka, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w sensie kosiarkę? to jakieś jej zdrobnienie? ale kosiarka w szpitalu? bez sensu O.o
    Konstancja ;)

Malenq, iwcia77, Elfik, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Biedne to twoje dziecko, 9 miesięcy z taka nerwowa kobieta musi wytrzymać ;)
    Poczekam..I ci kurwa to wypomne jak zajdziesz ;)

Mega, moremi, malgos741, Elfik, gretka, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reni jestes boska, uwielbiam cie! :D

Reni, paszczakin, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nie, moje życie nie kręci się wokół zrobienia na złość komukolwiek ;)
    :))))))))))))))))))))))))))

może powiem tak - nawet po długim ulewnym deszczu oprócz kałuż może się pojawić piękną niespodziewana tęcza? :)

A nie, nie powiedziałam.
    Załatwiam opiekę dla Idy na sobotę wieczór, znajduje fajny lokal z widokiem na miasto, test do pudełka i będzie gift i suprise..

o pierwszej ciąży informacja została zapodana słabo, mąż nie ogarniał tematu, a potem mnie zapisał na aborcję ...:))))))))))))))))))))))))))
    Tak bez fajerwerków? Nuda. Nie tego się spodziewałam.
    ;)

Ale jak to aborcję? Opowiadaj!

Mega, Reni, gretka, paszczakin, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pff.... tak zwyczajnie go poinforumjesz? od razu się domyśli, że coś jest na rzeczy

weź mu lepiej poleconym wyślij pozew do sądu o przyznanie alimentów ;-)
    Elfik wrote:
    A nie, nie powiedziałam.

moremi, kapturnica, Mega, Elfik, Bliska 77, gretka, kkisia, iwcia77, Aasiula, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Poczekam..I ci kurwa to wypomne jak zajdziesz ;)
    TRZYMAM CIE ZA SŁOWO! ;)

kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem wiem ale przeczytałam w stopce że na walentynki posypią się fasolinki i mnie zemdliło ;-)
    kapturnica wrote:
    Konstancja ;)

moremi, iwcia77, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Konstancja ;)
    piekne imie! takie szlacheckie :)

Elfik, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tak bez fajerwerków? Nuda. Nie tego się spodziewałam.
    ;)

Ale jak to aborcję? Opowiadaj!
    No właśnie tez czuje pewien niedosyt....
    Ja swojemu na powiadomienia kupiłam małe skarpetki, testu by nie załapał, ale i tak informacja oczy - mózg krążyła po stopach zanim dotarła tam gdzie trzeba ;)

moremi, Elfik, Bliska 77, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, SolarPolar lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak na marginesie ..po chuj to dawać takie imiona dzieciom jak potem rodzice je kaleczą

Mega, moremi, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Aasiula, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiesz, chyba Ci naklepię.
    Kapta dostaje takie życzenia, bo panikuje okrutnie. Ty - ostoja spokojności, kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora, więc co mamy Cię dodatkowo nakręcać?
    Ogarnij się, bo ja wiem, że będzie dobrze i Twój gin pierdoli od rzeczy, jeżeli powiedział, że betę masz niską. Powinien też łomot dostać, że nie wyjaśnil, że beta wskazuje na wczesną ciążę. A niską to on ma pewnie żonę. I grubą. I brzydką.

A kocham cię zarośnięty piracie!
    A żona na pewno mu nie daje!!!!

:))))))))))

Moremi, jakkolwiek głupio to brzmi, nie miałam siły na przeżycie rozczarowania..
    wolałam się przyjemnie zdziwić.
    jakoś ostatnio się nazbierało trochę różnych rzeczy.. :(

Ale naprawdę potem poczułam luz i spokój
    o dziwo bo w tym cyklu brałam silny antybiotyk, przeciwbólowe, ketonal, od nadczynności ręce mi się trzęsą jak zatwardziałemu alkoholikowi...

jak ta komórka to przeszła, to kurwa jest z tytanu i nic jej nie ruszy...

a wspominałam o codziennych kąpielach we wrzątku?
    ;)
    no...

kapturnica, Mega, moremi, Iwone, malgos741, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, caffe, gosia7122, Arwena, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 6571 6572 6573 6574 6575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ