35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Cos pomerdałas..Z krwi wyjdzie nawet jak masz ponizej 1
Chodzi o to ,że potwierdzenie ciazy jest najczesciej kiedy beta jest powyzej25 I krew jest najbardziej wiarygodny..
Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:epidemia jaka?
dobryAasiula, moremi, kapturnica, Iwone, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Sa jakies ciaze albo magnesy ?moremi, ania.g, Aasiula, Iwone, kkisia, malgos741, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Sa jakies ciaze albo magnesy ?kapturnica, Mega, Pusurek, Aasiula, Iwone, kkisia, gretka, malgos741, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jest ciąża. Dorbie. Powinna już dostać ksywę budyń.
kapturnica, moremi, Mega, kkisia, paszczakin, Bozia3, Reni, anna maria, gretka, ania.g, gosia7122, Arwena, malgos741, iwcia77, Aasiula, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Jest ciąża. Dorbie. Powinna już dostać ksywę budyń.
Zwłaszcza, że Dobie jest chyba lekarzemmoże lepiej niech idzie dziś do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 10:56
kkisia, kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, gretka, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:moremisiu, slicznie dziekuje za serduszeczka, och ,ach! jak bede miała fasolineczke to juz wiem napewno ze dzieki nim własnie,bardzo mnie to wzrusza , ide kurewka po chusteczunie
Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula, paszczakin, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Moremi odważna jestes, obawiam sie ze nasza Ewa wiecej nie zniesie
kapturnica, Mega, Heretyczka, Sabina, Elfik, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Dokładnie
Zwłaszcza, że Dobie jest chyba lekarzemmoże lepiej niech idzie dziś do pracy
moremi, Sabina, Elfik, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A nie, nie powiedziałam.
Załatwiam opiekę dla Idy na sobotę wieczór, znajduje fajny lokal z widokiem na miasto, test do pudełka i będzie gift i suprise..strasznie oklepany, strasznie....
co z moim pomyslem? chyba dostane nagrode, nie? za jedyny pomyslmoremi, Mega, kapturnica, Bozia3, Heretyczka, Sabina, Arwena, Elfik, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Teraz myślę, że zamiast czaszki uszedłby melon.kapturnica, Mega, Bozia3, Heretyczka, Reni, Sabina, malgos741, ania.g, Elfik, kkisia, iwcia77, Pusurek, Aasiula, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!