X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    sama nie wiem. To są jego pierwsze godziny, dopiero zaczął kurs. Ja też kurs robiłam w zimie, ale na lodzie nigdy nie można być pewnym za swoje umiejętności. Przynajmniej ja nie jestem.
    No ale przeciez nie jezdzi sam tylkoz instruktorem ktory ma pedal gazu , hamulca i sprzeglo..I reaguje szybciej niz on pomysli hehehe Najlepiej od razu na gleboka wode a nie takiepitu pitu w lecie a pozniej taki jeden z drugim zyluje auto na lodzie i dziwi sie ze nie moze ruszyc 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:38

Aasiula, Iwone, ComeToMeBaby, gretka, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    to ja se tez kupie ten infolinii ;)
    Ja tez !:)

malgos741, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn on mieszka w Leominster ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie ciekawi co gostek napisze w zw z moim pytaniem Juz ponad 80 polubien jest...Szok

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tez !:)
    Ja mam teraz inofem, jest tańszy niż inofolik :-) a inofolik bralam ok 3 msc :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:41

kapturnica, Aasiula, Iwone, gretka, malgos741, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ale przeciez nie jezdzi sam tylkoz instruktorem ktory ma pedal gazu , hamulca i sprzeglo..I reaguje szybciej niz on pomysli hehehe Najlepiej od razu na gleboka wode a nie takiepitu pitu w lecie a pozniej taki jeden z drugim zyluje auto na lodzie i dziwi sie ze nie moze ruszyc 8)
    gazu nie ma instruktor, tylko sprzęgło i hamulec, a hamulec jak wiesz na lodzie się nie sprawdza ;)

moremi lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    oglądam właśnie Wojnę Światów z Tomem Cruisem

jak która nie widziała to plecam z nim film COCTAIL (za nastolatki oglądałam i jest super) :D
    O nie, film mnie przeraża. Boję się najazdu kosmitów!

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    gazu nie ma instruktor, tylko sprzęgło i hamulec, a hamulec jak wiesz na lodzie się nie sprawdza ;)
    Iwone no ale jak ma pierwsze lekcje i jest slisko to nie wierze ze sie rozwinie z predkoscia dalej niz 30 na godzine..To z ta zawrotna predkoscia mysle ,ze spokojnie sobie poradza...A i mlody beeedzie mial doswiadczenie co i jak...Samemu sie ciezko nauczyc..Lpeiej posluchac instruktora w takich wypadkach..

Iwone, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze bardziej boję się kurdupla Cruisa

Aasiula, kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Iwone no ale jak ma pierwsze lekcje i jest slisko to nie wierze ze sie rozwinie z predkoscia dalej niz 30 na godzine..To z ta zawrotna predkoscia mysle ,ze spokojnie sobie poradza...A i mlody beeedzie mial doswiadczenie co i jak...Samemu sie ciezko nauczyc..Lpeiej posluchac instruktora w takich wypadkach..
    Nie ma wyjścia, musi iść na jazdy, bo do instruktora się nie dodzwonił :D

kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy inofem mozna brac z innymi lekami ,takimi jak nadcisnienie i na arytmia?

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie poświęciłam godzinę cennego snu na nadrobienie chociaż wczorajszego dnia - wiecej nie dam rady.
    Elfik i Kapta! Ale hit!!! Chce wiecej takich hitów! Do roboty, wołkunie! ;)

My od przedwczoraj w domu, a ostatnia noc w szpitalu spędziliśmy juz na położniczym bo wcześniej cały tydzien neonatologia. Tak wiec twixy jak na wcześniaków maja sie niezle. W ogóle muszę powiedziec ze na tej neonatologii panowała bardzo fajna atmosfera miedzy rodzicami i większosc położnych była naprawde super. Tam dużo biedaczkow po prostu było cierpiących i nigdy nie widziałam, zeby położne pozwoliły dzieciom płakać. Najbardziej wyruszali mnie faceci poloznicy (? Jak to sie odmienia?) którzy nosili niektóre dzieciaki w chustach. Wielki plus pobytu twixow na neonacie był taki ze naprawde cholernie dużo sie nauczylam jeśli chodzi o pielęgnacje noworodków, M zreszta tez, także on wczoraj kapał Maksa a ja dzisiaj Leona.
    Powrot do domu tez przebiegł spokojnie, no moze oprócz montażu dwoch maxi cosy w samochodzie, po ktorym byliśmy spoceni jak myszy. Zgodnie z Językiem niemowląt, najpierw oprowdzilismy twixy po mieszkaniu i wyjaśniliśmy gdzie co sie znajduje i tak jak na nich patrzę, to chyba podoba im sie nowe miejsce :)
    Pierwszy wieczor był trochę nerwowy, bo w szpitalu dali mi zapas nan pro 1 ale juz rozrobiony, i jakies chujowe butelki z jeszcze bardziej chujowymi smaczkami cdn. Bo dziecko nr 1 kweka

gretka, kapturnica, ania.g, Iwone, Mango, Aasiula, Bursztyn, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Niuta, gosia7122, Bozia3, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, moremi, Mega, Parka, iwcia77, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie ma wyjścia, musi iść na jazdy, bo do instruktora się nie dodzwonił :D
    Znaczy los zdecydowal za niego =D

Iwone, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A czy inofem mozna brac z innymi lekami ,takimi jak nadcisnienie i na arytmia?
    To suplement nie lek wiec nie ma jakichs problemow z łaczeniem go z lekami Moze wejdz na necie w ulotke inofemu i przeczytaj ale to kwas foliowy i miozytol wiec nie sadze

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba chyba zapatzryłysmy sie na te Twoje cuda kochane i dlatego 8)
    Swietnie ,ze dzieciaczki sa już w domu...Czekamy na cd

Aasiula, malgos741, Simba, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba :)

Aasiula, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Bursztyn on mieszka w Leominster ;)
    to rzeczywiscie nie tak bardzo daleko :)

Iwone lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, fajnie ze juz jestescie w domu :)

Aasiula, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ,no to teraz juz w domku ,cudne te Twoje maluchy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 20:58

kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To suplement nie lek wiec nie ma jakichs problemow z łaczeniem go z lekami Moze wejdz na necie w ulotke inofemu i przeczytaj ale to kwas foliowy i miozytol wiec nie sadze
    dzieki ;D raz jeszcze :)

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 6598 6599 6600 6601 6602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ