35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ja p... całe NATo nie ma tylu czołgów, żebyście wszystkie razem pojechały jej łomot spuścić..
A ja to miałam z pierwszej ręki..
Może dlatego taki kwiat lotosu..
a wiecie co? mam jak w tamtej ciąży, najwięcej przytyłam na początku..
Od dwóch dni muszę jeść jak niemowlak, co trzy godziny..
Niestety przyjmuję porcje znacznie większe niż niemowlak
do tych ci nie przytyły w ciąży, laski jaki zestaw witamin kupić?
bo po maternie jak powiedziała położna rodzą się supermeni po 4, 5 kilo..
te mają bardzo doby skład i chelatowane minerały czyli dobrze przyswajalne,są nie drogie i dodatkowo z żurawiną a w ciąży lubią się robić infekcje pęcherza ,i dobrze tolerowane przez organizm
http://www.doz.pl/apteka/p52398-Olimp_Vita-Min_Plus_Mama_kapsulki_30_szt.
są na stronce dobrze opisane
moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Kurcze jade dzis do tesciow
A tam mam kijowy zasieg
I kurwa pewnie jak wroce w niedzile
To nastepne beda w ciazy
Jak tu w styczniu takie jaja odchodzaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:32
iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Iwcia, a zawsze miałam zapytać, Ivo przez v, bo mieszkacie tam gdzie mieszkacie?
też mi się to imię podoba..- pojdzie tu do szkoly a we wloskim alfabecie nie ma "W" i w administarcji publicznej jest zawsze panika jak maja napisac moje imie przez W
Iwone, kkisia, moremi, kapturnica, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Ivo to z serialu Zbuntowany aniołElfik wrote:Iwcia, a zawsze miałam zapytać, Ivo przez v, bo mieszkacie tam gdzie mieszkacie?
też mi się to imię podoba..iwcia77, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Pozwolę się nie zgodzić
a co w takim razie jest banałem?
Czy nie rzeczy zwykłe, których nie doceniamy, bo wydają się zbyt powszechne?
dla mnie banal to okreslenie jakiegos pomyslu ktory jest juz dobrze znany i nie wnosi nic nowego, cos oklepanego, oczywistego lub bardzo ogolnikowego
Elfik wrote:I proszę mi więcej budyniem nie rzucać!
To mnie zawsze denerwowało
Laski same nie powinny sobie robić, po co sobie wzajemnie głupotę wmawiać?
Chyba, ze ktoś taką życzliwośc ma we krwi...
podobnie jak nikt tez nie posadza ciebie o glupote, no- przynajmniej nie ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:30
Arwena, moremi, kapturnica, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurcze jade dzis do tesciow
A tam mam kijowy zasieg
I kurwa pewnie jak wroce w niedzile
To nastepne beda w ciazy
Jak tu w styczniu takie jaja odchodzaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:25
kkisia, kasiulek1201, Arwena, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wlasnie
Iw- czekam na wiesci
Dorbie- gratuluje upragnionej ciazyudalo sie !
Burszta- moglabys laskom napisac co to jest ta "bomboniera"? , bo ja mam dzis taki styl i skladnie , ze jak czytam wlasne posty to mi sie slabo robi i nie wiem jak wogole mozna to zrozumiec...dobrze ze Simba na maciezrynskim siedzi , wiec mi sie upieczeBursztyn, kkisia, Arwena, moremi, kapturnica, Aasiula, Pusurek, Iwone, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wlasnie
Iw- czekam na wiesci
Dorbie- gratuluje upragnionej ciazyudalo sie !
Burszta- moglabys laskom napisac co to jest ta "bomboniera"? , bo ja mam dzis taki styl i skladnie , ze jak czytam wlasne posty to mi sie slabo robi i nie wiem jak wogole mozna to zrozumiec...dobrze ze Simba na maciezrynskim siedzi , wiec mi sie upieczeiwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:do tych ci nie przytyły w ciąży, laski jaki zestaw witamin kupić?
bo po maternie jak powiedziała położna rodzą się supermeni po 4, 5 kilo..moremi, kapturnica, kasiulek1201, Aasiula, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny