35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie uszło mej uwadze, że Ewa zmieniła awatar na bardzo pastelowy. Chyba do testu się szykuje, bo łagodnieje.
Pusurku, Adamek w awatarku cudny
Jak Aasiula go nie zje, to ja z chęcią wrzucę go na ząb.Pusurek, Mega, Iwone, MartaDidi, Aasiula, kapturnica, Arwena, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:p.s. już wiem czemu mam wkurwa. zbliżająca się @ to jedno, a drugie to to, że przez abstynencję (na poczet badania plemniorów) ja mam braki, bo mój to sobie dzisiaj spuścił cisnienie do pojemniczka. A ja? ja się pytam gdzie rżnięcie. Mówi że wieczorem. No to ja na to, że wieczorem nie będę miała nastroju. To on że zapewnia, że będę miała. No i weź tu się rozstresuj
(to, że mnie rozstresował ze dwa razy podczas postu, kiedy sam się nie mógł rozstresować to już inna historia i nie wracajmy do tego. liczy się dziś- tu i teraz)Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:wiecie co... dzisiaj mi przyszło do głowy, żeby wykorzystać jutro swój test ciążowy, który zalega w szafce od czerwca. jakoś do tej pory przetrwał, bo spokojnie czekałam na termin @ i ona zawsze przychodziła. no może z raz się spóźniła, ale tylko o 1 dzień i widziałam już że temp nisko to mnie ne kusiło do testowania.
teraz tez w sumie nie kusi bo w sumie objawy jak na @, ale w końcu to tylko weekend, w pn powinnam dostać @. to jakbym zrobiła teściora w sobotę to może i by było jakie prawdopodobieństwo żeby mi pokazał. albo nie pokazał. a może nie zrobię. już sama nie wiem. sprawdzę rano temp.
aaa bo wy tu wszystkie na fali styczniowej, no bym się z chęcią załapałamoremi, anna maria, Aasiula, kapturnica, Arwena, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie uszło mej uwadze, że Ewa zmieniła awatar na bardzo pastelowy. Chyba do testu się szykuje, bo łagodnieje.
Jak Aasiula go nie zje, to ja z chęcią wrzucę go na ząb.
Adaś pozdrawia ciocię Moremi.moremi, Mega, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie uszło mej uwadze, że Ewa zmieniła awatar na bardzo pastelowy. Chyba do testu się szykuje, bo łagodnieje.
Jak Aasiula go nie zje, to ja z chęcią wrzucę go na ząb.Mega, Aasiula, kapturnica, Arwena, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie szykuje sie
kapturnica, Arwena, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Sporo Was w końcówce cyklu. Ta też się szykuje https://ovufriend.pl/wykres,e195631ddde63360db7a4c9e28c60f71.html
ComeToMeBaby, Iwone, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no chyba mogę mieć jebany dylemat na temat jebanego tescika skoro nie miałam jeszcze jebanego dylemacika od kurwa jebanego czerwcunia. jestem jebanym kwiatem lotosu tak poza tym
p.s. i tylko nie o boziu, bo mnie nie wzrusza jako i ciebie. howgh.
kwiatem? chyba cebuliMega, Aasiula, kapturnica, Arwena, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ewka, ja se mysle ,ze mialas owulację w 13 dniu cyklu, tylko wykres jest do dupy. Chyba, ze zawsze masz ja tak późno.
Heretyczka, Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:no hola to moj!
i jako jedyna nie dostalam tescika od Iwone, a zaciazone tak, wiec chyba jestem poza kregiem razenia...Iwone, Aasiula, kapturnica, Arwena, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!