35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdajcie dziewczynie spokój, budyń ja zaatakował, poległa na pierwszym starciukapturnica wrote:Cos pomerdałas..Z krwi wyjdzie nawet jak masz ponizej 1
Chodzi o to ,że potwierdzenie ciazy jest najczesciej kiedy beta jest powyzej25 I krew jest najbardziej wiarygodny..
Aasiula, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ale jaka fajna! Właśnie, zarazajcie porządnie, we trzy to macie taki poziom wirusów rozesłać, zeby żadna sie nie oparłaHeretyczka wrote:epidemia jaka?
dobry
Aasiula, moremi, kapturnica, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cionze mamy już 3Bursztyn wrote:Dzien dobry
Sa jakies ciaze albo magnesy ?
moremi, ania.g, Aasiula, Iwone, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Jest ciąża. Dorbie. Powinna już dostać ksywę budyń.Bursztyn wrote:Dzien dobry
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, Iwone, nick nieaktualny, gretka, malgos741, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremisiu, slicznie dziekuje za serduszeczka, och ,ach! jak bede miała fasolineczke to juz wiem napewno ze dzieki nim własnie,bardzo mnie to wzrusza , ide kurewka po chusteczuniemoremi wrote:Jest ciąża. Dorbie. Powinna już dostać ksywę budyń.
kapturnica, moremi, Mega, nick nieaktualny, paszczakin, Bozia3, Reni, anna maria, gretka, ania.g, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, Aasiula, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładniemoremi wrote:Jest ciąża. Dorbie. Powinna już dostać ksywę budyń.

Zwłaszcza, że Dobie jest chyba lekarzem
może lepiej niech idzie dziś do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:56
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, gretka, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kapturnica - - 36 lat - - term. @ 9.01.Bursztyn wrote:Dzien dobry
(syn 13 lat)
Elfik - - 38 lat - -term. @ 6.01.
- - Gdańsk - - (córka 3 latka)
Dorbie - - 39 lat - - term @ 15.01.
- - Gdańsk (syn 14 lat, syn 9 lat)
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A kisielku chcesz?Heretyczka wrote:moremisiu, slicznie dziekuje za serduszeczka, och ,ach! jak bede miała fasolineczke to juz wiem napewno ze dzieki nim własnie,bardzo mnie to wzrusza , ide kurewka po chusteczunie
Mega, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ale sama chciała tych serduszek. Domagała się. A ja z nią w parze w ciąży będę. Chociaż nie, trójkami teraz zachodzimy. Ale Sabinka też sobie poradzi z trudami ciąży w naszym gronie.Mega wrote:Moremi odważna jestes, obawiam sie ze nasza Ewa wiecej nie zniesie

kapturnica, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Może niech lepiej nie idzieSabina wrote:Dokładnie

Zwłaszcza, że Dobie jest chyba lekarzem
może lepiej niech idzie dziś do pracy 
moremi, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ale banalElfik wrote:A nie, nie powiedziałam.
Załatwiam opiekę dla Idy na sobotę wieczór, znajduje fajny lokal z widokiem na miasto, test do pudełka i będzie gift i suprise..
strasznie oklepany, strasznie....
co z moim pomyslem? chyba dostane nagrode, nie? za jedyny pomysl
moremi, Mega, kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Chwila. Ja też miałam pomysł. Miała mu dać czaszkę dziecka (plastikową rzecz jasna) i powiedzieć, że za dziewięć miesięcy będzie przepychać takiej wielkości główkę z odwłokiem przez swojego piczkinsa. Myślałam, że to jest wyjątkowo mroczne jak na Elfika.Bursztyn wrote:
Teraz myślę, że zamiast czaszki uszedłby melon.
kapturnica, Mega, Bozia3, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, Elfik, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!