35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Iwone jak tylko będziesz miec wyniki to dawaj znać!
Tamtych butów już nie ma, a inne są trochę mniej śliskie. Także jest nadzieja że wrócę
Mega, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta,polecam melisę na ukojenie nerwów. Im jesteś spokojniejsza w ciąży tym spokojniejsze masz później dziecko. Wiem coś o tym.
Ale wiem ,ze dzisiejsza beta pozytywna napewno mnie uspokoi..Przynajmniej na chwile..Mega, malgos741, moremi, Sabina, ania.g, kkisia, iwcia77, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
ja po kawie po ścianach chodzę
nie mogę jej pić! nie przeczytałaś mojego postu który było jakieś 4698 stron temu
Mega wrote:No mówisz ze śpiąca jestes, a teraz ze cie energia rozsadza.... Baba z @ jest niedowytrzymania!kapturnica, Iwone, Mega, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega dzieki za pamiec, mlodsza bez zmian spi gora dwie godziny i to po modyfikowanym, na cycku jest to godzina w porywach do poltorej, aktualnie wyrzyna sie drugi zab zatem ogolnie jest czad
, starsza pomaga jak moze ale rownoczesnie walczy z zazdroscia .... ogolnie jestem zmeczona ale jest super
Iwone, Mega, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Beta pobrana
ale nie wiem czy w 11 dpo wyjdzie, oby
Gratuluję
Kreseczki zostawione pod Twoim wykresem pomogły
Bliska 77, kapturnica, Mega, malgos741, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica, Iwone, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bliska a jak tata? doszedł już do siebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:00
kapturnica, Iwone, Mega, Reni, moremi, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja po kawie po ścianach chodzę
nie mogę jej pić! nie przeczytałaś mojego postu który było jakieś 4698 stron temuIwone, Bliska 77, moremi, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Mega z tym testem to własnie tak..
Skąd chłopina ma wiedzieć co i zacz?
Już to opowiadałam gdzieś, ale co tam...
Uwaga to zajmie dużo waszego cennego czasu..
Ja nie chciałam mieć dzieci w ogóle, mój naciskał, myślę ok, no to seks bez zabezpieczeń..Ale to było wredne troszkę z mojej strony bo..
Ja - nie posiadając w ogóle wiedzy o cyklu kobiety, jakoś zdawałam sobie sprawę, że jak ktoś ma miesiączki albo dwa tygodnie po końcu poprzedniej, albo co 70 dni, to łatwo z tej mąki chleba nie będzie..Wiedziałam, że mam problemy z hormonami, sam problem z owłosieniem już był podpowiedzią.
I nie było dziecia...
Żyłam tak sobie spokojnie, mój po dwóch latach się zaczął denerwować, w końcu mu mówię, a co jak nie mogę mieć dzieci?
A on - zaadoptujemy.
Szczęka mi opadła tak, że wykładzina się wytarła na podłodze i myślę, że on naprawdę chce tych dzieci...
Potem powiedziałam mu, że ja nie chcę i co teraz?
Przemyślał, powiedział, że będzie mu trudno, ale chce ze mną być bo mnie kocha...I że jakoś przeżyje.
Tym mnie ujął.
Gdyby mnie szantażował, albo próbował zmusić pewnie bym się zaparła i go znienawidziła.. Nie znoszę szantażu.
A tak zaczęłam myśleć.
Uczciwie byłoby dać mu wolną rękę,,, jak tak bardzo chce tych dzieci powinien mieć prawo z kimś je mieć, ja nie rozumiałam w ogóle potrzeby posiadania potomstwa, ale po nim widziałam, że to jakaś mega silna potrzeba, żeby nie powiedzieć świr...
Ale ja też go kochałam!
I poza tym pomyślałam, że wszystko inne sobie kupi jak się uprze, a to jest jedyna wyjątkowa rzecz, którą tylko ja dla niego mogę zrobić...
Dałam sobie czas do sylwestra na podjęcie tej oraz kilku innych ważnych decyzji, m.in. o drugich studiach...
Przed samym sylwkiem wyglądałam jak zombie, nie spałam, ledwo się czołgałam - tylko czuć było jak zwoje mózgowe mi się przypalają..
i wszystkie podjęłam na tak!!
Stres zszedł.
W końcu przynosiłam do domu wszystkie chore zwierzaki, jestem w sumie nie najgorszym człowiekiem, jak będzie dziecko to na pewno się przyzwyczaję i pokocham..
Myślę, czas na doktorków...
Ale jak to styczeń, tu coś załatwić, w robocie czas podsumowań, nadgodziny, nie miałam czasu ogarnąć od kogo zacząć..
Potem zaczęłam tyć strasznie, po robocie wpadałam do domu i spać, wstawałam żeby się przebrać - albo i nie, w piżamkę i znowu do łóżka, spałam dalej do rana..
Cycki mi się zgruszkowiły, wyszły jednocześnie pryszcze opryszczka i jęczmień na oku wielkości orzecha...,
Casting do narzeczonej Frankensteina wygrałabym w cuglach, i to bez charakteryzacji...
Rozbeczałam się w skm, ja, która nawet w dzieciństwie nigdy nie rozpłakałabym się przy ludziach, nie okazujemy słabości..
A tu łzy ciurkiem...Bez powodu!!
Potem rozbeczałam się w windzie, a uwierzcie mi, ma swoje lata, ale jej stan nie jest taki, żeby normalnego człowieka do łez doprowadzić...
Nagle olśnienie - a może zrobić test?
Miałam coś co wyglądało dla mnie jak @, więc raczej nie było szans...
ale zakupiłam test, czując się jak idiotka i każdy w aptece teraz wie, że za chwilę będę sikać do pudełka..)
cdnMega, kapturnica, Iwone, moremi, gretka, malgos741, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, Viv78, paszczakin, gosia7122, Arwena, Parka, SolarPolar, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kapturnica - - 36 lat - - term. @ 9.01.
(syn 13 lat)
Elfik - - 38 lat - -term. @ 6.01.(córka 3 latka)
Dorbie - - 39 lat - - term @ 15.01.- - Gdańsk (syn 14 lat, syn 9 lat)
Za 4 dni zacznie się testowanie następnych dziewczyn. Myślicie że lista się wydłuży?Mega, Bliska 77, kapturnica, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Jest. Budyń.
DorbieMega, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Elfik, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:
Mega, Iwone, Bliska 77, gretka, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:od kilku dni w roli glownej beta i oby tak pozostalo
kapturnica, Iwone, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość