35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:to ze chce wnuki to jeszcze nie oznacza ze jest dobra
ja wypilam juz 4 opakowania, ale na zaciazenie nie pomogly - natomiast mam wrazenie ze na cere tak
Jak tylko potwierdze ,ze serducho bije i wszystko na dobrej drodze chetnie posle dalej wraz z clo i pregnylem bo mam na stanie jeszcze jeden zastrzyk...No i 15saszetek inofemu tez mam...I troche wiesiolka ..
Oddam w dobre rece jak sama z dobrych podostawałam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:17
Bursztyn, iwcia77, malgos741, Heretyczka, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:no wlasnie braklo inofemu w melisse i innych witaminek a chcialam sobie zrobic zapas przed wyjazdem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:12
iwcia77, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to ze chce wnuki to jeszcze nie oznacza ze jest dobra
ja wypilam juz 4 opakowania, ale na zaciazenie nie pomogly - natomiast mam wrazenie ze na cere takBozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny jak ja się cieszę że bety piękne
to wy nawet nie wiecie...
Sabina, Aasiula, iwcia77, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
teraz to z wami mogę nawet do 4 rano ... studniówkę dziś gramy.
Iwone, kapturnica, Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:ty nam oczu nie mydl tylko gadaj kiedy tescisz?
może w niedziele
kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja dziś tez wychylę kielicha za te wasze bety ładne a co mi tam
swoją droga to byłam już 2 razy w ciąży a bety nie oznaczałam nigdy
dla mnie najważniejsze jest usg z serduchem ale następnym razem to pewnie sie wybiorę
na pewno mnie siła zaciągniecie
kapturnica, Iwone, Sabina, Aasiula, gosia7122, Bozia3, moremi, Mega, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:też o tym myślałam. Mój już był kowbojem i sportakusem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3fec3ab2d0d.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3c6c889b747.jpg
Co fotografowie to się umieją dopasowackapturnica, Iwone, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurwa jak dzis u mnie wieje..najpierw napierdalal snieg ,potem jakas kasza, zeszlo tow deszcz.Dodatkowo wieje jakby sie z 10powiesiło na jednej gałęzi...Rano bedzie szklanka wrr
Arwena, Sabina, Iwone, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:u nas masakryczny wiatr prawie huragan, a mąż bedzie z pracy wracał
Dodatkowo wieje mi od salonu i wszystko cieplo wywiewa wrrrIwone, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:u nas masakryczny wiatr prawie huragan, a mąż bedzie z pracy wracał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:27
Heretyczka, Iwone, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość