35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:No jasne, że tak, ale piszą, że nie zawsze tak szybko jest wykrywalne we krwi. Może ta info pochodziła jak laboratorium było mało czułe, tak czytałam, jakość tego może być rózna. Poza tym musi byc coś, co skłania do zaleceń, aby bete robic po terminie miesiączki
No, nie wiem. Jak za duzo wiadomości istnie teoretycznych to jest problem
Ja na ginekologii znam się jak student medycyny, no, może ciut więcej z doświadczenia
Dorbie
iwcia77, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale zaraz po pojawieniu się bety we krwi i moczu pojawia się też budyń w mózgu. I co zrobisz jak nic nie zrobisz? Też Cię to czeka
Dorbie, a Twój mąż już wie?
No, nie wie...
Ale przecież nie powiem mu przez telefon
A dziś widzimy się na siłowni na ćwiczeniach i pędzę zaraz na dyżur do niedzieli rano. No i kiedy mam mu powiedziec. Przecież jak tam powiem, to się wygada. No, jestem w kropceiwcia77, Arwena, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale zaraz po pojawieniu się bety we krwi i moczu pojawia się też budyń w mózgu. I co zrobisz jak nic nie zrobisz? Też Cię to czeka
Dorbie, a Twój mąż już wie?
to tak jakbym ja zaszla w ciaze i zaczela mowic ze schizofrenia jest choroba zakaznadorbie, kapturnica, Reni, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
popaczeć chyba takdorbie wrote:A myślicie, że moge iść na trening funkcjonalny? taki z ciężarkami, przysiady, ketle, pajace itp, bo chodze caly czas od kilku lat regularnie w poniedziałek byłam. wg mnie to taki średni wysiłek.
No nie wiem, przeciez teraz się nie przerzucę na pilates, to później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:12
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:No jasne, że tak, ale piszą, że nie zawsze tak szybko jest wykrywalne we krwi. Może ta info pochodziła jak laboratorium było mało czułe, tak czytałam, jakość tego może być rózna. Poza tym musi byc coś, co skłania do zaleceń, aby bete robic po terminie miesiączki
Ja na ginekologii znam się jak student medycyny, no, może ciut więcej z doświadczenia
Dorbie ale w jakim lab ktos by pierdolnal taka glupote??? we krwi zawsze jest wykrywane w pierwszej kolejnosci poniewaz stezenie hcg we krwi jest duzo wczesniej niz w moczu...
Ja tez mam wiedze teoretyczna jako opiekun medyczny i moze ciut wieksza niz przecietny pacjent ale to nie teoria..to podstawa ,zeby to wiedziec.
A moge wiedziec jaka masz specjalizacje???
bete robi sie po to by potwierdzic ciaze a powtarzanie ma za zadanie pokazac czy ciaza rozwija sie prawidlowa , czy jej przyrost nie sugeruje pozamacicznejArwena, moremi, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no nie, budyn ma chyba jednak jakis limit i w tym przypadku nie jest zadnym wytlumaczeniem...
to tak jakbym ja zaszla w ciaze i zaczela mowic ze schizofrenia jest choroba zakaznakapturnica, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAasiula wrote:
Ale to nic przed chwilą po$lizgnłam sie na psim kupsku..czy to oznacza że bede bogata? Czy że bede w cionży_-(%##`;:_-)((%%#@@
Arwena, moremi, Reni, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja na ginekologii znam się jak student medycyny, no, może ciut więcej z doświadczeniakapturnica, moremi, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie jest?Bursztyn wrote:no nie, budyn ma chyba jednak jakis limit i w tym przypadku nie jest zadnym wytlumaczeniem...
to tak jakbym ja zaszla w ciaze i zaczela mowic ze schizofrenia jest choroba zakaznakapturnica, moremi, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wg mnie jest że wykrywa 6 dni po zapłodnieniu
Na pudełku tak, a ulotkę czytałaś?Reni, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to znaczy, że pieseł się zesrał i żeś wlazła w gówno
nie dopatruj się w tym przepowiedni
peppapig wrote:szybko lukam bo chciałam właśnie dlaczego mnie tesz?! Foch?!
Ale to nic przed chwilą po$lizgnłam sie na psim kupsku..czy to oznacza że bede bogata? Czy że bede w cionży_-(%##`;:_-)((%%#@@kapturnica, moremi, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To popatrz co tutaj te ciężarne wyprawiają. Może i wyjdzie, że schizofrenia jest zakaźna - jeden biegun od mamy, a drugi od taty
kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to znaczy, że pieseł się zesrał i żeś wlazła w gówno
nie dopatruj się w tym przepowiedni
kapturnica, Reni, peppapig, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny