X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swoja droga ciekawe w którym roku to zaniknie, te wszystkie komunie, chrzciny itp..

ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.sjusk.com.pl/3599/budzenie_tatusia_d.html

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gdzie wszystkie? Testy ciazowe robią??

moremi, Aasiula, gosia7122, kapturnica, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, pokazuj no wykres. Zaraz konsylium się zbierze.

nick nieaktualny, Mega, gretka, Aasiula, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uszło mej uwadze, że Ewa zmieniła awatar na bardzo pastelowy. Chyba do testu się szykuje, bo łagodnieje.

Pusurku, Adamek w awatarku cudny :-)
    Jak Aasiula go nie zje, to ja z chęcią wrzucę go na ząb.

nick nieaktualny, Mega, Iwone, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    p.s. już wiem czemu mam wkurwa. zbliżająca się @ to jedno, a drugie to to, że przez abstynencję (na poczet badania plemniorów) ja mam braki, bo mój to sobie dzisiaj spuścił cisnienie do pojemniczka. A ja? ja się pytam gdzie rżnięcie. Mówi że wieczorem. No to ja na to, że wieczorem nie będę miała nastroju. To on że zapewnia, że będę miała. No i weź tu się rozstresuj 0sad.gif

(to, że mnie rozstresował ze dwa razy podczas postu, kiedy sam się nie mógł rozstresować to już inna historia i nie wracajmy do tego. liczy się dziś- tu i teraz) :P
    Weźmie se taka młodego szczyla i później z łóżka nie wychodzi jedna z drugą.

Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    wiecie co... dzisiaj mi przyszło do głowy, żeby wykorzystać jutro swój test ciążowy, który zalega w szafce od czerwca. jakoś do tej pory przetrwał, bo spokojnie czekałam na termin @ i ona zawsze przychodziła. no może z raz się spóźniła, ale tylko o 1 dzień i widziałam już że temp nisko to mnie ne kusiło do testowania.
    teraz tez w sumie nie kusi bo w sumie objawy jak na @, ale w końcu to tylko weekend, w pn powinnam dostać @. to jakbym zrobiła teściora w sobotę to może i by było jakie prawdopodobieństwo żeby mi pokazał. albo nie pokazał. a może nie zrobię. już sama nie wiem. sprawdzę rano temp.
    aaa bo wy tu wszystkie na fali styczniowej, no bym się z chęcią załapała 0blush2.gif
    o boziu o boziu to już może zrób ten jebany tescik bo spłoniesz

moremi, anna maria, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie uszło mej uwadze, że Ewa zmieniła awatar na bardzo pastelowy. Chyba do testu się szykuje, bo łagodnieje.

Trza jej jeszcze parę serduszek podeslac. I może ze dwie tęcze.

Adaś pozdrawia ciocię Moremi. :-)

moremi, Mega, Aasiula, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

nie szykuje sie

Mega, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie szykuje sie
    Ewka, ja se mysle ,ze mialas owulację w 13 dniu cyklu, tylko wykres jest do dupy. Chyba, ze zawsze masz ja tak późno.

moremi, Aasiula, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:45

moremi, Mega, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie szykuje sie
    Nawet przy ivf się testy robi. Idź i kup zapas. W cefarmie przecena quixx. Za granicą są drogie.

kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ewka, ja se mysle ,ze mialas owulację w 13 dniu cyklu, tylko wykres jest do dupy. Chyba, ze zawsze masz ja tak późno.
    oczywiscie ze jest do dupy

moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sporo Was w końcówce cyklu. Ta też się szykuje https://ovufriend.pl/wykres,e195631ddde63360db7a4c9e28c60f71.html

ComeToMeBaby, Iwone, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no chyba mogę mieć jebany dylemat na temat jebanego tescika skoro nie miałam jeszcze jebanego dylemacika od kurwa jebanego czerwcunia. jestem jebanym kwiatem lotosu tak poza tym :P
    p.s. i tylko nie o boziu, bo mnie nie wzrusza jako i ciebie. howgh.

kwiatem? chyba cebuli

Mega, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Obstawiam 16 dc.

nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hola to moj!

i jako jedyna nie dostalam tescika od Iwone, a zaciazone tak, wiec chyba jestem poza kregiem razenia...:-(

Iwone, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gretka
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:45

moremi, Mega, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    najważniejsze że JEBANYM :P
    ale to ty napisałaś

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    no hola to moj!

i jako jedyna nie dostalam tescika od Iwone, a zaciazone tak, wiec chyba jestem poza kregiem razenia...:-(
    Wierzysz w te bzdury? Patrz na swoje temperatury, objawy i kup test. W poniedziałek się przyda.

Iwone, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 6590 6591 6592 6593 6594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ