X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    sama nie wiem. To są jego pierwsze godziny, dopiero zaczął kurs. Ja też kurs robiłam w zimie, ale na lodzie nigdy nie można być pewnym za swoje umiejętności. Przynajmniej ja nie jestem.
    No ale przeciez nie jezdzi sam tylkoz instruktorem ktory ma pedal gazu , hamulca i sprzeglo..I reaguje szybciej niz on pomysli hehehe Najlepiej od razu na gleboka wode a nie takiepitu pitu w lecie a pozniej taki jeden z drugim zyluje auto na lodzie i dziwi sie ze nie moze ruszyc 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:38

Aasiula, Iwone, ComeToMeBaby, gretka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    to ja se tez kupie ten infolinii ;)
    Ja tez !:)

malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn on mieszka w Leominster ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie ciekawi co gostek napisze w zw z moim pytaniem Juz ponad 80 polubien jest...Szok

Arwena, Sabina, Aasiula, malgos741, Bozia3, moremi, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tez !:)
    Ja mam teraz inofem, jest tańszy niż inofolik :-) a inofolik bralam ok 3 msc :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:41

kapturnica, Aasiula, Iwone, gretka, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ale przeciez nie jezdzi sam tylkoz instruktorem ktory ma pedal gazu , hamulca i sprzeglo..I reaguje szybciej niz on pomysli hehehe Najlepiej od razu na gleboka wode a nie takiepitu pitu w lecie a pozniej taki jeden z drugim zyluje auto na lodzie i dziwi sie ze nie moze ruszyc 8)
    gazu nie ma instruktor, tylko sprzęgło i hamulec, a hamulec jak wiesz na lodzie się nie sprawdza ;)

moremi lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    oglądam właśnie Wojnę Światów z Tomem Cruisem

jak która nie widziała to plecam z nim film COCTAIL (za nastolatki oglądałam i jest super) :D
    O nie, film mnie przeraża. Boję się najazdu kosmitów!

kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    gazu nie ma instruktor, tylko sprzęgło i hamulec, a hamulec jak wiesz na lodzie się nie sprawdza ;)
    Iwone no ale jak ma pierwsze lekcje i jest slisko to nie wierze ze sie rozwinie z predkoscia dalej niz 30 na godzine..To z ta zawrotna predkoscia mysle ,ze spokojnie sobie poradza...A i mlody beeedzie mial doswiadczenie co i jak...Samemu sie ciezko nauczyc..Lpeiej posluchac instruktora w takich wypadkach..

Iwone, Aasiula, gretka, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze bardziej boję się kurdupla Cruisa

Aasiula, kapturnica, Bursztyn, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Iwone no ale jak ma pierwsze lekcje i jest slisko to nie wierze ze sie rozwinie z predkoscia dalej niz 30 na godzine..To z ta zawrotna predkoscia mysle ,ze spokojnie sobie poradza...A i mlody beeedzie mial doswiadczenie co i jak...Samemu sie ciezko nauczyc..Lpeiej posluchac instruktora w takich wypadkach..
    Nie ma wyjścia, musi iść na jazdy, bo do instruktora się nie dodzwonił :D

kapturnica, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy inofem mozna brac z innymi lekami ,takimi jak nadcisnienie i na arytmia?

Mega, dorbie lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie poświęciłam godzinę cennego snu na nadrobienie chociaż wczorajszego dnia - wiecej nie dam rady.
    Elfik i Kapta! Ale hit!!! Chce wiecej takich hitów! Do roboty, wołkunie! ;)

My od przedwczoraj w domu, a ostatnia noc w szpitalu spędziliśmy juz na położniczym bo wcześniej cały tydzien neonatologia. Tak wiec twixy jak na wcześniaków maja sie niezle. W ogóle muszę powiedziec ze na tej neonatologii panowała bardzo fajna atmosfera miedzy rodzicami i większosc położnych była naprawde super. Tam dużo biedaczkow po prostu było cierpiących i nigdy nie widziałam, zeby położne pozwoliły dzieciom płakać. Najbardziej wyruszali mnie faceci poloznicy (? Jak to sie odmienia?) którzy nosili niektóre dzieciaki w chustach. Wielki plus pobytu twixow na neonacie był taki ze naprawde cholernie dużo sie nauczylam jeśli chodzi o pielęgnacje noworodków, M zreszta tez, także on wczoraj kapał Maksa a ja dzisiaj Leona.
    Powrot do domu tez przebiegł spokojnie, no moze oprócz montażu dwoch maxi cosy w samochodzie, po ktorym byliśmy spoceni jak myszy. Zgodnie z Językiem niemowląt, najpierw oprowdzilismy twixy po mieszkaniu i wyjaśniliśmy gdzie co sie znajduje i tak jak na nich patrzę, to chyba podoba im sie nowe miejsce :)
    Pierwszy wieczor był trochę nerwowy, bo w szpitalu dali mi zapas nan pro 1 ale juz rozrobiony, i jakies chujowe butelki z jeszcze bardziej chujowymi smaczkami cdn. Bo dziecko nr 1 kweka

gretka, kapturnica, ania.g, Iwone, Mango, Aasiula, Bursztyn, malgos741, ComeToMeBaby, Arwena, Niuta, gosia7122, Bozia3, Sabina, paszczakin, Pusurek, moremi, Mega, Parka, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie ma wyjścia, musi iść na jazdy, bo do instruktora się nie dodzwonił :D
    Znaczy los zdecydowal za niego =D

Iwone, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A czy inofem mozna brac z innymi lekami ,takimi jak nadcisnienie i na arytmia?
    To suplement nie lek wiec nie ma jakichs problemow z łaczeniem go z lekami Moze wejdz na necie w ulotke inofemu i przeczytaj ale to kwas foliowy i miozytol wiec nie sadze

Aasiula, Sabina, moremi, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba chyba zapatzryłysmy sie na te Twoje cuda kochane i dlatego 8)
    Swietnie ,ze dzieciaczki sa już w domu...Czekamy na cd

Aasiula, malgos741, Simba, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba :)

Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Bursztyn on mieszka w Leominster ;)
    to rzeczywiscie nie tak bardzo daleko :)

Iwone lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, fajnie ze juz jestescie w domu :)

Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ,no to teraz juz w domku ,cudne te Twoje maluchy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:58

kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To suplement nie lek wiec nie ma jakichs problemow z łaczeniem go z lekami Moze wejdz na necie w ulotke inofemu i przeczytaj ale to kwas foliowy i miozytol wiec nie sadze
    dzieki ;D raz jeszcze :)

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 6598 6599 6600 6601 6602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ