35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:
Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś jak odbierałam Młodą z przedszkola, dowiedziałam się, że w czwartek mają bal choinkowy. Trza mi przebranie (rychło w czas się panie obudziły
).
Zwłaszcza, że córka chce być wilkiem ( ja proponowałam czerwonego kapturka, ale powiedziała, że ja mam nim być) lub psem plutoProścizna. Może do poniedziałku jej przejdzie i jednak wybierze coś prostszego np. motylka, których jest na funty w sklepach? Wiem, chuj nie matka ze mnie
Mega, Iwone, Aasiula, moremi, ania.g, Arwena, gretka, iwcia77, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dziś jak odbierałam Młodą z przedszkola, dowiedziałam się, że w czwartek mają bal choinkowy. Trza mi przebranie (rychło w czas się panie obudziły
).
Zwłaszcza, że córka chce być wilkiem ( ja proponowałam czerwonego kapturka, ale powiedziała, że ja mam nim być) lub psem plutoProścizna. Może do poniedziałku jej przejdzie i jednak wybierze coś prostszego np. motylka, których jest na funty w sklepach? Wiem, chuj nie matka ze mnie
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mój też ma balik w czwartek i szukam czegoś na allegro
Bardzo się cieszę
Po drugie napiszę Ci jaki strój miała moja bratanica na jeden z takich balów. Ona jest typem "chłopocory". Jej siostra bliźniaczka zawsze była czarodziejką/wróżką/motylkiem. A Justyna pewnego razu wystąpiła w przebraniu.... Tomasza Adamka! Ta dam! W czerwonym, atłasowym szlafroku, w spodenkach i rękawicach bokserskich wywołała furoręmoremi, Iwone, Aasiula, ania.g, iwcia77, Mega, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:zamówiłam dla bratanka strój policjanta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:11
Sabina, Aasiula, iwcia77, Bozia3, dorbie, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Iwone przede wszystkim serce mi rośnie z radości, że Twój wynik już lepszy
Bardzo się cieszę
Po drugie napiszę Ci jaki strój miała moja bratanica na jeden z takich balów. Ona jest typem "chłopocory". Jej siostra bliźniaczka zawsze była czarodziejką/wróżką/motylkiem. A Justyna pewnego razu wystąpiła w przebraniu.... Tomasza Adamka! Ta dam! W czerwonym, atłasowym szlafroku, w spodenkach i rękawicach bokserskich wywołała furoręIwone, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Iwone przede wszystkim serce mi rośnie z radości, że Twój wynik już lepszy
Bardzo się cieszę
Po drugie napiszę Ci jaki strój miała moja bratanica na jeden z takich balów. Ona jest typem "chłopocory". Jej siostra bliźniaczka zawsze była czarodziejką/wróżką/motylkiem. A Justyna pewnego razu wystąpiła w przebraniu.... Tomasza Adamka! Ta dam! W czerwonym, atłasowym szlafroku, w spodenkach i rękawicach bokserskich wywołała furorę
Jeśli chodzi o moje wyniki to też się cieszę, jednak cały czas mam obawy jak to będzie we wtorek na kolejnych badaniach.
Aha, zapomniałam napisać, że badania robiłam w innym laboratorium.Sabina, Aasiula, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wisz to już było parę lat temu
Iwone syn w stroju Spartakusa rewelacyjny! Rozwalił mnie
Za kowboja płaciłam coś ok 54 zł.Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość