35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy na wyniki. Mam nadzieję że będą lepsze jak te wczorajsze
Nawet nie wiecie z jakim trudem dojechałam dziś do laboratorium. Najpierw nie umiałam zamknąć garażu, bo się rozjeżdżałam na lodzie, później pod przedszkolem, a najgorzej było pod przychodnią, prawie zrobiłam szpagat, tak było ślisko. Wróciłam do domu i podjeżdżając pod garaż auto mi objechało na lodzie, na szczęście w porę się zatrzymałoW butach których byłam już nie ma, właśnie się palą
Mega, malgos741, Elfik, Bliska 77, iwcia77, Sabina, gretka, kkisia, Aasiula, gosia7122, Arwena, Parka, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Oj Renek no co sie czepiasz..Malenqa to nasza kolezanka z monitoringu..Strasznie fajnie ,że urodzila juz i ma córcie..Mała jak to czytaasz to pamietaj ,że trzymam w kciuki za serduszko małej żeby wszystko było dobrze i zdrowa wróciła z Toba do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 09:37
Elfik, Reni, iwcia77, gretka, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
no jak żeś się tyle przeciwbólowych nawpieprzała to trudno, żebyś nie była spokojna
ketonal też i otumania więc już wiemy skąd ten chabaź spokojuElfik wrote:
Ale naprawdę potem poczułam luz i spokój
o dziwo bo w tym cyklu brałam silny antybiotyk, przeciwbólowe, ketonal, od nadczynności ręce mi się trzęsą jak zatwardziałemu alkoholikowi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 09:43
kapturnica, Iwone, moremi, Mega, Elfik, Bliska 77, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no jak żeś się tyle przeciwbólowych nawpieprzała to trudno, żebyś nie była spokojna
ketonal też i otumania więc już wiemy skąd ten wiecheć chabaź spokojuAlbo wiadro melisy...
Mega, Reni, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
w sumie do laski nic nie mam..ale się wkurwiam
dała piękne imię dziecku a robi z niej jakąś zjebaną kosiarkę spalinową
a idź pan w chuj
..yyyyhhmm... mam @, jestem głodna, niewyspana, jest mi zimno
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/812eca680569.jpg
kapturnica wrote:Oj Renek no co sie czepiasz..Malenqa to nasza kolezanka z monitoringu..Strasznie fajnie ,że urodzila juz i ma córcie..Mała jak to czytaasz to pamietaj ,że trzymam w kciuki za serduszko małej żeby wszystko było dobrze i zdrowa wróciła z Toba do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 09:42
Mega, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, paszczakin, Niuta, Arwena, Parka, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w sumie do laski nic nie mam..ale się wkurwiam
a idź pan w chuj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/812eca680569.jpgReni, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba94874e4536.jpg
kapturnica, Mega, iwcia77, Iwone, moremi, Sabina, Bozia3, kkisia, Aasiula, Arwena, Parka, Dorka1979, SolarPolar lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a idź pan w chuj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/812eca680569.jpg
Zjedz coś, napij sie kawy, jutro bedzie lepiej, pomyśl: piątunio dzisiaj! :*Reni, iwcia77, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
love
Starsze małżeństwo pojechało na wycieczkę do Chicago. Na miejscu mąż orientuje się, że w torbie nie ma mapy, więc zwraca się do żony:
- Halina, gdzie k***a schowałaś mapy?
- Nie brałam żadnych map.
- Jak to k***a nie, przecież ci k***a mówiłem, że k***a masz spakować mapy. Teraz się k***a tutaj nie odnajdziemy.
W tym samym momencie do pary podchodzi jeden z mieszkańców i pyta:
- Państwo z Polski, tak?
- Tak, a jak pan się zorientował? - pyta mąż.
- No, po tej k***ie. - odpowiada przechodzień.
Mąż odwraca się do żony i mówi:
- Widzisz Halina? Ciebie to już k***a nawet w Chicago znają.Bliska 77, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77, Sabina, Bozia3, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, gosia7122, Arwena, Parka, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tez sie chyba nawpierdalam
Albo wiadro melisy...
Iwone, za Ciebie to trzymam tak mocno kciuki, że krew mi nie dopływa.
Swoją drogą to skąd wziąć dodatkowe dwa kciuki. Za Elfika (Elfik proszę), za Kaptę (
), za Iwone i za Dorbie (rzuciła newsa i znikła cholernica jedna).
kapturnica, Mega, iwcia77, gretka, Sabina, kkisia, Aasiula, gosia7122, Arwena, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ooo i jeszcze mi kawe dają
wtedy pozostanie już mi tylko zasadzić komuś kopa w dupeMega wrote:W sensie: bez kija nie podchodź?
Zjedz coś, napij sie kawy, jutro bedzie lepiej, pomyśl: piątunio dzisiaj! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 09:51
kapturnica, Mega, Bliska 77, iwcia77, gretka, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:dziewczyny, co jak co ale wiosna na forum juz zawitala na calego, oby tak dalej
jesli chodzi o imiona, podzielam zdanie ReniBliska 77, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Melisy, mięty nie więcej niż dwie szklanki dziennie. Nu, nu, nu.
Iwone, za Ciebie to trzymam tak mocno kciuki, że krew mi nie dopływa.
Swoją drogą to skąd wziąć dodatkowe dwa kciuki. Za Elfika (Elfik proszę), za Kaptę (
), za Iwone i za Dorbie (rzuciła newsa i znikła cholernica jedna).
Nie pije nigdy ale nie wiedziałam dzieki...Mega, iwcia77, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
a idź pan w chuj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/812eca680569.jpgMega, Reni, moremi, kkisia, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ooo i jeszcze mi kawe dają
wtedy pozostanie już mi tylko komuś zasadzić kopa w dupekapturnica, Reni, moremi, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kapta,polecam melisę na ukojenie nerwów. Im jesteś spokojniejsza w ciąży tym spokojniejsze masz później dziecko. Wiem coś o tym.
Mega, kapturnica, Bliska 77, Iwone, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:DORBIE! Udalo sie?
edit:
dobra- wlazlam na wykres i widze! gratulacje! beta bedzie tez dzis?ale nie wiem czy w 11 dpo wyjdzie, oby
Iwone, Mega, malgos741, Sabina, moremi, gretka, kkisia, iwcia77, Aasiula, gosia7122, Arwena, Parka lubią tę wiadomość