35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwone - ja po przeanalizowaniu nicków, które miały Twój adres - obstawiam, że te magnesy wysłała CI Ewka....
Ona jak wiadomo - taka bojowa tylko z pozoru - no ale fason trzymać musi....dlatego każda inna by się podpisała, a ona ukradkiem....Iwone, Pusurek, iwcia77, kkisia, Mega, caffe, Aasiula, Reni, moremi, gretka, gosia7122, kapturnica, Arwena, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w ogrodzie koparka szaleje. Drenaz ogrodu i czesci domu. Przyjechala wywrotka i wysypala 25 ton zwiru w bramie. Jestem uwieziona. Help...
Iwone, MartaDidi, iwcia77, kkisia, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za rady - nie dam tych magnesów - bo faktycznie cóż potem z nimi robić....
Jakoś inaczej przyozdobię stół...będzie tylko 11 osób, a więc kameralnie - nie narobimy się...iwcia77, Iwone, kkisia, Mega, Pusurek, caffe, Aasiula, moremi, gosia7122, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie w ogrodzie koparka szaleje. Drenaz ogrodu i czesci domu. Przyjechala wywrotka i wysypala 25 ton zwiru w bramie. Jestem uwieziona. Help...
iwcia77, kkisia, Mega, Pusurek, Aasiula, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Skąd ja to znam, dopiero teraz mi wróciła ochota na kawusię, a tu zaraz będzie trzeba znowu odstawić bo karmienie piersią.
A co do tej lolitki z labo, to nie zapominaj że masz teraz "moc" i możesz rzucić klątwę ciężarnychiwcia77, kkisia, Aasiula, moremi, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik ja zrobiłam banalnie - były urodziny, zaprosiłam na kolację, wręczyłam pudełeczko jako prezent (myślał, że jakiś długopis...
) W środku był test i wynik bety..
Mina bezcenna - pamiątka na całe życie..
kkisia, iwcia77, Mega, ania.g, Pusurek, caffe, Aasiula, moremi, gosia7122, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Wiecie, nie wierzyłam za bardzo jak zobaczyłam swój test, bo było przed terminem @, a większość ciąż idzie z okresem...
smutne ale prawdziwe
ale potem taki spokój mnie ogarnął
bedzie co ma być
nie mam wpływu
a potem to już w zasadzie jestem dobrej myśli
i uwierzcie, nawet się nie denerwuje..
Polecam każdej zajść jak już odłoży starania na czas nieokreślony..
Szok chroni przed nerwami)))))))
Natomiast nie polecam zachodzenia w parze
Kazdy życzy dobrej bety Kapci.. a potem i Elfikowi też..
Większość wpisów tak wygląda..
Czuję się na doczepkę...kkisia, Bozia3, moremi, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Wpadam tutaj, bo Tu tylko Was zastać można...
Ewik, Kapciu tak bardzo się cieszę, nie umiem nawet ubrać w słowa tego co poczułam jak się dowedziałam:-)życzę spokoju, uśmiechu, i wszelkich dobrych dolegliwości ciążowych, a za 9mies, przespanych nocy, i jeszcze więcej uśmiechu:-D
My w szpitalu do poniedziałku,może mi dadzą dzisiaj Kosię podtrzymać, za dużo kabli i każą siadać a ja nie bardzo dam rady..zobaczymy..
Buziaczki i powodzenia nie wpadania w histerię ciężarówkowąmoremi, gretka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ale to ten Twój kopacz w samych dżinsach - czy ekipa jakaś?
iwcia77, Mega, Aasiula, Bozia3, MartaDidi, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Chlop juz odpuscil sobie trenowanie jazdy koparka na wlasnym ogrodzie. Fachowcy przyjechali. On teraz lata w kaloszach i macha lopata.
Iwone, ania.g, Aasiula, Bozia3, iwcia77, Pusurek, moremi, gretka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:ze w samych kaloszach???
MartaDidi, Aasiula, iwcia77, Mega, Reni, moremi, gosia7122, kapturnica, Arwena, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja ma dzisiaj kureski dzień,ciesze sie ogromnie ze dziewczynom sie udało,kibicuje i zycze szczesliwych cionz i jeszcze raz GRATULUJE:)
nic jednak nie poradze na to ze chce mi sie wyć to kurwa silniejsze
nic mi dzisiaj nie wychodzi i nawet w cionze nie potrafie zajsc i wszystko chuj ...
ps. ktoras ostatnio cos takiego tez miala ,nie pamietam ktora ,jak z tego jebanego doła wylesc...
zapomniałam dodac i te jebane hormony jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 16:49
MartaDidi, Mega, moremi, gretka, kapturnica, Arwena, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:No właśnie tez czuje pewien niedosyt....
Ja swojemu na powiadomienia kupiłam małe skarpetki, testu by nie załapał, ale i tak informacja oczy - mózg krążyła po stopach zanim dotarła tam gdzie trzeba
Do dziś jest mi wdzięczny za to że wtedy tak bardzo chciałam mieć dziecko i postanowiłam za nas obu.Aasiula, iwcia77, Mega, moremi, dorbie, kapturnica, Arwena, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
A moj Maly od tygodnia CHODZI! Ale jak... Ten kaczy chód, te krzywe krótkie nóżki... Cos pięknego!
Aasiula, Pusurek, iwcia77, Mega, Reni, ania.g, moremi, caffe, Sabina, gretka, anna maria, Mango, Dorka1979, gosia7122, kapturnica, Arwena, Bozia3, paszczakin, Parka, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Aasiula wrote:A ja ma dzisiaj kureski dzień,ciesze sie ogromnie ze dziewczynom sie udało,kibicuje i zycze szczesliwych cionz i jeszcze raz GRATULUJE:)
nic jednak nie poradze na to ze chce mi sie wyć to kurwa silniejsze
nic mi dzisiaj nie wychodzi i nawet w cionze nie potrafie zajsc i wszystko chuj ...
ps. ktoras ostatnio cos takiego tez miala ,nie pamietam ktora ,jak z tego jebanego doła wylesc...
tulaski sleAasiula, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrobie zupe z dużą ilościa świeżej cielęciny na kościach, ziół wszelakich , warzyw, jalapeno i chili odrobine
nie ma jak to rozgrzewajaca zupka w tą pieską pogode, do tego czerwone wytrawneiwcia77, Aasiula, Mega, ania.g, moremi, gretka, anna maria, kapturnica, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dawno mnie tu nie było,Szczęśliwego Nowego Roku, Kapta i Eliksir gratulacje,mam nadzieje ze dołączę za miesiąc,w tym tygodniu zaczęliśmy wyciszanie, a 6/02 ( Narazie ta data) pobieranie jajeczek.Pozdrowki dla wszystkich
MartaDidi, iwcia77, Pusurek, Aasiula, Heretyczka, Mega, ania.g, moremi, Sabina, gretka, anna maria, SolarPolar, Mango, gosia7122, kapturnica, Arwena, Bozia3, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A moj Maly od tygodnia CHODZI! Ale jak... Ten kaczy chód, te krzywe krótkie nóżki... Cos pięknego!
Moj chce bawic sie na siedzaco, ale jeszcze przeciez nie siedzi, wiec trzeba siedziec z nim po turecku ( on miedzy kolanami) i wtedy jest szczesliwy. No i samolocik jest de best, ale ile mozna na bicho ladowac?Aasiula, iwcia77, MartaDidi, moremi, anna maria, kapturnica, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość