35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Wiecie, nie wierzyłam za bardzo jak zobaczyłam swój test, bo było przed terminem @, a większość ciąż idzie z okresem...
smutne ale prawdziwe
ale potem taki spokój mnie ogarnął
bedzie co ma być
nie mam wpływu
a potem to już w zasadzie jestem dobrej myśli
i uwierzcie, nawet się nie denerwuje..
Polecam każdej zajść jak już odłoży starania na czas nieokreślony..
Szok chroni przed nerwami)))))))
Natomiast nie polecam zachodzenia w parze
Kazdy życzy dobrej bety Kapci.. a potem i Elfikowi też..
Większość wpisów tak wygląda..
Czuję się na doczepkę...
Kapta dostaje takie życzenia, bo panikuje okrutnie. Ty - ostoja spokojności, kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora, więc co mamy Cię dodatkowo nakręcać?
Ogarnij się, bo ja wiem, że będzie dobrze i Twój gin pierdoli od rzeczy, jeżeli powiedział, że betę masz niską. Powinien też łomot dostać, że nie wyjaśnil, że beta wskazuje na wczesną ciążę. A niską to on ma pewnie żonę. I grubą. I brzydką.kapturnica, Mega, Sabina, iwcia77, Reni, malgos741, Iwone, Elfik, gretka, Bliska 77, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn, gosia7122, Arwena, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
No jak panikuje??Od wczorajszego zjeba siedze cicho jak mysz pod miotła..Ale przy odbiorze wyników paniken załapen..
Sabina, iwcia77, malgos741, Mega, moremi, Iwone, Elfik, gretka, Bliska 77, kkisia, Aasiula, gosia7122, Arwena, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWpadam tutaj, bo Tu tylko Was zastać można...
Ewik, Kapciu tak bardzo się cieszę, nie umiem nawet ubrać w słowa tego co poczułam jak się dowedziałam:-)życzę spokoju, uśmiechu, i wszelkich dobrych dolegliwości ciążowych, a za 9mies, przespanych nocy, i jeszcze więcej uśmiechu:-D
My w szpitalu do poniedziałku,może mi dadzą dzisiaj Kosię podtrzymać, za dużo kabli i każą siadać a ja nie bardzo dam rady..zobaczymy..
Buziaczki i powodzenia nie wpadania w histerię ciężarówkowąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 09:27
Reni, kapturnica, iwcia77, malgos741, Elfik, ania.g, kkisia, Aasiula, Arwena, Parka, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Elfiku kochany! Powiem tylko tyle, ale pierdolisz!
wiecej nie napisze, bo Moremi już wszystko napisała
moremi, kapturnica, iwcia77, Sabina, Elfik, gretka, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
w sensie kosiarkę? to jakieś jej zdrobnienie? ale kosiarka w szpitalu? bez sensuMalenq wrote:
My w szpitalu do poniedziałku,może mi dadzą dzisiaj Kosię podtrzymać, za dużo kabli i każą siadać a ja nie bardzo dam rady..zobaczymy..Mega, moremi, Malenq, Bliska 77, paszczakin, kkisia, Aasiula, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No jak panikuje??Od wczorajszego zjeba siedze cicho jak mysz pod miotła..Ale przy odbiorze wyników paniken załapen..
moremi, Reni, kapturnica, iwcia77, Elfik, gretka, Bliska 77, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Elfik, a ten suwaczek ciążowy to nawiązanie do rzygania tęczą?
I powiedziałaś już mężowi?
nie, moje życie nie kręci się wokół zrobienia na złość komukolwiek
)))))))))))))))))))))))))
może powiem tak - nawet po długim ulewnym deszczu oprócz kałuż może się pojawić piękną niespodziewana tęcza?
A nie, nie powiedziałam.
Załatwiam opiekę dla Idy na sobotę wieczór, znajduje fajny lokal z widokiem na miasto, test do pudełka i będzie gift i suprise..
chciałabym wtedy wyglądać godnie jako matka przyszłej dwójki..
która wygląda jakby sobie z tym miała poradzić..
chwilowo wyglądam słabo walcząc z rzeczywistością
))))))))))))))))))
o pierwszej ciąży informacja została zapodana słabo, mąż nie ogarniał tematu, a potem mnie zapisał na aborcję ...)))))))))))))))))))))))))
Mega, kapturnica, Sabina, malgos741, Bliska 77, paszczakin, kkisia, Aasiula, Arwena, Parka, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w sensie kosiarkę? to jakieś jej zdrobnienie? ale kosiarka w szpitalu? bez sensu
Reni, paszczakin, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:nie, moje życie nie kręci się wokół zrobienia na złość komukolwiek
)))))))))))))))))))))))))
może powiem tak - nawet po długim ulewnym deszczu oprócz kałuż może się pojawić piękną niespodziewana tęcza?
A nie, nie powiedziałam.
Załatwiam opiekę dla Idy na sobotę wieczór, znajduje fajny lokal z widokiem na miasto, test do pudełka i będzie gift i suprise..
))))))))))))))))))
o pierwszej ciąży informacja została zapodana słabo, mąż nie ogarniał tematu, a potem mnie zapisał na aborcję ...)))))))))))))))))))))))))
Ale jak to aborcję? Opowiadaj!Mega, Reni, gretka, paszczakin, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pff.... tak zwyczajnie go poinforumjesz? od razu się domyśli, że coś jest na rzeczy
weź mu lepiej poleconym wyślij pozew do sądu o przyznanie alimentów
Elfik wrote:A nie, nie powiedziałam.
))))))))))))))))))
moremi, kapturnica, Mega, Elfik, Bliska 77, gretka, kkisia, iwcia77, Aasiula, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Poczekam..I ci kurwa to wypomne jak zajdziesz
kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
no wiem wiem ale przeczytałam w stopce że na walentynki posypią się fasolinki i mnie zemdliło
kapturnica wrote:Konstancjamoremi, iwcia77, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Tak bez fajerwerków? Nuda. Nie tego się spodziewałam.
Ale jak to aborcję? Opowiadaj!
Ja swojemu na powiadomienia kupiłam małe skarpetki, testu by nie załapał, ale i tak informacja oczy - mózg krążyła po stopach zanim dotarła tam gdzie trzebamoremi, Elfik, Bliska 77, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wiesz, chyba Ci naklepię.
Kapta dostaje takie życzenia, bo panikuje okrutnie. Ty - ostoja spokojności, kwiat lotosu na jebanej tafli jeziora, więc co mamy Cię dodatkowo nakręcać?
Ogarnij się, bo ja wiem, że będzie dobrze i Twój gin pierdoli od rzeczy, jeżeli powiedział, że betę masz niską. Powinien też łomot dostać, że nie wyjaśnil, że beta wskazuje na wczesną ciążę. A niską to on ma pewnie żonę. I grubą. I brzydką.
A kocham cię zarośnięty piracie!
A żona na pewno mu nie daje!!!!
)))))))))
Moremi, jakkolwiek głupio to brzmi, nie miałam siły na przeżycie rozczarowania..
wolałam się przyjemnie zdziwić.
jakoś ostatnio się nazbierało trochę różnych rzeczy..
Ale naprawdę potem poczułam luz i spokój
o dziwo bo w tym cyklu brałam silny antybiotyk, przeciwbólowe, ketonal, od nadczynności ręce mi się trzęsą jak zatwardziałemu alkoholikowi...
jak ta komórka to przeszła, to kurwa jest z tytanu i nic jej nie ruszy...
a wspominałam o codziennych kąpielach we wrzątku?
no...kapturnica, Mega, moremi, Iwone, malgos741, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, caffe, gosia7122, Arwena, Parka lubią tę wiadomość