35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
daj spokój aż tyle chcesz czekać???? niektóre tu siedzą już ponad 2 lata więc może lepiej nie
kasiulek1201 wrote:ja tez chcialabym testowac ale trzymam fason poczekam jak nie dostane zrobie tescik albo zostane tu weterankom i pozostanie mi tu dopingowac innym staraczkomiwcia77, kapturnica, moremi, Sabina, gosia7122, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale to już fajne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/030d2cf8002e.jpg
wpisz w wyszukiwarke: bomboniere battesimo, bomboniere matrimonio, bomboniere cresima, bomboniere comunione ...to bedzie najprosciej - sa rozne , ale te z fotami to wiochaReni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nastepna.....
zrob test bo i tutaj mi budyniem zalatujeja po prostu pamiętam jak to jest wsłuchiwać się w oddech dziecka i cieszyc się, że oddycha normalnie, bez gorączki. Zresztą, spiace dziecko to chyba jeden z najpiekniejszych widoków na świecie
kapturnica, moremi, Aasiula, gosia7122, Arwena, Reni, kkisia, MartaDidi, Parka lubią tę wiadomość
-
Kurwa Was nadrobic to...
Sprostuje ,że po wpisaniu godzin pobran(Morek dzieki za uswiadomienie) moj przyrost wyglada tak
(192.9%) (w normie).
Ale odetchne calkiem i zaczne sie kurteczka cieszyc za kilka godzin jak Elfi doda swoja
I koniec ze schiza , nnie rpzyjezdzajcie tankami bo moje miasto tego nie przetrzymie...
Bursztyn, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, gosia7122, Pusurek, Arwena, Reni, dorbie, Iwone, Mega, kkisia, paszczakin, Bozia3, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Elfik, o której wyniki?
Teraz na legalu mogę trzymać kciuk za Ciebie, a drugi za IwoneSabina, Aasiula, Pusurek, iwcia77, dorbie, Iwone, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:Piszę z laboru. Krwinki spadły z 14 tyś na 12,9
Odezwę się jak wrócę.Sabina, Aasiula, gosia7122, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
aaaa to samo i u nas jest
myślałam, że coś bardziej wymyślnegoiwcia77 wrote:wpisz w wyszukiwarke: bomboniere battesimo, bomboniere matrimonio, bomboniere cresima, bomboniere comunione ...to bedzie najprosciej - sa rozne , ale te z fotami to wiochaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:56
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurwa Was nadrobic to...
Sprostuje ,że po wpisaniu godzin pobran(Morek dzieki za uswiadomienie) moj przyrost wyglada tak
(192.9%) (w normie).
Ale odetchne calkiem i zaczne sie kurteczka cieszyc za kilka godzin jak Elfi doda swoja
I koniec ze schiza , nnie rpzyjezdzajcie tankami bo moje miasto tego nie przetrzymie...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jedziemy jednym
brygada pancerych jajnikówkapturnica wrote:I koniec ze schiza , nnie rpzyjezdzajcie tankami bo moje miasto tego nie przetrzymie...kapturnica, dorbie, iwcia77, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaaa to samo i u nas jest
myślałam, że coś bardziej wymyślnegokapturnica, Bursztyn, moremi, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA myślicie, że moge iść na trening funkcjonalny? taki z ciężarkami, przysiady, ketle, pajace itp, bo chodze caly czas od kilku lat regularnie w poniedziałek byłam. wg mnie to taki średni wysiłek.
No nie wiem, przeciez teraz się nie przerzucę na pilates, to później.
iwcia77, Arwena, Iwone, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dokładnie
Zwłaszcza, że Dobie jest chyba lekarzemmoże lepiej niech idzie dziś do pracy
nieee... to raczej niemozliwe...
gdyby tak bylo to musialaby wiedzie ze beta pojawia sie najpierw we krwi, przeciez to elementarna wiedzaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:02
moremi, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A myślicie, że moge iść na trening funkcjonalny? taki z ciężarkami, przysiady, ketle, pajace itp, bo chodze caly czas od kilku lat regularnie w poniedziałek byłam. wg mnie to taki średni wysiłek.
No nie wiem, przeciez teraz się nie przerzucę na pilates, to później.moremi, kapturnica, kasiulek1201, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nawet nie strasz
gdyby tak bylo to musialaby wiedzie ze beta pojawia sie najpierw we krwi, przeciez to elementarna wiedza
Dorbie, a Twój mąż już wie?kapturnica, dorbie, Bursztyn, kasiulek1201, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nawet nie strasz
gdyby tak bylo to musialaby wiedzie ze beta pojawia sie najpierw we krwi, przeciez to elemantarna wiedza
No, nie wiem. Jak za duzo wiadomości istnie teoretycznych to jest problem
Ja na ginekologii znam się jak student medycyny, no, może ciut więcej z doświadczeniaiwcia77, kasiulek1201, Arwena, Aasiula, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość