Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:47

Aasiula, ania.g, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    NO TO MOZNA JUZ PIĆ OFICJALNIE ,WASZE ZDROWIE LASKI :)2piwko.gif
    jak zjem loda z adwokatem to też będzie można zaliczyć pod oblewanie?

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, ania.g, iwcia77, Bozia3, malgos741, Mega, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Już odkorkowałam i się dołączam :)
    p.s. i za wszystkie te które nadal czekają <3
    My zaczekamy, aż Młoda zaśnie :) Dziś dostosujemy się do pogody za oknem - mamy grzane :)

kapturnica, ania.g, Iwone, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, Mega, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    jak zjem loda z adwokatem to też będzie można zaliczyć pod oblewanie?
    Jak nie jak tak ;)

Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    testy to mam ale czuje sie wybitnie nieciazowo....
    jak zaszlam w ciaze to tez sie czulam nieciazowo :) i to mnie stopowalo do testowania ..tylko baby z forum - "iwcia szczyj" , codziennie "iwcia szczyj " a ja nawet jednego testu w domu nie mialam, potem zapominalam kupic wiec 2 dni na forum nie wchodzilam , bo by mnie zakrakaly...i co? prosze bardzo - byla ciaza :D

Iwone, ania.g, nick nieaktualny, gretka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, malgos741, Mega, gosia7122, moremi, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, już piszę o co mi chodziło z tą beta, bo zeszło nieprzyjemnie na zły tor
    Czytałam, że laboratorium zazwyczaj wykrywa dopiero powyzej 50 i dlatego zaleca sie robienie beta najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Ale moje laboratorium określa nawet śladowe bHCG. Może to były stare dane, bo może teraz laboratoria wszystkie są dokładniejsze. Nie jestem na bieżaco z diagnostyka ginekologiczną.
    A dlaczego i kiedy się robi to wiem, spoko.

I nie poszłam na trening a tylko na rowerek i orbitrek. przecież nie mogę nagle powiedzieć moim przyjaciołom, że wyszedl mi test pozytywny

Iwone, nick nieaktualny, gretka, iwcia77, nick nieaktualny, Mango, malgos741, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kapta, już piszę o co mi chodziło z tą beta, bo zeszło nieprzyjemnie na zły tor
    Czytałam, że laboratorium zazwyczaj wykrywa dopiero powyzej 50 i dlatego zaleca sie robienie beta najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Ale moje laboratorium określa nawet śladowe bHCG. Może to były stare dane, bo może teraz laboratoria wszystkie są dokładniejsze. Nie jestem na bieżaco z diagnostyka ginekologiczną.
    A dlaczego i kiedy się robi to wiem, spoko.

I nie poszłam na trening a tylko na rowerek i orbitrek. przecież nie mogę nagle powiedzieć moim przyjaciołom, że wyszedl mi test pozytywny

Nigdy badanie z krwi na bete nie wykrywało tego hormonu powyżej 50 jednostek...Nie wiem gdzie to czytałas ale totalna bzdura to jest...Każdy hormon wykrywa sie już od sladowej ilości , nie tylko hcg
    A to ,że sie zaleca w dniu miesiączki oznacza tyle ,że beta wydzielana jest po zagnieżdzeniu zarodka a może to nastąpić nawet do 12dnia po owulacju...
    Dodam , nie złosliwie ,ze to jest elementarna wiedza a jesli jestes jak piszesz lekarzem i tego nie wiesz opierajac sie na tym ,że gdzies czytalas napawa mnie lekkim szokiem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 19:37

gretka, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie priv :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, no gdzies wyczytałam :-) człowiek dużo różnych bzdur czyta

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, no ,no Elfik- gratuluje bardzo <3

...swoja droga to takie fajne uczucie jak sie odkrywa ze jest sie w upragnionej ciazy...ach sentymencik mnie ogarnal...piekne emocjonujace przezycie <3

kapturnica, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, Bozia3, malgos741, gosia7122, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulek 1201 nie obraź sie dziekuje za zaproszenie mnie do znajomych ale z reguły przyjmuje tylko te osoby , z ktorymi przynajmniej porozmawialam kilkukrotnie.. 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 19:57

malgos741, ComeToMeBaby, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kapta, no gdzies wyczytałam :-) człowiek dużo różnych bzdur czyta
    zmien dostawce czasopism =D

Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no, no ,no Elfik- gratuluje bardzo <3

...swoja droga to takie fajne uczucie jak sie odkrywa ze jest sie w upragnionej ciazy...ach sentymencik mnie ogarnal...piekne emocjonujace przezycie <3
    No... ja myslalam ,ze bede piszczec , skakac..Nie ukrywam wyobrazalam sobie nie raz jak to bedzie wygladalo..A skonczylo sie na wyciagnieciu mlodego z wyra i studiowaniu tesu pod swiatlo czy jest kreska czy to zwidy... =D

iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a to znacie :)

Jest wieczór
    On mówi DAJ
    Ona mówi BIERZ
    Słońce zaszło
    ONA TEŻ :)

kapturnica, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, Mega, gosia7122, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No... ja myslalam ,ze bede piszczec , skakac..Nie ukrywam wyobrazalam sobie nie raz jak to bedzie wygladalo..A skonczylo sie na wyciagnieciu mlodego z wyra i studiowaniu tesu pod swiatlo czy jest kreska czy to zwidy... =D
    ..bo chyba stracilas nadzieje ...to dlatego

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    dziewczyny a to znacie :)

Jest wieczór
    On mówi DAJ
    Ona mówi BIERZ
    Słońce zaszło
    ONA TEŻ :)
    heheheheheh

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Małż wie?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie nie straciłam..Ale mialam opracowany plan działan..Starania w lutym i kwietniu jeszcze i podejscie do procedury in vitro...

Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dopiero dociera pewnie :)

iwcia77, kapturnica, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    heheheheheh
    :D

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 6594 6595 6596 6597 6598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ