35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A wiesz, że ja dawno odkryłam, że to banały są najlepsze?
Dobry dom, kochający mąż, ciekawa praca i zdrowie przede wszystkim..
Każdy tak zyczy z klucza, a dpiero potem okazuje się, ze to prawda..
Tak mi się przypomniało, jak byłam szczęśliwa pewnego dnia jak moja córka leżała obok mnie i spała sobie, wreszcie bez bezdechów..
Nic się nie działo, żyła, wyglądała zdrowo, trzymała mnie za palec.
Za oknem błękit nieba, nie działo się nic szczególnego..
Banał
Bezcenny
bo miała nie żyć.Mogła być ciężko chora.
A była ze mną, cała i prawie zdrowaElfi trafilas we mnie jak strzałą amora
Elfik, kkisia, iwcia77, Mega, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No chyba żartujesz... Jestem zawiedziona
kurka, mój to typowy facet - nie lubi niespodzianek
i w ogóle takiego, wiecie, z przytupem... wiecie, słów mi brak
im prościej tym lepiej
no prawdziwy facet
kiedyś na urodziny zrobiłam mapę, chodził po całej Gdyni i znajdował wskazówki, aż w końcu w jednej knajpie u barmana dostał książkę.
dla mnie super, kocham takie rzeczy
a on, oczywiscie doceniam, ale nie prościej byłoby ta książkę wręczyć?
witki opadły..))))))))))))))))0
ja kocham niespodzianki, a teraz miałam dwie na święta od Pusura i Kaptura
Laski, ale mi humor poprawiłyście..
Cmok!moremi, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bursztyn, ale masz rację, straszny banał, kiedys myślałam o fajerwerkach, ale teraz jestem tak zmęczona staraniami i resztą, że wbicie się w rajstopy to już będzie wysiłek
A poza tym
Nikt nic nie poddał, oprócz telegramu i alimentów))))))))))))))))
iwcia77, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mi się podobają malutkie buciki ew skarpetki zapakowane i pięknie zawiązane wstążeczką
iwcia77, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, paszczakin, gosia7122, Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Myślisz ze ksiądz z żona sąsiada, potem sąsiad ze swoją żona i sąsiad u Elfika? Brzmi jak scenariusz filmu sci-fi klasy z
k.. pogubiłam się, taka orgia..
w szkole to słoneczko a tu co?
Niech się młoda cieszy, że nie szczeka?moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Trochę wsiowe. Lepiej zamówić ciasteczka z imieniem. Np. Coś takiego http://slodkibiznes.blogspot.com/2014/03/ciasteczka-weselne.html?m=1
Te są weselne, ale jest mnóstwo propozycji innych ciasteczek.zebys ty wiedziala co wlosi prezentuja na chcrzest/komunie/slub swoim gosciom to bys usiadla na ziemi
zapytaj Burszte o tzw "bomboniere"Elfik, Bursztyn, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A wiesz, że ja dawno odkryłam, że to banały są najlepsze?
Dobry dom, kochający mąż, ciekawa praca i zdrowie przede wszystkim..
Każdy tak zyczy z klucza, a dpiero potem okazuje się, ze to prawda..
Tak mi się przypomniało, jak byłam szczęśliwa pewnego dnia jak moja córka leżała obok mnie i spała sobie, wreszcie bez bezdechów..
Nic się nie działo, żyła, wyglądała zdrowo, trzymała mnie za palec.
Za oknem błękit nieba, nie działo się nic szczególnego..
Banał
Bezcenny
bo miała nie żyć.Mogła być ciężko chora.
A była ze mną, cała i prawie zdrowa
dlaej mi hormony cisna na garnek, bo mi sie oczy spocily jak to czytalam..
tez chyba lubie banaly...moremi, iwcia77, kkisia, Mega, Sabina, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia, mi tez sie pomysl z magnesem wyjatkowo nie podoba. Czekoladka, inny drobiazg bedzie lepszy.
Iwone, a skad te magnesy? Miasto? Kraj? Po tym moze dojdziemy, kto niewidzialna reka!moremi, Iwone, iwcia77, kkisia, Arwena, Mega, Sabina, Aasiula, Elfik, gosia7122, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:morek- ciastko zjedza i sie obliza a tak zostanie cos na pamiatke
zebys ty wiedziala co wlosi prezentuja na chcrzest/komunie/slub swoim gosciom to bys usiadla na ziemi
zapytaj Burszte o tzw "bomboniere"
Ta cukiernica nadal zajmuje miejsce na strychu rodziców. Ot, taka pamiątka.iwcia77, Pusurek, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Bozia, mi tez sie pomysl z magnesem wyjatkowo nie podoba. Czekoladka, inny drobiazg bedzie lepszy.
Iwone, a skad te magnesy? Miasto? Kraj? Po tym moze dojdziemy, kto niewidzialna reka!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dcf3fe9eacc.jpgPusurek, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Nie przypominam sobie nikogo kto był w tych miejscach mieszkał, bądź ostatnio odwiedzał.
Ps. koperta jest nadana w Polsce, ale pieczątka jest tak słabo odbita że nie wiadomo skądWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:25
Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ja nie miałam adresu więc to nie ja
ale jak nie jesteś zadowolona, to zegar bioręWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:27
moremi, kkisia, Iwone, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wiem. Byłam na weselu polsko-włoskim z nutą teksańską.
Ta cukiernica nadal zajmuje miejsce na strychu rodziców. Ot, taka pamiątka.
1. powiesic i sie cudzym "podniecac"?
2. wywalic? a potem sie tlumaczyc -gdzie fota?
3. buuu- nie wiem o czym mysla rodzice ale chyba tak w glowach im sie jebie , ze mysla ze ich potomek to centrum swiata i wszyscy sie nim podniecaja...porazka...moremi, Arwena, Mega, kkisia, Aasiula, Elfik, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Wkleję zdjęcie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0dcf3fe9eacc.jpgale nie wiem, kto to. Po prostu trzeba sie cieszyc, ze mamy takie fajne czlowieki na forum.
Reni, kkisia, iwcia77, Arwena, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Oj iwcia
skoro większość bab podnieca się cudzymi dziećmi (co z resztą widać też i na OF) to dlaczego nie walnąć sobie antyramy z małym Krystiankiem?moremi, iwcia77, Arwena, kkisia, Mega, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość