35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKapta oficjalny ode mnie kop w dupe (choć pamiętam, że niedawn sama klasa panikowałam)

A teraz gdy jesteśmy już po części oficjalnej to wiedz, że raduję się
i życzę Ci jak najlepiej
Niech się szczęśliwie wszystko układa a dzidziolek, dzidziuś, kruszynka, groszek pięknie i zdrowo rośnie
moremi, ania.g, Aasiula, Iwone, iwcia77, Mega, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoja kuzynka z Łodzi ma 3 córki,jak tam jeździłam to w łazience miały zawsze stertę podpasek heheComeToMeBaby wrote:
teraz są dorosłe i dwie za mąż wyszły
druga w tym roku
ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Iwone, iwcia77, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Przekazuje info od Elfi
beta 790,70!!!
(176.2%) (w normie).
Sabina, moremi, ania.g, Iwone, Arwena, Aasiula, Pusurek, gretka, iwcia77, Mango, Mega, Dorka1979, Bozia3, SolarPolar, gosia7122, Niuta, paszczakin, Parka, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo to kurwa dzisiaj chleje! A co - za Was dziewczyny! To trzeba dobrze oblać, żeby dobrze rosło!kapturnica wrote:Przekazuje info od Elfi
beta 790,70!!!
(176.2%) (w normie).
I za Bisce....
Arwena, moremi, ania.g, Aasiula, kapturnica, Iwone, iwcia77, peppapig, malgos741, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bajkę znam, ale jej nie oglądamy - nie pamiętam dokładnie imienia tego panaIwone wrote:Sabinka nie oglądałaś bajek? to sportacus z bajki Leniuchowo https://www.youtube.com/watch?v=LDwjb9KhFEE,
nie spartakus
kapturnica, Iwone, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Już odkorkowałam i się dołączamSabina wrote:No to kurwa dzisiaj chleje! A co - za Was dziewczyny! To trzeba dobrze oblać, żeby dobrze rosło!
I za Bisce....

p.s. i za wszystkie te które nadal czekają
kapturnica, Aasiula, Sabina, Arwena, gretka, iwcia77, peppapig, Mango, malgos741, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
To na zdrowie!!! I ciesze sie ,że przez kilka miesiecy bede musiala byc totly abstynent..
Normlanie zeszło ze mnie powietrze. Teraz luzowac szelki i cieszyc sie każdym dniem..
Kciuki zaciśniete za kolejne dziołchy..Morek chce Twoja klątwe jak najszybciej
Aasiula, Sabina, ania.g, Arwena, gretka, iwcia77, dorbie, Bozia3, malgos741, peppapig, Mega, gosia7122, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH