X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba super ze jesteście w domu :)
    ja pierdziu nie nawidze pisać z komórki bŕrrrrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:00

Aasiula, Iwone, kapturnica, Simba, gosia7122, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 13:47

Simba, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Simba super ze jesteście w domu :)
    ja pierdziu nie nawidze pisać z komórki bŕrrrrrr
    Bo wychodzi Samba zamiast Simby :)

Iwone, malgos741, Aasiula, Simba, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to rzeczywiscie nie tak bardzo daleko :)
    1,5 godz.46 mil, zawsze to bliżej jak do Polski :D

Bursztyn, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    dziewczyny a to znacie :)

Jest wieczór
    On mówi DAJ
    Ona mówi BIERZ
    Słońce zaszło
    ONA TEŻ :)
    Ja tak chce!
    Pije za zdrówko wszystkich!
    Elfik buziaki! <3

Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    szok w trepach =D Ja zwykly szarak medyczny co to nie dorastam do piecior lekarzy musialam miec taka podstawowa wiedze..Mielismy to na zajeciach z bio chemii 8)
    Oj tam, ja ten poziom wiedzy osiągnęłam w zeszłym roku ;)

kapturnica, Arwena, Aasiula, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja tak chce!
    Elfik buziaki! <3
    no właśnie chciałam napisać ze ja TEŻ tak chcę :D

Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja tak chce!
    Elfik buziaki! <3
    ja tez

Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj tam, ja ten poziom wiedzy osiągnęłam w zeszłym roku ;)
    No ale ty lekarzem nie jestes 8) ;)

moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczek przyjacielem rodzica jest :)
    Aha, nerwowy wieczor. Ja zauważyłam ze w dodatku dzieci sie po tym skręcają i wysłałam M do sklepu po to samo mleko ale w proszku i odpaliłam nasze butelki i podgrzewacz (od podjętych prób współpracy z tym urządzeniem mam oparzenia nadgarstka 3 stopnia). Dzieki cafe za pdopowiedz butelek tommy tippee sa naprawde super. Ja mam hormony - wiadomo - ale co sie stało Dzejmsowi w ten pierwszy wieczor to nie mam pojęcia. No tak mnie wkurwil i to trzykrotnie tego wieczoru, ze aż sie poryczalam, i znowu Leon zaliczył gilo-łzy. Nie będę wchodzić w detale bo od razu przeprosił i od tej pory jest miło, wesoło i spokojnie. Żyjemy z zegarkiem w ręku, lapiemy każda minutę na sen, ale jakimś cudem udaje nam sie nadal jeść trzy posiłki dziennie i to RAZEM. Jak sie juz pogodzilam z butelka, to okazało sie ze moje cycki jednak produkują jakies znikome ilości mleka, wiec serwuje je moim dzentelemenom przed butelka, a oni piją je łapczywie. Tylko czasami Maksa, ktory jest chyba bardziej niecierpliwy ogarnia wkurw ze sa za miętkie i wtedy przyspieszam etap drugi :) Leon natomiast jest pasjonatem ssania - dzisiaj położyłam go obok brata i ten jak poczuł ze leży obok czegos miękkiego i ciepłego i ludzkiego to był juz gotów zacząć go ssac :) Kocham ich!

M sie wkurza, bo ja z lubością mowię na Maksa - Pan Heniek, albo Heniutek. No skubany ma czarna czupryne na około głowy a na gorze lysinka :) Jest strasznie śmieszny, stroi jakies dziwne minki i wyglada jak postać z kreskówki :) A Leon z kolei to taki delikatny blondynek, cos w rodzaju Małego Księcia i na bank powinien mieć na imię Piotruś. No ale słowo sie rzekło - wczoraj juz oficjalnie zapisalam dzieciaki w urzędzie. Pani przeczytała nasze papiery i stwierdziła: chyba ma pani ciekawe zycie - pani urodzona w Lublinie, maz w Tartu, ślub w Lizbonie a dzieci urodzone w Brukseli :) A kto bogatemu zabroni? ;)
    Po urzędzie pojechałam jeszcze na zakupy i w Carrefourze o mały włos nie przegryzlam kasjerce tętnicy bo ucięła sobie pogawędkę z klientka przede mna i kontynuowała ja jak była juz moja kolej, wiec jedna rzecz skanowala jakby chciała a nie mogła. Mnie pot zalewal, serce drzalo i cycki pulsowaly bo chciałam jak najszybciej wracać do moich twixow. Normalnie bym to olala, ale jak przyjechałam do domu i zobaczyłam ze jedna rzecz zamiast policzyć 40 euro, policzyła 79, to skarga niestety jest w
    przygotowaniu - chuj, najwyżej nie będę spac...

A teraz chwila dla hejterow :)
    Nie mam ani jednego rozstępu, po ciazy zostały mi DWA kilogramy i raczej to w okolicach brzucha! bo uda schudły mi 4 cm w obwodzie. Pierdole, nie wracam do pracy po macierzynskim - planuje zostac surrogatka. Aha - cellulit zniknal z centymetrami :)
    Ale to wszystko kurz, jak mawia M. Jestem baaaaardzo szczęśliwa ze ich mam :) I na pewno nie znam odpowiednich słów by to wyrazić ale życzę tego każdej z Was i wierze ze to sie uda - Andzej mów co chcesz, cud nie cud ale pacz - miejsce sie zwolniło i proszę :)
    Kurde, tak sie przyzwyczaiłam do Was, ze bardzo mi tego brakuje. Będę sie starała zaglądać :) moze jeszcze uda mi sie wrzucić jakiś apdejt twixow.
    Kiiiiiiiiiiisssssssss

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:15

kapturnica, Arwena, ania.g, malgos741, gosia7122, Bozia3, Aasiula, Natka_79, Sabina, Iwone, ComeToMeBaby, paszczakin, gretka, Bursztyn, anna maria, Pusurek, moremi, Mango, caffe, Mega, Parka, iwcia77, SolarPolar, kkisia, mama78 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja wypilam w tym cyklu pierwszy raz -15saszetek inofemu i 15saszetek baby med co zakupilam po tej promocyjnej cenie..Moj nawet nie zdazyl ruszyc saszetek z suplementami dla siebie co byly w zestawie..
    Jak tylko potwierdze ,ze serducho bije i wszystko na dobrej drodze chetnie posle dalej wraz z clo i pregnylem bo mam na stanie jeszcze jeden zastrzyk...No i 15saszetek inofemu tez mam...I troche wiesiolka ..
    Oddam w dobre rece jak sama z dobrych podostawałam..
    To ja się piszę na clo :-P

kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta no problemo.. 8)

Niuta, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, piszą na forach że mleko Nan bardzo często powoduje problemy. My po wielu trudach w końcu znaleźliśmy to które pasuje Marcelowi i jest to Humana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:24

Arwena, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na inofem resztę saszetek bo dziś do mnie przyszły takie same z tej apteki co podalas :)co dasz przyjmę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:20

kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Simba, piszą na forach że mleko Nan bardzo często powoduje problemy. My po wielu trudach w końcu znaleźliśmy to które pasuje Marcelowi i jest to Humana.
    Humana jest bardzo dobrym mlekiem ,mój syn je spożywał a było to 19 lat temu :D

ania.g lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No teraz odkąd zmieniliśmy butelki jest ok. Jutro ważenie i wtedy sie okaże czy chłopaki "budują masę" ;)

Arwena, gosia7122, kapturnica, ania.g, Sabina, Bursztyn, moremi, Mango, peppapig, iwcia77, SolarPolar, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No teraz odkąd zmieniliśmy butelki jest ok. Jutro ważenie i wtedy sie okaże czy chłopaki "budują masę" ;)
    Simba trzymam kciuki za masę i powodzenia teraz już w domu

Sabina, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    Humana jest bardzo dobrym mlekiem ,mój syn je spożywał a było to 19 lat temu :D
    Humana ma 60 lat tradycji. Bałam się sięgnąć po kolejne ale w końcu zaryzykowałam bo sytuacja była do bani. Teraz dziecko jest szczęśliwe, kupy regularne i gładka buzia :)

kapturnica, Arwena, Sabina, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Niuta no problemo.. 8)

Spasiba wery macz :-)

kapturnica, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Niuta no problemo.. 8)
    a ja chce pregnyl,inofem i wieśka <3

wzięłąbym i clo ale Niuta mnie ubiegła ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:26

ania.g, Aasiula, kapturnica, Niuta, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 6599 6600 6601 6602 6603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ