35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ok 15 będą i jeśli się nie zabiję po drodze odbierając je, dam znaćMega wrote:Iwone jak tylko będziesz miec wyniki to dawaj znać!

Tamtych butów już nie ma, a inne są trochę mniej śliskie. Także jest nadzieja że wrócę
Mega, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
No nie wiem..W ciazy z mlodym bylam jak jebany kwiat lotosu na tafli jeziora Brak wiedzy to byl plus , a młody do 2 roku zycia zadnej nocy nie przespał .ania.g wrote:Kapta,polecam melisę na ukojenie nerwów. Im jesteś spokojniejsza w ciąży tym spokojniejsze masz później dziecko. Wiem coś o tym.
Ale wiem ,ze dzisiejsza beta pozytywna napewno mnie uspokoi..Przynajmniej na chwile..
Mega, malgos741, moremi, Sabina, ania.g, kkisia, iwcia77, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

-
ja po kawie po ścianach chodzę
nie mogę jej pić! nie przeczytałaś mojego postu który było jakieś 4698 stron temu
Mega wrote:No mówisz ze śpiąca jestes, a teraz ze cie energia rozsadza.... Baba z @ jest niedowytrzymania!
kapturnica, Iwone, Mega, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega dzieki za pamiec, mlodsza bez zmian spi gora dwie godziny i to po modyfikowanym, na cycku jest to godzina w porywach do poltorej, aktualnie wyrzyna sie drugi zab zatem ogolnie jest czad
, starsza pomaga jak moze ale rownoczesnie walczy z zazdroscia .... ogolnie jestem zmeczona ale jest super
Iwone, Mega, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dorbie nawet nie wiesz jak się cieszędorbie wrote:Beta pobrana
ale nie wiem czy w 11 dpo wyjdzie, oby 
Gratuluję
Kreseczki zostawione pod Twoim wykresem pomogły
Bliska 77, kapturnica, Mega, malgos741, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Test ci wyszedł to beta tym bardziej, widze ze budyń coraz wcześniej atakujedorbie wrote:Beta pobrana
kapturnica, Iwone, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni, rowniez dziekuje, tata raz lepiej raz gorzej, do siebie doszedl tak w 80% tak jak przedtem to nigdy juz nie bedzie, ma cale mnostwo ograniczen ale jest z nami i to jest najwazniejszeReni wrote:Bliska a jak tata? doszedł już do siebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:00
kapturnica, Iwone, Mega, Reni, moremi, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Czytałam, ale mam pamięć słaba, znaczy dobra, ale krótkaReni wrote:ja po kawie po ścianach chodzę
nie mogę jej pić! nie przeczytałaś mojego postu który było jakieś 4698 stron temu
Iwone, Bliska 77, moremi, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega z tym testem to własnie tak..
Skąd chłopina ma wiedzieć co i zacz?
Już to opowiadałam gdzieś, ale co tam...
Uwaga to zajmie dużo waszego cennego czasu..
Ja nie chciałam mieć dzieci w ogóle, mój naciskał, myślę ok, no to seks bez zabezpieczeń..Ale to było wredne troszkę z mojej strony bo..
Ja - nie posiadając w ogóle wiedzy o cyklu kobiety, jakoś zdawałam sobie sprawę, że jak ktoś ma miesiączki albo dwa tygodnie po końcu poprzedniej, albo co 70 dni, to łatwo z tej mąki chleba nie będzie..Wiedziałam, że mam problemy z hormonami, sam problem z owłosieniem już był podpowiedzią.
I nie było dziecia...
Żyłam tak sobie spokojnie, mój po dwóch latach się zaczął denerwować, w końcu mu mówię, a co jak nie mogę mieć dzieci?
A on - zaadoptujemy.
Szczęka mi opadła tak, że wykładzina się wytarła na podłodze i myślę, że on naprawdę chce tych dzieci...
Potem powiedziałam mu, że ja nie chcę i co teraz?
Przemyślał, powiedział, że będzie mu trudno, ale chce ze mną być bo mnie kocha...I że jakoś przeżyje.
Tym mnie ujął.
Gdyby mnie szantażował, albo próbował zmusić pewnie bym się zaparła i go znienawidziła.. Nie znoszę szantażu.
A tak zaczęłam myśleć.
Uczciwie byłoby dać mu wolną rękę,,, jak tak bardzo chce tych dzieci powinien mieć prawo z kimś je mieć, ja nie rozumiałam w ogóle potrzeby posiadania potomstwa, ale po nim widziałam, że to jakaś mega silna potrzeba, żeby nie powiedzieć świr...
Ale ja też go kochałam!
I poza tym pomyślałam, że wszystko inne sobie kupi jak się uprze, a to jest jedyna wyjątkowa rzecz, którą tylko ja dla niego mogę zrobić...
Dałam sobie czas do sylwestra na podjęcie tej oraz kilku innych ważnych decyzji, m.in. o drugich studiach...
Przed samym sylwkiem wyglądałam jak zombie, nie spałam, ledwo się czołgałam - tylko czuć było jak zwoje mózgowe mi się przypalają..
i wszystkie podjęłam na tak!!
Stres zszedł.
W końcu przynosiłam do domu wszystkie chore zwierzaki, jestem w sumie nie najgorszym człowiekiem, jak będzie dziecko to na pewno się przyzwyczaję i pokocham..
Myślę, czas na doktorków...
Ale jak to styczeń, tu coś załatwić, w robocie czas podsumowań, nadgodziny, nie miałam czasu ogarnąć od kogo zacząć..
Potem zaczęłam tyć strasznie, po robocie wpadałam do domu i spać, wstawałam żeby się przebrać - albo i nie, w piżamkę i znowu do łóżka, spałam dalej do rana..
Cycki mi się zgruszkowiły, wyszły jednocześnie pryszcze opryszczka i jęczmień na oku wielkości orzecha...,
Casting do narzeczonej Frankensteina wygrałabym w cuglach, i to bez charakteryzacji...
Rozbeczałam się w skm, ja, która nawet w dzieciństwie nigdy nie rozpłakałabym się przy ludziach, nie okazujemy słabości..
A tu łzy ciurkiem...Bez powodu!!
Potem rozbeczałam się w windzie, a uwierzcie mi, ma swoje lata, ale jej stan nie jest taki, żeby normalnego człowieka do łez doprowadzić...
Nagle olśnienie - a może zrobić test?
Miałam coś co wyglądało dla mnie jak @, więc raczej nie było szans...
ale zakupiłam test, czując się jak idiotka i każdy w aptece teraz wie, że za chwilę będę sikać do pudełka..
)
cdn
Mega, kapturnica, Iwone, moremi, gretka, malgos741, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, Viv78, paszczakin, gosia7122, Arwena, Parka, SolarPolar, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kapturnica - - 36 lat - - term. @ 9.01.
(syn 13 lat)
Elfik - - 38 lat - -term. @ 6.01.
(córka 3 latka)
Dorbie - - 39 lat - - term @ 15.01.
- - Gdańsk (syn 14 lat, syn 9 lat)
Za 4 dni zacznie się testowanie następnych dziewczyn. Myślicie że lista się wydłuży?
Mega, Bliska 77, kapturnica, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pup, puk. Jest tam kto?dorbie wrote:Beta pobrana
Jest. Budyń.
Dorbie
Mega, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Elfik, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja mam nadzieje ,ze nie tylko wydłuzy ale przepełniIwone wrote:
Mega, Iwone, Bliska 77, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość

-
Pięknie nam sie ten rok zaczął!Bliska 77 wrote:od kilku dni w roli glownej beta i oby tak pozostalo

kapturnica, Iwone, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH