35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja p... całe NATo nie ma tylu czołgów, żebyście wszystkie razem pojechały jej łomot spuścić..
A ja to miałam z pierwszej ręki..
Może dlatego taki kwiat lotosu..
a wiecie co? mam jak w tamtej ciąży, najwięcej przytyłam na początku..
Od dwóch dni muszę jeść jak niemowlak, co trzy godziny..
Niestety przyjmuję porcje znacznie większe niż niemowlak
do tych ci nie przytyły w ciąży, laski jaki zestaw witamin kupić?
bo po maternie jak powiedziała położna rodzą się supermeni po 4, 5 kilo..iwcia77, gosia7122, moremi, kkisia, Arwena, Sabina, caffe, Pusurek, kapturnica, Mega, gretka, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Nie wiem komu, a winny nie chce się przyznać
Caffe, Heretyczka, Anna Maria, Bliska77, Alis, Pusurek, Gosia7122, Żanet, Bozia3, Mysza1975, Aniag, Simba, Mama78, Viv78, Iwcia77, Dorka1978, Paszczakin, Slash, Kapturnica, Elfik, Dorbie, Arwena, Mango, SolarPolar, Bursztyn, Reni, Małgos741, Parka, Moremi, Sabina, Mega, Peppapig, Kkisia, Bisca, Magdusca, AsiaPoli, Niuta, Aasiula, Mala79, Gretka, HappyJo, Inessa, (mam nadzieję że nikogo nie pominęłam
Dziękuję za 3 magnesikiliczę że osoba która zrobiła mi niespodziankę, jednak się ujawni
iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, Iwone, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja p... całe NATo nie ma tylu czołgów, żebyście wszystkie razem pojechały jej łomot spuścić..
bo po maternie jak powiedziała położna rodzą się supermeni po 4, 5 kilo.. -
paszczakin wrote:a ja zawsze pytalam chuopa- JEST KRECHA?
bosz, jaka ja jestem romantyczna!
Oświadczał się też fantastycznie. Przyjechał z tego swojego Śląska, ja go poinformowałam przez telefon, że nie ma żarcia w domu, a ja się kąpię. Pół godziny później wparował mi do łazienki z pizzą w kartonie, padł na kolana i z pierścionkiem w ręku zapytał czy zostanę jego żoną. Popłakałam się ze śmiechu i nie powiedziałam nawet "tak".iwcia77, Elfik, Aasiula, kkisia, Reni, gosia7122, Arwena, Iwone, Bursztyn, ComeToMeBaby, Sabina, Pusurek, kapturnica, Mega, gretka, paszczakin, Bozia3, Dorka1979, Parka, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Rok temu jednak wybiegłam z kibla i też pytałam czy widzi drugą krechę. Podobnie jak Alojz Iwci powiedział "coś tam jest" i poszedł spać.
Oświadczał się też fantastycznie. Przyjechał z tego swojego Śląska, ja go poinformowałam przez telefon, że nie ma żarcia w domu, a ja się kąpię. Pół godziny później wparował mi do łazienki z pizzą w kartonie, padł na kolana i z pierścionkiem w ręku zapytał czy zostanę jego żoną. Popłakałam się ze śmiechu i nie powiedziałam nawet "tak".kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Tfu, tfu, bo cię obłożę klątwą cieżarnej i nie zajdziesz...
co ja z tą ciężarna, nawet nie mam wyników bety...
ale przytyć, to już przytyłam, k... gdzie tu sprawiedliwość!!!Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A wiesz, że ja dawno odkryłam, że to banały są najlepsze?
Dobry dom, kochający mąż, ciekawa praca i zdrowie przede wszystkim..
Każdy tak zyczy z klucza, a dpiero potem okazuje się, ze to prawda..
Tak mi się przypomniało, jak byłam szczęśliwa pewnego dnia jak moja córka leżała obok mnie i spała sobie, wreszcie bez bezdechów..
Nic się nie działo, żyła, wyglądała zdrowo, trzymała mnie za palec.
Za oknem błękit nieba, nie działo się nic szczególnego..
Banał
Bezcenny
bo miała nie żyć.Mogła być ciężko chora.
A była ze mną, cała i prawie zdrowa
a test w papierku ze wstazeczka jest oklepany i tyle
moj pomysl byl najlepszy i generowal najwieksza ilosc wrazenAasiula, moremi, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Rok temu jednak wybiegłam z kibla i też pytałam czy widzi drugą krechę. Podobnie jak Alojz Iwci powiedział "coś tam jest" i poszedł spać.
Oświadczał się też fantastycznie. Przyjechał z tego swojego Śląska, ja go poinformowałam przez telefon, że nie ma żarcia w domu, a ja się kąpię. Pół godziny później wparował mi do łazienki z pizzą w kartonie, padł na kolana i z pierścionkiem w ręku zapytał czy zostanę jego żoną. Popłakałam się ze śmiechu i nie powiedziałam nawet "tak".
Widzisz, chłop to chłop, o jedzeniu nie zapomniał
Ty by wpadła, szampan, truskawki, śmietana, i byście tym wszystkim na głodniaka tylko się zhaftowali..
a on z głową...
moremi, Aasiula, iwcia77, kkisia, Sabina, kapturnica, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
gosia7122, iwcia77, kkisia, Bursztyn, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ja p... całe NATo nie ma tylu czołgów, żebyście wszystkie razem pojechały jej łomot spuścić..
bo po maternie jak powiedziała położna rodzą się supermeni po 4, 5 kilo..Aasiula, iwcia77, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Oświadczał się też fantastycznie. Przyjechał z tego swojego Śląska, ja go poinformowałam przez telefon, że nie ma żarcia w domu, a ja się kąpię. Pół godziny później wparował mi do łazienki z pizzą w kartonie, padł na kolana i z pierścionkiem w ręku zapytał czy zostanę jego żoną. Popłakałam się ze śmiechu i nie powiedziałam nawet "tak".Reni, Elfik, Aasiula, gosia7122, moremi, kkisia, Sabina, Pusurek, kapturnica, Mega, gretka, Iwone, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość