35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba super ze jesteście w domu

ja pierdziu nie nawidze pisać z komórki bŕrrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:00
Aasiula, Iwone, kapturnica, Simba, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ja tak chce!Arwena wrote:dziewczyny a to znacie

Jest wieczór
On mówi DAJ
Ona mówi BIERZ
Słońce zaszło
ONA TEŻ
Pije za zdrówko wszystkich!
Elfik buziaki!
nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Oj tam, ja ten poziom wiedzy osiągnęłam w zeszłym rokukapturnica wrote:szok w trepach
Ja zwykly szarak medyczny co to nie dorastam do piecior lekarzy musialam miec taka podstawowa wiedze..Mielismy to na zajeciach z bio chemii 
kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczek przyjacielem rodzica jest

Aha, nerwowy wieczor. Ja zauważyłam ze w dodatku dzieci sie po tym skręcają i wysłałam M do sklepu po to samo mleko ale w proszku i odpaliłam nasze butelki i podgrzewacz (od podjętych prób współpracy z tym urządzeniem mam oparzenia nadgarstka 3 stopnia). Dzieki cafe za pdopowiedz butelek tommy tippee sa naprawde super. Ja mam hormony - wiadomo - ale co sie stało Dzejmsowi w ten pierwszy wieczor to nie mam pojęcia. No tak mnie wkurwil i to trzykrotnie tego wieczoru, ze aż sie poryczalam, i znowu Leon zaliczył gilo-łzy. Nie będę wchodzić w detale bo od razu przeprosił i od tej pory jest miło, wesoło i spokojnie. Żyjemy z zegarkiem w ręku, lapiemy każda minutę na sen, ale jakimś cudem udaje nam sie nadal jeść trzy posiłki dziennie i to RAZEM. Jak sie juz pogodzilam z butelka, to okazało sie ze moje cycki jednak produkują jakies znikome ilości mleka, wiec serwuje je moim dzentelemenom przed butelka, a oni piją je łapczywie. Tylko czasami Maksa, ktory jest chyba bardziej niecierpliwy ogarnia wkurw ze sa za miętkie i wtedy przyspieszam etap drugi
Leon natomiast jest pasjonatem ssania - dzisiaj położyłam go obok brata i ten jak poczuł ze leży obok czegos miękkiego i ciepłego i ludzkiego to był juz gotów zacząć go ssac
Kocham ich!
M sie wkurza, bo ja z lubością mowię na Maksa - Pan Heniek, albo Heniutek. No skubany ma czarna czupryne na około głowy a na gorze lysinka
Jest strasznie śmieszny, stroi jakies dziwne minki i wyglada jak postać z kreskówki
A Leon z kolei to taki delikatny blondynek, cos w rodzaju Małego Księcia i na bank powinien mieć na imię Piotruś. No ale słowo sie rzekło - wczoraj juz oficjalnie zapisalam dzieciaki w urzędzie. Pani przeczytała nasze papiery i stwierdziła: chyba ma pani ciekawe zycie - pani urodzona w Lublinie, maz w Tartu, ślub w Lizbonie a dzieci urodzone w Brukseli
A kto bogatemu zabroni? 
Po urzędzie pojechałam jeszcze na zakupy i w Carrefourze o mały włos nie przegryzlam kasjerce tętnicy bo ucięła sobie pogawędkę z klientka przede mna i kontynuowała ja jak była juz moja kolej, wiec jedna rzecz skanowala jakby chciała a nie mogła. Mnie pot zalewal, serce drzalo i cycki pulsowaly bo chciałam jak najszybciej wracać do moich twixow. Normalnie bym to olala, ale jak przyjechałam do domu i zobaczyłam ze jedna rzecz zamiast policzyć 40 euro, policzyła 79, to skarga niestety jest w
przygotowaniu - chuj, najwyżej nie będę spac...
A teraz chwila dla hejterow
Nie mam ani jednego rozstępu, po ciazy zostały mi DWA kilogramy i raczej to w okolicach brzucha! bo uda schudły mi 4 cm w obwodzie. Pierdole, nie wracam do pracy po macierzynskim - planuje zostac surrogatka. Aha - cellulit zniknal z centymetrami
Ale to wszystko kurz, jak mawia M. Jestem baaaaardzo szczęśliwa ze ich mam
I na pewno nie znam odpowiednich słów by to wyrazić ale życzę tego każdej z Was i wierze ze to sie uda - Andzej mów co chcesz, cud nie cud ale pacz - miejsce sie zwolniło i proszę 
Kurde, tak sie przyzwyczaiłam do Was, ze bardzo mi tego brakuje. Będę sie starała zaglądać
moze jeszcze uda mi sie wrzucić jakiś apdejt twixow.
KiiiiiiiiiiisssssssssWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:15
kapturnica, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, gosia7122, Bozia3, Aasiula, Natka_79, nick nieaktualny, Iwone, ComeToMeBaby, paszczakin, gretka, Bursztyn, anna maria, nick nieaktualny, moremi, Mango, caffe, Mega, Parka, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To ja się piszę na clokapturnica wrote:Ja wypilam w tym cyklu pierwszy raz -15saszetek inofemu i 15saszetek baby med co zakupilam po tej promocyjnej cenie..Moj nawet nie zdazyl ruszyc saszetek z suplementami dla siebie co byly w zestawie..
Jak tylko potwierdze ,ze serducho bije i wszystko na dobrej drodze chetnie posle dalej wraz z clo i pregnylem bo mam na stanie jeszcze jeden zastrzyk...No i 15saszetek inofemu tez mam...I troche wiesiolka ..
Oddam w dobre rece jak sama z dobrych podostawałam..
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Simba, piszą na forach że mleko Nan bardzo często powoduje problemy. My po wielu trudach w końcu znaleźliśmy to które pasuje Marcelowi i jest to Humana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:24
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ja na inofem resztę saszetek bo dziś do mnie przyszły takie same z tej apteki co podalas :)co dasz przyjmę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:20
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyHumana jest bardzo dobrym mlekiem ,mój syn je spożywał a było to 19 lat temuania.g wrote:Simba, piszą na forach że mleko Nan bardzo często powoduje problemy. My po wielu trudach w końcu znaleźliśmy to które pasuje Marcelowi i jest to Humana.
ania.g lubi tę wiadomość
-
No teraz odkąd zmieniliśmy butelki jest ok. Jutro ważenie i wtedy sie okaże czy chłopaki "budują masę"ania.g wrote:Simba, piszą na forach że mleko Nan bardzo często powoduje problemy. My po wielu trudach w końcu znaleźliśmy to które pasuje Marcelowi i jest to Humana.
nick nieaktualny, gosia7122, kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, Bursztyn, moremi, Mango, nick nieaktualny, iwcia77, SolarPolar, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Humana ma 60 lat tradycji. Bałam się sięgnąć po kolejne ale w końcu zaryzykowałam bo sytuacja była do bani. Teraz dziecko jest szczęśliwe, kupy regularne i gładka buziaArwena wrote:Humana jest bardzo dobrym mlekiem ,mój syn je spożywał a było to 19 lat temu

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnya ja chce pregnyl,inofem i wieśkakapturnica wrote:Niuta no problemo..

wzięłąbym i clo ale Niuta mnie ubiegła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:26
ania.g, Aasiula, kapturnica, Niuta, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość