35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
muszę lekkie sprostowanie zrobić
moje będzie centrumem i i broń Boże nie będą się podniecać ale będą wielbić
iwcia77 wrote:3. buuu- nie wiem o czym mysla rodzice ale chyba tak w glowach im sie jebie , ze mysla ze ich potomek to centrum swiata i wszyscy sie nim podniecaja...porazka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:35
iwcia77, moremi, kkisia, Mega, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Oj iwcia
skoro większość bab podnieca się cudzymi dziećmi (co z resztą widać też i na OF) to dlaczego nie walnąć sobie antyramy z małym Krystiankiem?Arwena, moremi, Reni, kkisia, Mega, Aasiula, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Oj iwcia
skoro większość bab podnieca się cudzymi dziećmi (co z resztą widać też i na OF) to dlaczego nie walnąć sobie antyramy z małym Krystiankiem?iwcia77, kkisia, Reni, Mega, Aasiula, Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:muszę lekkie sprostowanie zrobić
moje będzie centrumemi i broń Boże nie będą się podniecać ale będą wielbićmoremi, Reni, Mega, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
możemy zrobić tak, że Ty je wyślesz mi a potem ja podziękuję Tobie okiej?Iwone wrote:no właśnie jestem zadowolona z magnesów, ale chciałabym komuś podziękować
Iwone, iwcia77, Mega, Aasiula, Pusurek, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zajebiste miasta! Jak ich nie chcesz, to ja je chetnie przygarne.
ale nie wiem, kto to. Po prostu trzeba sie cieszyc, ze mamy takie fajne czlowieki na forum.
Mega, Aasiula, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
a bez ramki?
rozumiem, że narzutę na sofę lub pościel z nadrukiem przyjmiesz
iwcia77 wrote:inaczej jak ci sie podoba dziecie kolezanki ale nikt cie nie zmusza do drukowania foty i wieszania sobie go na scianie w domu. mi sie maluchy bardzo podobaja ale jak ktos mi podaruje fote swojego bobasa w ramce to bedzie przeginka bagiety ...iwcia77, Mega, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:bardzo się cieszę. Otworzyłam kopertę, ciężko było te magnesy wydobyć, tak były pooklejane taśmą że szok. Później szok jak je zobaczyłam i kolejny szok jak nie mogłam znaleźć nadawcy
iwcia77, Aasiula, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kupując w prezencie "rzeczy stałe" należy się liczyć z tym, że a) zostaną wywalone, b) zostaną głęboko ukryte, c) w przypadku osób bliskich punkt b + wyciągane wtedy, gdy odwiedza nas ofiarodawca, d) powieszone na honorowym miejscu (ale to nie u mnie - ja preferuję punkty a i b).
moremi lubi tę wiadomość
-
za długo w jednym kartonie siedziałyście
chyba Wam te kartony polikwiduję albo chociaż zabiorę na jakiś czas! Trzeba je odkazić, bo jakieś wirusy tam siedzą!Aasiula wrote:OOOOO Reniek ona tez beksa nie tylko JAWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 13:40
moremi, Mega, Aasiula, iwcia77, Elfik, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:OOOOO Reniek ona tez beksa nie tylko JA
Mega, iwcia77, Reni, Aasiula, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jest ciąża. Dorbie. Powinna już dostać ksywę budyń.
zgadzam sie z ksywa, po tekscie ze najpierw z moczu beta wyjdzie....hahahahahahahahhaha!!!!!!!!!! made my daymoremi, iwcia77, Aasiula, Elfik, kkisia, Sabina, Mega, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
dobrze napisała
wczoraj ją do pionu ustawiałam za to płaczctwomoremi wrote:Jaki Reniek? Zważ do kogo piszesz. I użyj czystej chusteczki do przetarcia łez, bo ta skleja Ci powieki i nie widzisz, że to Sabina płacze.Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jaki Reniek? Zważ do kogo piszesz. I użyj czystej chusteczki do przetarcia łez, bo ta skleja Ci powieki i nie widzisz, że to Sabina płacze.
ty chusteczki ty
hehehe
Reni, moremi, Pusurek, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobrze napisała
wczoraj ją do pionu ustawiałam za to płaczctwoAasiula, Reni, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!