35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKapta oficjalny ode mnie kop w dupe (choć pamiętam, że niedawn sama klasa panikowałam)
A teraz gdy jesteśmy już po części oficjalnej to wiedz, że raduję sięi życzę Ci jak najlepiej
Niech się szczęśliwie wszystko układa a dzidziolek, dzidziuś, kruszynka, groszek pięknie i zdrowo rośnie
moremi, ania.g, Aasiula, Iwone, iwcia77, Mega, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:
teraz są dorosłe i dwie za mąż wyszłydruga w tym roku
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Iwone, iwcia77, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Przekazuje info od Elfi
beta 790,70!!!
(176.2%) (w normie).Sabina, moremi, ania.g, Iwone, Arwena, Aasiula, Pusurek, gretka, iwcia77, Mango, Mega, Dorka1979, Bozia3, SolarPolar, gosia7122, Niuta, paszczakin, Parka, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Przekazuje info od Elfi
beta 790,70!!!
(176.2%) (w normie).
I za Bisce....Arwena, moremi, ania.g, Aasiula, kapturnica, Iwone, iwcia77, peppapig, malgos741, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Sabinka nie oglądałaś bajek? to sportacus z bajki Leniuchowo https://www.youtube.com/watch?v=LDwjb9KhFEE,
nie spartakuskapturnica, Iwone, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No to kurwa dzisiaj chleje! A co - za Was dziewczyny! To trzeba dobrze oblać, żeby dobrze rosło!
I za Bisce....
p.s. i za wszystkie te które nadal czekająkapturnica, Aasiula, Sabina, Arwena, gretka, iwcia77, peppapig, Mango, malgos741, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
To na zdrowie!!! I ciesze sie ,że przez kilka miesiecy bede musiala byc totly abstynent..
Normlanie zeszło ze mnie powietrze. Teraz luzowac szelki i cieszyc sie każdym dniem..
Kciuki zaciśniete za kolejne dziołchy..Morek chce Twoja klątwe jak najszybciejAasiula, Sabina, ania.g, Arwena, gretka, iwcia77, dorbie, Bozia3, malgos741, peppapig, Mega, gosia7122, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny