35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem komu, a winny nie chce się przyznać
Caffe, Heretyczka, Anna Maria, Bliska77, Alis, Pusurek, Gosia7122, Żanet, Bozia3, Mysza1975, Aniag, Simba, Mama78, Viv78, Iwcia77, Dorka1978, Paszczakin, Slash, Kapturnica, Elfik, Dorbie, Arwena, Mango, SolarPolar, Bursztyn, Reni, Małgos741, Parka, Moremi, Sabina, Mega, Peppapig, Kkisia, Bisca, Magdusca, AsiaPoli, Niuta, Aasiula, Mala79, Gretka, HappyJo, Inessa, (mam nadzieję że nikogo nie pominęłam
Dziękuję za 3 magnesikiliczę że osoba która zrobiła mi niespodziankę, jednak się ujawni
paszczakin, Sabina, kkisia, iwcia77, Pusurek, Aasiula, gosia7122, Viv78, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - pytanie z serii magnesów...
Czy na przyjęciu z okazji chrztu - wypada obok każdego talerza na serwetce położyć taki magnes z imieniem Kajtek na pamiątkę - czy to jest pomysł z rodzaju wsiowego??
Myślałam o takich srebrnych...
http://allegro.pl/serca-magnesy-podziekowania-komunia-chrzest-slub-i4970046181.htmliwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny - pytanie z serii magnesów...
Czy na przyjęciu z okazji chrztu - wypada obok każdego talerza na serwetce położyć taki magnes z imieniem Kajtek na pamiątkę - czy to jest pomysł z rodzaju wsiowego??
http://allegro.pl/serca-magnesy-podziekowania-komunia-chrzest-slub-i4970046181.html
Te są weselne, ale jest mnóstwo propozycji innych ciasteczek.kapturnica, iwcia77, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
http://allegro.pl/serca-magnesy-podziekowania-komunia-chrzest-slub-i4970046181.htmlSabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
słuchaj skoro na weselach dostaje się czekoladki z ze zjęciem młodych to czemu nie taki gadżet ale bez magnesu
rozumiem, że na przyjęciu będą najbliższe osoby?Bozia3 wrote:Dziewczyny - pytanie z serii magnesów...
http://allegro.pl/serca-magnesy-podziekowania-komunia-chrzest-slub-i4970046181.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:11
kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/serca-magnesy-podziekowania-komunia-chrzest-slub-i4970046181.htmlkkisia, iwcia77, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
A wiesz, że ja dawno odkryłam, że to banały są najlepsze?
Dobry dom, kochający mąż, ciekawa praca i zdrowie przede wszystkim..
Każdy tak zyczy z klucza, a dpiero potem okazuje się, ze to prawda..
Tak mi się przypomniało, jak byłam szczęśliwa pewnego dnia jak moja córka leżała obok mnie i spała sobie, wreszcie bez bezdechów..
Nic się nie działo, żyła, wyglądała zdrowo, trzymała mnie za palec.
Za oknem błękit nieba, nie działo się nic szczególnego..
Banał
Bezcenny
bo miała nie żyć.Mogła być ciężko chora.
A była ze mną, cała i prawie zdrowamoremi, Reni, kapturnica, Arwena, Sabina, gretka, kkisia, Pusurek, paszczakin, iwcia77, Mega, Aasiula, Bozia3, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, ale masz rację, straszny banał, kiedys myślałam o fajerwerkach, ale teraz jestem tak zmęczona staraniami i resztą, że wbicie się w rajstopy to już będzie wysiłek
A poza tym
Nikt nic nie poddał, oprócz telegramu i alimentów))))))))))))))))
kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, Aasiula, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mi też
Bozia ja na święta upiekłam ciacha i położyłam na serwetce ze sztućcami
Magnesy nie. Nie wiedziałabym co później z tym zrobić. Nawet gdybym dostała taki magnes od kogoś z rodziny. W pracy nie trzymam takich rzeczy, a w domu i bez tego mam burdel.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:09
Sabina, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:Bursztyn, ale masz rację, straszny banał, kiedys myślałam o fajerwerkach, ale teraz jestem tak zmęczona staraniami i resztą, że wbicie się w rajstopy to już będzie wysiłek
A poza tym
Nikt nic nie poddał, oprócz telegramu i alimentów))))))))))))))))
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no ja też chyba nie chciałabym magnesu z czyimś dzieckiem
no może z moim chrześniakiem to ok a tak to nie
morka wykasuj fotę plis
moremi, Elfik, kkisia, Arwena, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
doczytałam resztę pomysłów, o maj gad..
I melon mnie dobił
K... nie gadamy o porodzie, ok?
ja to jestem cykor szpitalny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:11
kapturnica, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega, Aasiula, ania.g, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
Dla mnie magnes to nienajlepszy pomysl- trzymalabys na lodowce magnes z imieniem czyjegos dziecka? Ciastko, czekoladka- zdecydowanie lepiej
moremi, Elfik, kkisia, Pusurek, iwcia77, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość