X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj spokój aż tyle chcesz czekać???? niektóre tu siedzą już ponad 2 lata więc może lepiej nie ;-)
    kasiulek1201 wrote:
    ja tez chcialabym testowac ale trzymam fason poczekam jak nie dostane zrobie tescik albo zostane tu weterankom i pozostanie mi tu dopingowac innym staraczkom

iwcia77, kapturnica, moremi, Sabina, gosia7122, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale to już fajne

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/030d2cf8002e.jpg

wpisz w wyszukiwarke: bomboniere battesimo, bomboniere matrimonio, bomboniere cresima, bomboniere comunione ...to bedzie najprosciej - sa rozne , ale te z fotami to wiocha :)

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nastepna..... ;)
    zrob test bo i tutaj mi budyniem zalatuje ;)
    Eeee, to nie to ;-) ja po prostu pamiętam jak to jest wsłuchiwać się w oddech dziecka i cieszyc się, że oddycha normalnie, bez gorączki. Zresztą, spiace dziecko to chyba jeden z najpiekniejszych widoków na świecie <3

kapturnica, moremi, Aasiula, gosia7122, Arwena, Reni, kkisia, MartaDidi, Parka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa Was nadrobic to...
    Sprostuje ,że po wpisaniu godzin pobran(Morek dzieki za uswiadomienie =D ) moj przyrost wyglada tak

(192.9%) (w normie).

Ale odetchne calkiem i zaczne sie kurteczka cieszyc za kilka godzin jak Elfi doda swoja =D
    I koniec ze schiza , nnie rpzyjezdzajcie tankami bo moje miasto tego nie przetrzymie... 8)

Bursztyn, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, gosia7122, Pusurek, Arwena, Reni, dorbie, Iwone, Mega, kkisia, paszczakin, Bozia3, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszę z laboru. Krwinki spadły z 14 tyś na 12,9
    Odezwę się jak wrócę.

moremi, Sabina, Pusurek, Arwena, Heretyczka, dorbie, Bursztyn, gretka, Mega, kkisia, Bozia3, Dorka1979, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, o której wyniki?
    Teraz na legalu mogę trzymać kciuk za Ciebie, a drugi za Iwone :-)

Sabina, Aasiula, Pusurek, iwcia77, dorbie, Iwone, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Piszę z laboru. Krwinki spadły z 14 tyś na 12,9
    Odezwę się jak wrócę.
    Ufff... Będzie dobrze :-)

Sabina, Aasiula, gosia7122, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa to samo i u nas jest
    myślałam, że coś bardziej wymyślnego
    iwcia77 wrote:
    wpisz w wyszukiwarke: bomboniere battesimo, bomboniere matrimonio, bomboniere cresima, bomboniere comunione ...to bedzie najprosciej - sa rozne , ale te z fotami to wiocha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 14:56

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurwa Was nadrobic to...
    Sprostuje ,że po wpisaniu godzin pobran(Morek dzieki za uswiadomienie =D ) moj przyrost wyglada tak

(192.9%) (w normie).

Ale odetchne calkiem i zaczne sie kurteczka cieszyc za kilka godzin jak Elfi doda swoja =D
    I koniec ze schiza , nnie rpzyjezdzajcie tankami bo moje miasto tego nie przetrzymie... 8)
    Noo ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To już oficjalnie bardzo, ale to bardzo się ciesze i mocno Wam gtratuluje!!! Rosnijcie zdrowo <3
    Dzięki!

MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, znaczy bedzie git!

Heretyczka, Aasiula, Iwone, Mega, kkisia, MartaDidi, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedziemy jednym
    brygada pancerych jajników
    kapturnica wrote:

kapturnica, dorbie, iwcia77, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaaa to samo i u nas jest
    myślałam, że coś bardziej wymyślnego
    tylko, ze to do polski przylazlo , bo kiedys nie bylo takiego zwyczaju obdarowywania gosci prezentami...wystarczylo zaplacic za obiad/ kolacje slubna/ chrzest/ komunie itd

kapturnica, Bursztyn, moremi, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A myślicie, że moge iść na trening funkcjonalny? taki z ciężarkami, przysiady, ketle, pajace itp, bo chodze caly czas od kilku lat regularnie w poniedziałek byłam. wg mnie to taki średni wysiłek.
    No nie wiem, przeciez teraz się nie przerzucę na pilates, to później.

iwcia77, Arwena, Iwone, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz jestem tak spokojna , ze normalnie nic mi sie nie Kce ...

iwcia77, Aasiula, gretka, Mega, kkisia, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jedziemy jednym
    brygada pancerych jajników
    niektore jada ciezarowkami ;D

moremi, Aasiula, gretka, Mega, kkisia, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dokładnie :-)
    Zwłaszcza, że Dobie jest chyba lekarzem ;-) może lepiej niech idzie dziś do pracy ;-)
    nawet nie strasz
    nieee... to raczej niemozliwe...
    gdyby tak bylo to musialaby wiedzie ze beta pojawia sie najpierw we krwi, przeciez to elementarna wiedza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:02

moremi, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A myślicie, że moge iść na trening funkcjonalny? taki z ciężarkami, przysiady, ketle, pajace itp, bo chodze caly czas od kilku lat regularnie w poniedziałek byłam. wg mnie to taki średni wysiłek.
    No nie wiem, przeciez teraz się nie przerzucę na pilates, to później.
    idz lepiej na basen..daj spokoj , niech tam sie wszystko dobrze zagniezdzi to potem pocwiczysz ...miesnie Kegla ;D

moremi, kapturnica, kasiulek1201, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nawet nie strasz
    gdyby tak bylo to musialaby wiedzie ze beta pojawia sie najpierw we krwi, przeciez to elementarna wiedza
    Ale zaraz po pojawieniu się bety we krwi i moczu pojawia się też budyń w mózgu. I co zrobisz jak nic nie zrobisz? Też Cię to czeka ;)

Dorbie, a Twój mąż już wie?

kapturnica, dorbie, Bursztyn, kasiulek1201, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nawet nie strasz
    gdyby tak bylo to musialaby wiedzie ze beta pojawia sie najpierw we krwi, przeciez to elemantarna wiedza
    No jasne, że tak, ale piszą, że nie zawsze tak szybko jest wykrywalne we krwi. Może ta info pochodziła jak laboratorium było mało czułe, tak czytałam, jakość tego może być rózna. Poza tym musi byc coś, co skłania do zaleceń, aby bete robic po terminie miesiączki
    No, nie wiem. Jak za duzo wiadomości istnie teoretycznych to jest problem
    Ja na ginekologii znam się jak student medycyny, no, może ciut więcej z doświadczenia ;-)

iwcia77, kasiulek1201, Arwena, Aasiula, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 6584 6585 6586 6587 6588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ