35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Małgoś nie wiem czy doczytałaś. Moje dzisiejsze wyniki są dużo lepsze, choć mogło być lepiej, ale i tak się cieszę
Iwone nie miałam kiedy was doczytać ... toczytałam ostatnie 3 strony , ale dobrze ze piszesz bo miałam się o ciebie pytać , to dobrze ze twoje wyniki sa ok.Iwone, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:u nas masakryczny wiatr prawie huragan, a mąż bedzie z pracy wracał
kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:a mój starszy na 8 ma naukę jazdy i zastanawiamy się czy nie odwołać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:28
Sabina, Iwone, gretka, Natka_79, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:oj, no ja bym nie poprosiła. ja to nawet swoim rodzicom nie powiedziałam że się staramy.
kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja ci pwoiem z wlasnego doswiadczenia..uczylam sie jezdzic w lutym w ciezkich warunkach i chwala..bo teraz srala bymz a kazdym razem wsiadajac do samochodu w taka pogoe..Ja bym na twoim miejscu nie dowolywala bo kiedy jak nie teraz ma sie nauczyc jezdzic w zlych wariunkach??
Ja też zaczęłam w styczniu, jak było i ślisko i lód. Ale żałuję, że u nas nie ma jak w Finlandii nauki jazdy w trudnnych warunkach, na lodzie, z wpadaniem w poślizgkapturnica, Iwone, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Amen.
Ja też zaczęłam w styczniu, jak było i ślisko i lód. Ale żałuję, że u nas nie ma jak w Finlandii nauki jazdy w trudnnych warunkach, na lodzie, z wpadaniem w poślizg
Mialam kiedys kupic sobie takich kilka godzin ale najblizej 60km ode mnie jest taki tor i poleglam na planachAasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niestety, nie mialam wyjscia, ktos mi ten specyfik musial kupic...a ona byla jedyna osoba
Bursztyn, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
to ja se tez kupie ten infolinii
Aasiula, Arwena, Iwone, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Teraz juz jest jak sobie doplacisz....
Mialam kiedys kupic sobie takich kilka godzin ale najblizej 60km ode mnie jest taki tor i poleglam na planachmoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bursztyn ja mam brata który mieszka nie daleko od Ciebie. Jakbyś coś potrzebowała z Polski, to on jest kilka razy w roku w PL i mógłby Ci coś ew podać
a gdzie jest dokladniej, jesli oczywiscie mozesz powiedziec?
A Clositol jedzie z ItaliiArwena, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja ci pwoiem z wlasnego doswiadczenia..uczylam sie jezdzic w lutym w ciezkich warunkach i chwala..bo teraz srala bymz a kazdym razem wsiadajac do samochodu w taka pogoe..Ja bym na twoim miejscu nie odwolywala bo kiedy jak nie teraz ma sie nauczyc jezdzic w zlych wariunkach??
-
kapturnica wrote:No ja nie Elfi nie umiem utrzymac jezora za zebami zwl chlopu nie powiedziec..Jasne ,ze wie Moze malo romantycznie ale wyslalam mu sms zeby zadzwonil tylko niech wyjdzie z domu bo chlopaki nie musza slyszec naszej rozmowy a to pilne
Wystraszyl sie chlopina co sie stalo..A ja mu tekst sprzet ci sie sprawdzil jestem w ciazy!!A on zaczal sie glupio smiac ,ze go wkrecam..Dopiero jak mu mmsa wyslalam z pozytywnym to zaczelo do niego docierac... A po becie to dzis juz byl uhahany...Chyba mu teraz łatwiej troche ,ze plan 100letni wykonalkapturnica, Aasiula, Arwena, Sabina, Iwone, gretka, Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny