35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny jak tam wyniki bo zaglądam na chwilkę między klientkami?
kapturnica, iwcia77, Iwone, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dorbie wrote:Dla Was to tak jak czarno na białym a dla mnie nie.
Bo człowiek nie jest komputerem, a wieczną zagadką i nie będę tu dyskutować.
foch!iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:dziewczyny jak tam wyniki bo zaglądam na chwilkę między klientkami?
Elfi jeszcze czeka..
Reni, malgos741, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia, MartaDidi, Mango, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A schizofrenia paranoidalna nie jest dwubiegunowa?
psychoza schizoafektywna miesci sie w obrazie klinicznym miedzy typowa postacia schizofrenii a zespolami afektywnymi – epizodem maniakalnym i depresyjnym, ale nie nazywa sie jej dwubiegunowaiwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Malgonia mi przyrosla beta z 70,1 na 200 wszystko dobrze
Elfi jeszcze czeka..
jupi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:33
kapturnica, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
peppapig wrote:szybko lukam bo chciałam właśnie dlaczego mnie tesz?! Foch?!
Ale to nic przed chwilą po$lizgnłam sie na psim kupsku..czy to oznacza że bede bogata? Czy że bede w cionży_-(%##`;:_-)((%%#@@lepiej byc bogata ciezarna niz biedna
kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie
psychoza schizoafektywna miesci sie w obrazie klinicznym miedzy typowa postacia schizofrenii a zespolami afektywnymi – epizodem maniakalnym i depresyjnym, ale nie nazywa sie jej dwubiegunowaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:38
Bursztyn, MartaDidi, moremi lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:dziewczyny jak tam wyniki bo zaglądam na chwilkę między klientkami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:41
Iwone, Arwena, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale zobacz działa to na Ciebie jak magnes
pojawiasz się akurat wtedy
łyknij magnes najlepiej podwójną dawkę i będzie ok
Heretyczka wrote:mnie te magnesy juz męczą
jak tylko widze strone że pojawia sie słowo 'magnes' to od razu klikam na następna i nastepnąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:46
kapturnica, Bursztyn, Aasiula, Arwena, kkisia, Pusurek, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Jak pisałam z laboru krwinki mam 12,9 tyś, norma jest do 10. Zrobiłam jeszcze bad. ogólne moczu i wszystko jest w normie.
W poniedziałek pójdę do lekarza po skierowanie na dalszą diagnostykę. Ciekawe w jakim kierunku będzie szukał.kapturnica, Heretyczka, Aasiula, Arwena, kkisia, iwcia77, moremi, gretka, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty sie lepiej przyznaj ze wyslalas Iwone magnesy, bo biedna detektywa chce wynajac i robi dochodzenie , kto? co? , kiedy? i dlaczego?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwone wujek google podpowiada, że na podwyższony stan wpływają stany zapalne ale też adrenalina
a trochę nerwów miałaś
Fizjologiczny wzrost krwinek białych obserwuje się po wysiłku fizycznym, posiłku, w stresie i w ciąży.
a nie jadłaś na siłowni w stresie będąc w ciąży?
no już głowa do góry najważniejsze, że spada. Teraz czekamy na wizytę u lekarza. Będzie dobrze
Iwone wrote:Jak pisałam z laboru krwinki mam 12,9 tyś, norma jest do 10. Zrobiłam jeszcze bad. ogólne moczu i wszystko jest w normie.
W poniedziałek pójdę do lekarza po skierowanie na dalszą diagnostykę. Ciekawe w jakim kierunku będzie szukał.Iwone, Arwena, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, ania.g, moremi, gosia7122, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny