35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ej ja też miałam pomysła!
żeby wysłała mu albo wręczyła pozew sądowy o alimenty na nowe dziecko
Mega, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A może jeszcze pozew o zaprzeczenie ojcostwa?Reni wrote:ej ja też miałam pomysła!
żeby wysłała mu albo wręczyła pozew sądowy o alimenty na nowe dziecko
Przecież ojcem jest Kapta.
kapturnica, Mega, Reni, nick nieaktualny, Bozia3, gretka, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja bym proponowała wdzięczne oznajmienie że zaszła z sąsiademmoremi wrote:A może jeszcze pozew o zaprzeczenie ojcostwa?
Przecież ojcem jest Kapta.
kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, anna maria, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W pozycji misjonarskiejSabina wrote:Albo lepiej, z księdzem proboszczem

nick nieaktualny, anna maria, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto już jest jakis obłędIwone wrote:Przyznać się, która wysłała mi 3 magnesy i się nie podpisała.
Na kopercie nie ma nadawcy i nie wiem komu podziękować 
nick nieaktualny, moremi, Bozia3, kapturnica, Mega, Reni, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, anna maria, Aasiula, gosia7122, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
a ja jednej wysłałam ale nie powiem komu ... będzie zaskoczona

ps. jak tam wyniki ? bo dopiero za godzinę zajrzę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 12:08
Iwone, nick nieaktualny, Mega, moremi, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Małgoś od Ciebie ta przesyłka?malgos741 wrote:a ja jednej wysłałam ale nie powiem komu ... będzie zaskoczona

ps. jak tam wyniki ? bo dopiero za godzinę zajrzę?
Moje wyniki o 15
kapturnica, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślisz ze ksiądz z żona sąsiada, potem sąsiad ze swoją żona i sąsiad u Elfika? Brzmi jak scenariusz filmu sci-fi klasy zSabina wrote:U Waci proboszcz kończy
ja wiem, zr Elfi niewierząca, ale może był u sąsiada i tam kończył? 
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Elfik, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość